בחיים לא צפיתי בהופעה חייה במקרן, לא התחבר לי המוזיקה עם הווידאו אבל בכל זאת החלטתי לוותר על הגלינה בתל אביב כדי סוף סוף לבלות עם עצמי ועם כל הבירות שנשארו במקרר. נזכרתי שיש לי הופעה חיה של טורי איימוס מפסטיבל הג'אז במונטראוקס שוויץ שנת 1992.
טורי - איזו זמרת! אומרים שהיא משוגעת, כנראה צודקים. אבל רק משוגעים מסוגלים ליצור מוזיקה כלכך מיוחדת, כלכך שונה, כלכך מבפנים. אני חושב שאת המערכת שלי התאמתי למוזיקה שלה - המון המון פירוט כשהיא יושבת עם הפסנתר אצלי בסלון.
ואיזה כייף - אף אחת לא אומרת לי: כבר 12 - בוא לישון, המוזיקה תשגע את השכנים. אני יושב עם עצמי על הספה של איקאה במטרה לסיים את כל הבירות שנשארו במקרר כשההופעה זה רק אמצעי ואז אני נכנס לשוק: המקרן הזה ביחד עם הופעות חיות באיכות גבוה זה פשוט אדיר!! איך לא ניסיתי את זה לפני זה. אז אני מודה ומתוודה - מקרן איכותי זה לא רק לסרטים, למי שאוהב מוזיקה - הופעות חיות זו חוויה אדירה (עד עכשיו זילזלתי בזה בטירוף). השעות השקטות של הלילה מוסיפות המון לאווירה כל עוד מדובר במוזיקה אקוסטית לא רועשת ואני מניח שגם הבירות עושות את העבודה.
טוב, עוד בירה הלכה על כתיבת הפוסט ואני חושב שסיימתי את הרוב. המשימה הושלמה וההנאה מההופעה החייה עם המקרן הזה הייתה אדירה. רק מחר צריך לדאוג להיות מפוקסים עם הבוסים והכל יהיה טוב, זה תמיד אצלי ככה אז אני לא דואג.
עם כל הכבוד למקרן המצויין הזה (לפני זה היה פנסוניק 720P) זה הזמן להודות לרמקולים של TRIANGLE ולמגבר של NAD שעשו חצי מהעבודה.
טוב - אז הופעות חיות - תמיד יש פעם ראשונה. מכיוון שאני חושב על הפורום צילמתי כמה תמונות עם הפלאפון, שתהיה קצת גרפיקה לטקסט
הרבה טרדים ראיתי כאן על ציוד ועל בניית חדר הקרנה אבל לא יותר מדי על החוויות שימוש שזה לדעתי הכי מעניין והכי חשוב, מקווה שזה סיפתח, אולי אפילו התרד הזה מתאים "ככתבת טור" בעמוד הראשי של האתר - אבל מי מקשיב למי שחיסל מלאי בירות עודף במקרר