התלהבתי מפיוניר LX - 90 האם LX- 83 בקול משתווה לו ?
שלום לנו
שמעתי רסיברים שונים והתלהבתי מפיוניר אפקט סאונד - רחב , נקי , ברור חד .
האם פיוניר 83 ברמתו ?
איפה שומעים אותו ?
שמעתי גם את ימהה 2067 ו- 3067 ממש לא , אכזבה אטומית
האפקטים מגיעים מרוחב פס קול לרמקולים - אפסיים , הרבה אפקטים מרסק חותך ופוגע בהם בלי רחמים
הכוונה לצליל דולבי דיגיטאל רגיל שזה רוב מה ששומעים היום .
671 - כמו רדיו טייפ בשנות ה- 80 עם אקולייזר
אונקיו 609 היה מעניין , אבל לרוב תפס אויר וניפח אותו בסאונד החטיא הרבה אפקטים
ונהנתי ממנו הרב יותר מימהה 2067
מעניין האם 3008 מוצלח ממנו ?
יש לאונקיו סטייל מיוחד לו
שמעתי רסיברים שונים והתלהבתי מפיוניר אפקט סאונד - רחב , נקי , ברור חד .
האם פיוניר 83 ברמתו ?
איפה שומעים אותו ?
שמעתי גם את ימהה 2067 ו- 3067 ממש לא , אכזבה אטומית
האפקטים מגיעים מרוחב פס קול לרמקולים - אפסיים , הרבה אפקטים מרסק חותך ופוגע בהם בלי רחמים
671 - כמו רדיו טייפ בשנות ה- 80 עם אקולייזר
אונקיו 609 היה מעניין , אבל לרוב תפס אויר וניפח אותו בסאונד החטיא הרבה אפקטים
ונהנתי ממנו הרב יותר מימהה 2067
מעניין האם 3008 מוצלח ממנו ?
יש לאונקיו סטייל מיוחד לו
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא מבין, אתה משווה אונקיו 609 לפיוניר LX90?!
מן הסתם 3008 יהיה קפיצת מדרגה משמעותית לעומת ה-609. הייתי אפילו שוקל את ה-5008 אם אתה באמת רוצה מתחרה רציני לפיוניר ברמות הכי גבוהות...
מן הסתם 3008 יהיה קפיצת מדרגה משמעותית לעומת ה-609. הייתי אפילו שוקל את ה-5008 אם אתה באמת רוצה מתחרה רציני לפיוניר ברמות הכי גבוהות...
ממש לא אני ציין ששמעתי אונקיו 609 בתצוגה בחנות ,כמו שציינתי ששמעתי 671epony כתב:אני לא מבין, אתה משווה אונקיו 609 לפיוניר LX90?!![]()
מן הסתם 3008 יהיה קפיצת מדרגה משמעותית לעומת ה-609. הייתי אפילו שוקל את ה-5008 אם אתה באמת רוצה מתחרה רציני לפיוניר ברמות הכי גבוהות......
ומעניין לשמוע את 3008 אולי הוא סאונד משופר
אנ שואל לגבי הפיוניר 83 האם הוא באמת טוב ומה המינוסים שלו ?
אני חייב לציין בפעם הראשונה בחיי שמעתי רסיבר שמפוצץ את הסראונד באפקטים חדים
עד כדי כך שצריך להגדיל את הרמקולים מרוב איכות
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
תגיד, אתה רציני (וסליחה על הגישה הישירה מדי) ?
א. איך אפשר לקרוא ל-2067, ובטח של-3067 אכזבה אטומית ?
ב. נראה לי קצת חבל לקנות רסיבר מתקדם ולשמוע בו Dolby Digital, אבל אולי זה רק אני...
ג. איך אפשר גם להשוות את ה-609 ל-2067 ולהגיד שה-609 עדיף ? אין לי שום דבר נגד ה-609 והוא גם היה אצלי לביקורת ואת התרשמותי החיובית תוכל לקרוא באתר אבל ה-2067 לא סופר אותו.
ב. נראה לי קצת חבל לקנות רסיבר מתקדם ולשמוע בו Dolby Digital, אבל אולי זה רק אני...
