ממיר HOT וחיבורו למחשב נייד - מורכב, אזדקק לעזרתכם..
אהלן חברים,
אז ככה,
ברשותי מחשב נייד חדש של HP, וחשבתי על חיבורו לממיר HOT.
ישנה בעיה,
הבעיה היא שחיבור הכבלים בקיר נמצא כ-4-5 מטרים מהחדר (בסלון בקומה העליונה בה החדרים נמצאים).
אין שימוש בשקע זה, ולכן החלטתי להשמיש אותו ולחברו לממיר HOT נוסף הנמצא בבית גם הוא ללא שימוש.
ידוע לי כי ישנה אפשרות לחבר עינית למחשב הנייד שבחדר, ושיעביר את המידע ישירות לממיר המרוחק.
אשמח לדעת את כל הפרוצדורה בנושא, ומה האפשרויות העומדות בפניי.
תודה רבה, והמשך יום נעים.
אז ככה,
ברשותי מחשב נייד חדש של HP, וחשבתי על חיבורו לממיר HOT.
ישנה בעיה,
הבעיה היא שחיבור הכבלים בקיר נמצא כ-4-5 מטרים מהחדר (בסלון בקומה העליונה בה החדרים נמצאים).
אין שימוש בשקע זה, ולכן החלטתי להשמיש אותו ולחברו לממיר HOT נוסף הנמצא בבית גם הוא ללא שימוש.
ידוע לי כי ישנה אפשרות לחבר עינית למחשב הנייד שבחדר, ושיעביר את המידע ישירות לממיר המרוחק.
אשמח לדעת את כל הפרוצדורה בנושא, ומה האפשרויות העומדות בפניי.
תודה רבה, והמשך יום נעים.
בגדול, בכדי לקבל תצוגה ממיר של HOT במחשב נייד אתה יכול לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור USB, כמו זה:
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10602
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10602
היה קצת יותר טוב, אילו רק מי שמבין ויודע יגיב,
לענייננו,
לחיבורים אין צורך לדאוג, ולא לכרטיס טלוויזיה מובנה המגיע עם הנייד (ולא, לא של אינטל)
למחשב\מחשב נייד יש אפשרות לחבר התקן בעל עינית IR, השולחת המידע ישירות (אלחוטית) לממיר.
מכיוון שאיני בקיא בפן המעשי של התיאוריה שאותה אני מבין היטב, ביקשתי את עזרתכם ובשאלה שלי לדעתי הייתי דיי ברור שהדבר אכן מעשי וקיים.
אז בבקשה,
כל שאני צריך זה לדעת אילו דברים עליי לרכוש בכדי שהכל יעבוד, החל מהממיר ועד לקונקטור למחשב הנייד.
תודה רבה לעוזרים, ובבקשה ללא תגובות של "לא יכול" מכיוון שהדבר מעשי ופרקטי.
לענייננו,
לחיבורים אין צורך לדאוג, ולא לכרטיס טלוויזיה מובנה המגיע עם הנייד (ולא, לא של אינטל)
למחשב\מחשב נייד יש אפשרות לחבר התקן בעל עינית IR, השולחת המידע ישירות (אלחוטית) לממיר.
מכיוון שאיני בקיא בפן המעשי של התיאוריה שאותה אני מבין היטב, ביקשתי את עזרתכם ובשאלה שלי לדעתי הייתי דיי ברור שהדבר אכן מעשי וקיים.
אז בבקשה,
כל שאני צריך זה לדעת אילו דברים עליי לרכוש בכדי שהכל יעבוד, החל מהממיר ועד לקונקטור למחשב הנייד.
תודה רבה לעוזרים, ובבקשה ללא תגובות של "לא יכול" מכיוון שהדבר מעשי ופרקטי.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Joha132
מאיפה אתה מביא את זה?
לאף מחשב נייד של HP אין כרטיס TV פנימי ובעל עינית IR.
יפה שאתה חושב שאתה מבין, אבל כנראה שאתה לא.
באיזה דגם של נייד מדובר אגב? ( דגם בדיוק)
מאיפה אתה מביא את זה?
באיזה דגם של נייד מדובר אגב? ( דגם בדיוק)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll,mp3lll כתב:Joha132
מאיפה אתה מביא את זה?
באיזה דגם של נייד מדובר אגב? ( דגם בדיוק)...
