איזה כייף להיות רווק - כרגע חזרתי מפסטיבל הג'אז מונטראוקס שווייץ 1992 - "92

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

אתמול במוצ"ש אירגנתי מסיבה קטנה בדירה, לא ברור איך הלכו 600 ש"ח בסופר אבל נשארו במקרר 50% מהקניות - אומרים שתמיד עדיף יותר על פחות. אז היום אחרי העבודה ברגע שפתחתי את המקרר לא יכולתי להתעלם מ7000 בירות ששכבו שם, בכל זאת - מישהו צריך לעשות להן טובה, החלטתי שזה הזמן לנסות הופעה חיה במקרן החדש - אפסון 8350 שזה אומר FULL HD בגודל 92" ממרחק צפייה של 2.9 מטר וביחס של 16:9 בשתי מילים זה אומר - ענק!!
בחיים לא צפיתי בהופעה חייה במקרן, לא התחבר לי המוזיקה עם הווידאו אבל בכל זאת החלטתי לוותר על הגלינה בתל אביב כדי סוף סוף לבלות עם עצמי ועם כל הבירות שנשארו במקרר. נזכרתי שיש לי הופעה חיה של טורי איימוס מפסטיבל הג'אז במונטראוקס שוויץ שנת 1992.
טורי - איזו זמרת! אומרים שהיא משוגעת, כנראה צודקים. אבל רק משוגעים מסוגלים ליצור מוזיקה כלכך מיוחדת, כלכך שונה, כלכך מבפנים. אני חושב שאת המערכת שלי התאמתי למוזיקה שלה - המון המון פירוט כשהיא יושבת עם הפסנתר אצלי בסלון.
ואיזה כייף - אף אחת לא אומרת לי: כבר 12 - בוא לישון, המוזיקה תשגע את השכנים. אני יושב עם עצמי על הספה של איקאה במטרה לסיים את כל הבירות שנשארו במקרר כשההופעה זה רק אמצעי ואז אני נכנס לשוק: המקרן הזה ביחד עם הופעות חיות באיכות גבוה זה פשוט אדיר!! איך לא ניסיתי את זה לפני זה. אז אני מודה ומתוודה - מקרן איכותי זה לא רק לסרטים, למי שאוהב מוזיקה - הופעות חיות זו חוויה אדירה (עד עכשיו זילזלתי בזה בטירוף). השעות השקטות של הלילה מוסיפות המון לאווירה כל עוד מדובר במוזיקה אקוסטית לא רועשת ואני מניח שגם הבירות עושות את העבודה.
טוב, עוד בירה הלכה על כתיבת הפוסט ואני חושב שסיימתי את הרוב. המשימה הושלמה וההנאה מההופעה החייה עם המקרן הזה הייתה אדירה. רק מחר צריך לדאוג להיות מפוקסים עם הבוסים והכל יהיה טוב, זה תמיד אצלי ככה אז אני לא דואג.
עם כל הכבוד למקרן המצויין הזה (לפני זה היה פנסוניק 720P) זה הזמן להודות לרמקולים של TRIANGLE ולמגבר של NAD שעשו חצי מהעבודה.
טוב - אז הופעות חיות - תמיד יש פעם ראשונה. מכיוון שאני חושב על הפורום צילמתי כמה תמונות עם הפלאפון, שתהיה קצת גרפיקה לטקסט :) .

הרבה טרדים ראיתי כאן על ציוד ועל בניית חדר הקרנה אבל לא יותר מדי על החוויות שימוש שזה לדעתי הכי מעניין והכי חשוב, מקווה שזה סיפתח, אולי אפילו התרד הזה מתאים "ככתבת טור" בעמוד הראשי של האתר - אבל מי מקשיב למי שחיסל מלאי בירות עודף במקרר :lol: .
אפקטים של תחילת שנות ה90
 אפקטים של תחילת שנות ה90
נוגעת ללב
 נוגעת ללב
גם ל TRIANGLE ול-NAD מגיע מחמאה
 גם ל TRIANGLE ול-NAD מגיע מחמאה
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

8)
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

SoundView
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

שלום,
האם צילמת מלמטה או שהמקרן מקרין תמונת טרפז?
לנוחות מירבית ואיכות צפייה ממליץ לרכוש מסך צפייה ייעודי או צבע ייעודי בכדי לצבוע את הקיר.

במידה וזה מתאפשר מסך קבוע זו אופציה נהדרת.