ג. איך אפשר גם להשוות את ה-609 ל-2067 ולהגיד שה-609 עדיף ? אין לי שום דבר נגד ה-609 והוא גם היה אצלי לביקורת ואת התרשמותי החיובית תוכל לקרוא באתר אבל ה-2067 לא סופר אותו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
א. אפשר לקרוא ל- 2067 ו- 3067 שראיתי ב- 2 מקומות אכזבה אטומיתMarioMan כתב:תגיד, אתה רציני (וסליחה על הגישה הישירה מדי) ?
ג. איך אפשר גם להשוות את ה-609 ל-2067 ולהגיד שה-609 עדיף ? אין לי שום דבר נגד ה-609 והוא גם היה אצלי לביקורת ואת התרשמותי החיובית תוכל לקרוא באתר אבל ה-2067 לא סופר אותו....
וגם הסברתי - האפקטים מגיעים מרוחב פס קול לרמקולים - אפסיים , הרבה אפקטים מרסק חותך ופוגע בהם בלי רחמים
נכון שיש סאונד דולבי מתקדם כמה סרטים תראה וגם שם הוא יפגע בסאונד
סרטי HDDTS נשמע לא רע אבל לא נפלתי מהכסא ולא התלהבתי שלא רצח את הסאונד .
ב. רסיבר מתקדם קונים להרבה דברים גישה טובה יותר ל-WIN7 , גישה טובה לקבצים באינטרנט מבינת שמע
לרוב דרך הטלוויזיה והרסיבר שומע דולבי וזה בשבילי העיקר
ג. עובדה אמרתי , אמרתי גם שהוא מעניין האונקיו בגון צליל ולא הייתי קונה את 609 מוציא הרבה אויר ,
ומחטיא גם אפקטים .
ד. 2067 כתבתי מה אני חושב על הצליל
ה. ששמעתי את הפיוניר 90 בפעם הראשונה עמדתי "דום " מכבוד
שמעתי בחנות ברמת גן ואני לא יגיד שמות שלא יעצרו אותי על פרסומתMartinHSabag כתב:על איזו מערכת שמעת את הרסיברים?
האם שמעת את כולם באותו סטאפ?...
מה הכוונה על איזה מערכת שמעתי אותם ? בחרנו סרטים עם DTS + AC3 דרך DVD ולא פורמטים חדשים בכוונה
כל קטע נוגן על כל רסיבר
מרטין אתה ותיק בטח מכיר איפה ניתן לראות את 83 ?
נערך לאחרונה על ידי רוזמרי ב 08/08/2011 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בחיי שאתה צ׳ודק. זה בדיוק מה שאני הרגשתי ששמעתי את ה 82 (אין הבדל גדול בניהם). אני פניתי לחברת טאנוי ושאלתי לעצתם. הם הציעו לי להוסיף וופר ושני טוויטרים נוספים בכל רמקול וזה בדיוק מה שעשיתי. מאז אני מרגיש שלסאונד שמגיע מהרסיבר יש מספיק מקום ברמקולים והוא לא נחנק. זה מאוד חשוב להגדיל את הרמקולים שלסאונד יהיה לאיפה להגיע .רוזמרי כתב:ממש לא אני ציין ששמעתי אונקיו 609 בתצוגה בחנות ,כמו שציינתי ששמעתי 671epony כתב:אני לא מבין, אתה משווה אונקיו 609 לפיוניר LX90?!![]()
מן הסתם 3008 יהיה קפיצת מדרגה משמעותית לעומת ה-609. הייתי אפילו שוקל את ה-5008 אם אתה באמת רוצה מתחרה רציני לפיוניר ברמות הכי גבוהות......
ומעניין לשמוע את 3008 אולי הוא סאונד משופר
אנ שואל לגבי הפיוניר 83 האם הוא באמת טוב ומה המינוסים שלו ?
אני חייב לציין בפעם הראשונה בחיי שמעתי רסיבר שמפוצץ את הסראונד באפקטים חדים
עד כדי כך שצריך להגדיל את הרמקולים מרוב איכות...
