המלצה לסטרימר עד 1200ש"ח במקום הלווין/כבלים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
miketi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
החלטתי לסיים את ההתקשרות עם חברת הלווין כי פשוט נגמר הכסף, המחשבה היא להשקיע 1500-2000 ש"ח חד פעמי (לא כולל גלישה באינטרנט) ולחבר סטרימר מקצועי לטלויזיה הסטרימר יחובר לרשת ע"ג מתאם חשמל-רשת.

אשמח לקבל המלצה לסטרימר.

1. יכול לשדר ערוץ 10, 2 ולהקליט (אם אין כזה אז אולי סטרימר בשילוב עידן+ ??)
2. הצגת טכנים מהאינטרנט כמו National Geographic גישה לIMDB וכו... ובאיכות HD.
3. ממשק נוח מהיר ובעברית
4. אפשרויות לעדכון קודקים ותרגום אוטומטי

מקווה שלא הגזמתי בדרישות
תודה לעונים :D

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!

קודם כל לדעתי עדיף להפריד בין שני המכשירים. אחד שישמש כסטרימר ואחד שישמש כממיר לעידן +

אומנם יש מספר מצומצם של מכשירים שעושים את שניהם אך הם יחסית יקרים ובכלליות מכשירים שעושים שילוב לדעתי של כמה מכשירים לרוב לא מצליחים לענות על הציפיות....

בקשר להצגת תכנים הכוונה שלך היא לצפייה ישירה או הורדת התוכן מהאינטרנט והזרמה מהמחשב לסטרימר?

בסטרימרים כיום לא צריך להתעסק עם קודקים ומירב הסטרימרים ינגנו את כל סוגי הקבצים הנפוצים.

כל הסטרימרים המובילים היום תומכים בצורה מוחלטת בתרגום בעברית.

מציע לך לעבור על הדביק יש שם הרבה השוואות וביקורות

בתקציב שלך הייתי מסתכל על הפופקורן A210, בוקסי בוקס, אקסטרימר פרו, ואחד ממכשירי הDVICO שאני לא בטוח מה מחירם כיום.

אם הכוונה שלך הייתה להזרמה ישירות מהאינטרנט (צפייה ישירה) יכול להיות שרק הבוקסי ידע להתמודד עם זה, לא ניסיתי להזרים מהאתר של NG אז אני לא יכול להגיד בביטחון.

בכלליות הסטרימרים לא נועדו לגלישה נוחה באינטרנט למרות שהבוקסי כן עושה את זה פחות או יותר.

דרך אגב אם המטרה שלך זה גם הסתובבות באינטרנט וגם עידן + וגם סטרימר אתה גם יכול לחשוב לכיוון הHTPC יכול להיות אבל שתצטרך למתוח את התקציב לכיוון ה2500 בשביל לקבל הכל מHTPC

בקשר למכשיר לעידן + הייתי מסתכל על מכשירי konka וinnova שראיתי עליהם ביקורות טובות.

miketi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה העניינית והמהירה :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”