בבקשה, תקרא לאט ובאטיות את מה שרשמתי מעלה, ותבין שאין שום קשר בין השורה הזאת:
" לאף מחשב נייד של HP אין כרטיס TV פנימי ובעל עינית IR. "
1. רכשתי נייד HP בעל כרטיס טלוייזיה (לא מובנה) אך מורכב ז"א ---> אופציונלי.
2. עינית ה-IR היא עינית המתחברת לרכיב\מערכת המסוגלת לקלוט ולשדר לממיר את המידע הדרוש, ולחיצת השלט עצמה היא המידע הנכנס לעינית ומועבר למערכת הזו:
שלט->עינית->מערכת->ממיר וכו'.
ושוב,
בבקשה,
אשמח לקבל מידע אך ורק מאנשים שמבינים את הפן הפרקטי, ולא התיאורטי.
(כן, חבל לשלם 150 ש"ח לנציג טכני של HOT שיעשה זאת, כשאני יכול לעשות הכל בעצמי)
תודה רבה
נ.ב
אני לא חושב שלא מבינים, חס וחלילה יורד או פוגע במישהו,
אך כפי שאמרתי הנושא מורכב, ולא מעוניין לשמוע דברים מבורות או מחשבה ולא מידיעה וודאית.
תודה על עזרתך בנושא, ואשמח לתגובות בהמשך.
Joha132,
הבעיה שקשה מדברייך להבין מה בדיוק אתה רוצה.
ממה שאני הצלחתי להבין:
1. המחשב נמצא בחדר אחד, וממיר הכבלים מצא בחדר אחר.
2. אתה רוצה לראות את התוכן שמפיק הממיר על-גבי המחשב שלך.
3. אתה רוצה לשלוט על הממיר מצד המחשב.
אם זו הייתה הכוונה שלך, יש לך שתי אופציות:
1. להציב מחשב נוסף בצמוד לממיר שיקלוט את התוכן יקודד את המידע וישלח אותו ברשת אלחוטית למשל. זה פתרון יקר ומסורבל.
2. לקנות משדר וידאו (חפש בגוגל) אנלוגי פשוט, ולחבר לחלק המשדר את הממיר, ולחלק הקולט את המחשב (במידה ויש לך את החיבורים המתאימים). בנוסף משדר כזה יש לו עינית IR בצד המחשב שקולטת את אותות השלט, ועינית בצד הממיר שמעבירה אליו האותות. שים לב שהשליטה על הממיר לא תהיה דרך המחשב, אלא דרך השלט הרגיל של הממיר. זה פיתרון זול, אבל איכות הוידאו תהיה כמו שידור אנלוגי (וזה גם תלוי מה המרחק וכמה מכשולים צריך לעבור האות האלחוטי)
הבעיה שקשה מדברייך להבין מה בדיוק אתה רוצה.
ממה שאני הצלחתי להבין:
1. המחשב נמצא בחדר אחד, וממיר הכבלים מצא בחדר אחר.
2. אתה רוצה לראות את התוכן שמפיק הממיר על-גבי המחשב שלך.
3. אתה רוצה לשלוט על הממיר מצד המחשב.
אם זו הייתה הכוונה שלך, יש לך שתי אופציות:
1. להציב מחשב נוסף בצמוד לממיר שיקלוט את התוכן יקודד את המידע וישלח אותו ברשת אלחוטית למשל. זה פתרון יקר ומסורבל.
2. לקנות משדר וידאו (חפש בגוגל) אנלוגי פשוט, ולחבר לחלק המשדר את הממיר, ולחלק הקולט את המחשב (במידה ויש לך את החיבורים המתאימים). בנוסף משדר כזה יש לו עינית IR בצד המחשב שקולטת את אותות השלט, ועינית בצד הממיר שמעבירה אליו האותות. שים לב שהשליטה על הממיר לא תהיה דרך המחשב, אלא דרך השלט הרגיל של הממיר. זה פיתרון זול, אבל איכות הוידאו תהיה כמו שידור אנלוגי (וזה גם תלוי מה המרחק וכמה מכשולים צריך לעבור האות האלחוטי)
oreach
אתה גאון
בחיפוש קל מצאתי.
אוקיי, אז הגעתי לפתרון ונמצאה האבידה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01454
מידע לכל המעוניין,
בבקשה.
אתה גאון
אוקיי, אז הגעתי לפתרון ונמצאה האבידה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01454
מידע לכל המעוניין,
בבקשה.