בברכה
סאונדוויו בע"מ

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תודה על ההתעניינות, הרשה לי לענות לך בתמונה:

טוב, התמונה תופיע למטה. כמובן שאני לא משדר טרפז - לא עשיתי התקנה חפיפניקית.
לכל מסך או צבע קיר יש גם חסרונות, -בעיקר זה משעבד את העיצוב של הסלון. כרגע זה נהדר וכפי שאתה רואה מאוד מהנה.
מסך שיהווה שיפור במקרה הזה לא ישתלם כלכלית בצורה הקלאסית של קנייתו ובכל מקרה אני לא מת לשעבד את מראה הסלון.
מסך, אם יהיה, זה נושא לעתיד ובייחוד DIY. צבע יש אמנם מוכן יקר אבל יש "מתכוני תערובות" של צבעים שאפשר לקנות בארה"ב שמציגים ביצועים כמעט זהים למסכים מובילים ויקרים, יש המון מתכוני כאלה ואת הצבעים ניתן לרכוש שם בעלות של 20-50 דולר.

כמה לינקים:
http://www.avforums.com/forums/projecto ... dow-3.html

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... ost8924648

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1310840

http://www.flightdecksolutions.com/foru ... ctor+paint
בתכלס זה באמת לא משנה עד כמה זה מדוייק ברמה של הנדסת טילים :)
 בתכלס זה באמת לא משנה עד כמה זה מדוייק ברמה של הנדסת טילים :)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

כמו שרשמת, פוסט יחודי שיהיה ממש מהנה אם יהיו עוד כמה כאלה בפורום :)

מקרין על הקיר נכון?

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

תודה. גם אני מקווה לראות יותר פוסטים על חוויות שימוש אישיות. לפעמים זה עוזר יותר לאנשים בהחלטות קנייה מאשר פוסט טכני.

וכן - אני מקרין על קיר ספציפי שהוא קיר גבס.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

נשמע מעניין מאוד.
אני כיום רוצה מקרן אבל דוחה את זה.
אבל אם, אז הייתי רוכש מקרן כמו שלך.

מבחינת מסך אני רואה את עצמי גם בעתיד מוותר עליו.
לחסוך כסף, בעיני מסך לא נמתח יפגע לי בחוויה לאחר כמה זמן, צריך לקנות לפי גודל ואם משנים את מקום ההקרנה צריך מסך חדש.
צבע מיוחד לא נראה לי.
מסך יעודי ממש לא כי זה לא חדר יעודי.

מצפה לעדכון בקשר להופעה הבאה שתראה.
גם חוויה על סרט יכול להיות מעניין מאוד (Y)

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

מצטער על הדיליי...

לגבי המסך, - בעבר עם המקרן הקודם היה לי מסך נגלל של דרפר ובאמת לא אהבתי את הגלים. אני מעדיף תמונה שטוחה כל עוד לא מדובר במסך מאוד איכותי. אני חושב שמסך קבוע יעודי זה הפיתרון הכי טוב למי שמחפש איכות, כנ"ל גם צבע כל עוד מתאמצים עוד קצת ועושים מסגרת שחורה. עדיין זה לא נותן פיתרון להעמסת הסלון בציוד.
יש פיתרונות יצירתיים למי שמוכן להשקיע, למשל תמונה מתקפלת:

[img2=550x412]http://www.stereophile.com/images/image ... G_1471.jpg[/img2]

[img2=550x412]http://www.stereophile.com/images/image ... G_1479.jpg[/img2]

*נלקח מ STEREOPHILE
http://www.stereophile.com/content/pain ... ide-closed

אין לי מושג לגבי ההופעה הבאה שאראה. אני לא יודע עד כמה זה יהיה פופולרי אבל אולי צריך פורום "חוויות שימוש". אני בטוח שיש אנשים שאוהבים לכתוב ואנשים שמחפשים לראות מה יוצא בסוף מכל הציוד ברמת השימוש והחוויה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

תודה על השיתוף.
כיף לקרוא פוסטים כאלה. זו כל המטרה של התחביב הזה בסופו של יום....חבל שאין לי מספיק שעות בשביל זה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #10 

ברשותך - 2 הארות (ולא הערות :) )

ראשית - ברוכים הבאים לעולם ההופעות החיות (נסה את סלין דיון בלאס ווגאס או סטיבי וונדר ...)

יש שרשור יעודי על כך - מומלץ.

שנית - לא צריך להיות רווק כדי להנות מזה :wink:

איתן.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

הפיתרון של התמונה המתקפלת, מאיפה הבאת אותו?
גאוני ונראה מדהים כאחד (Y)
הפיתרון המושלם כאשר יש מסך קבוע בסלון, לא מכער את הסלון ורק משפר את החוויה.

כמובן שקודם לכן צריך להקרין על הקיר כדי לדעת איזה גודל אפשר לפתוח מאיפה שמותקן המקרן.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”