ממש מדהים איך התחושות שלנו הן אותו הדבר
איזה רמקולים הוספת בפועל ? ואיךבחיי שאתה צ׳ודק. זה בדיוק מה שאני הרגשתי ששמעתי את ה 82 (אין הבדל גדול בניהם). אני פניתי לחברת טאנוי ושאלתי לעצתם. הם הציעו לי להוסיף וופר ושני טוויטרים נוספים בכל רמקול וזה בדיוק מה שעשיתי. מאז אני מרגיש שלסאונד שמגיע מהרסיבר יש מספיק מקום ברמקולים והוא לא נחנק. זה מאוד חשוב להגדיל את הרמקולים שלסאונד יהיה לאיפה להגיע .
ממש מדהים איך התחושות שלנו הן אותו הדבר [יפה מאוד] [יפה מאוד]...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
על טעם וריח אין להתווכח ואם האונקיו נשמע לך יותר טוב מרסיבר בכמה רמות מעליו של ימאהה אז שיבושם לך!
עכשיו שאתה יודע שפיוניר ואונקיו עושים לך את זה, הייתי ממליץ על עוד סבב האזנות, כאשר הפעם אתה מנסה לרדת ברמה בפיוניר ולעלות ברמה באונקיו עד שתגיע לרסיבר המושלם עבורך מבחינת עלות/תועלת...
נשמח לשמוע את רשמיך והמשך תהליך קבלת ההחלטות שלך!
עכשיו שאתה יודע שפיוניר ואונקיו עושים לך את זה, הייתי ממליץ על עוד סבב האזנות, כאשר הפעם אתה מנסה לרדת ברמה בפיוניר ולעלות ברמה באונקיו עד שתגיע לרסיבר המושלם עבורך מבחינת עלות/תועלת...
נשמח לשמוע את רשמיך והמשך תהליך קבלת ההחלטות שלך!
זה חכם ונכוןepony כתב:על טעם וריח אין להתווכח ואם האונקיו נשמע לך יותר טוב מרסיבר בכמה רמות מעליו של ימאהה אז שיבושם לך!![]()
נשמח לשמוע את רשמיך והמשך תהליך קבלת ההחלטות שלך!...
אבל חנויות במרכז לא מחזיקות אונקיו 3008 או פיוניר 73
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
נדמה לי שלפיוצ'ר יש את ה 3008 ואם אין להם, בהחלט יש סיכוי שיארגנו אחד לצורך השוואה.רוזמרי כתב:זה חכם ונכוןepony כתב:על טעם וריח אין להתווכח ואם האונקיו נשמע לך יותר טוב מרסיבר בכמה רמות מעליו של ימאהה אז שיבושם לך!![]()
נשמח לשמוע את רשמיך והמשך תהליך קבלת ההחלטות שלך!...
אבל חנויות במרכז לא מחזיקות אונקיו 3008 או פיוניר 73...
דבר איתם
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
Kef IQ9zeev78 כתב:האונקיו 3008 הוא רסיבר שכיף לראות איתו סרטים, סאונד מאוד דינמי ועם נפח. הפיוניר בהשוואה אליו יותר מדוייק. 2 הרסיברים ברמה גבוהה, כדי להגיע לבחירה הנכונה צריך לדעת איזה סט אפ יש לך....
IQ3 Kef
XQ50
הייתי בחנות שאמרת מאוד התרשמתי לטובה
שמעתי את 83 מול אונקיו , אונקיו נשמע כמו צעצוע ליד פיוניר 83
האונקיו מגביר ומנפך הרבה אויר ,לא נוגע בצליל , מחטיא אפקטים , פרווה
אבל אחרי ששומעים את LX 90 שום דבר לא משתווה אליו
השאלה מפני שיש לי מהמחשב רק HDMI 1.4 אחד ואני צריך 2 לסאונד ול- TV
איזה ממיר מפצל ניתן להכניס HDMI 1 ולקבל 2
עם כל האלמנטים של סאונד וראיה שכולל XV COLOER DEEPCOLOER
?
האם PURE MODE יכול לעקוף מקודדים שאין ברסיבר ?
לדוגמא אם אין מקודד AAC או LPCM ברסיבר אז PURE MODE
ינגן ברסיבר ישירות מהמחשב ? בלי בעיה ?
באם כן מה החסרונות של שיטה זאת ?