תחנות רדיו במגבר דנון אמריקאי
אני כרגע בארה"ב רציתי לקנות את 1912 נאמר לי שניתן לכוון את הרדיו לכל תחנהLiorDrZ כתב:תחנות רדיו ישראליות לא תוכל לשמוע דרך הטיונר. תחנות רדיו אינטרנט ישראליות דרך ממשק הרשת תוכל לשמוע....
וראיתי בפועל איך המוכר מכוון את הסקאלה הדיגיטאלית
לא מבין איך אתה אומר שלא ניתן לכוון את הסקאלה ?
סקאלה זה לא דבר קבוע זה משתנה כל הזמן תחנות באות והולכות .
דרך הגב שומעים תחנות ישראליות מאוד טוב ברסיבר דרך האינטרנט שמחובר לרסיבר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
ידוע לך האם הנ"ל תקף גם למגברי ימהה החדשים: rxv671 לדוגמא או rxa710...ירוןאיילי כתב:אני כרגע בארה"ב רציתי לקנות את 1912 נאמר לי שניתן לכוון את הרדיו לכל תחנהLiorDrZ כתב:תחנות רדיו ישראליות לא תוכל לשמוע דרך הטיונר. תחנות רדיו אינטרנט ישראליות דרך ממשק הרשת תוכל לשמוע....
וראיתי בפועל איך המוכר מכוון את הסקאלה הדיגיטאלית
לא מבין איך אתה אומר שלא ניתן לכוון את הסקאלה ?
סקאלה זה לא דבר קבוע זה משתנה כל הזמן תחנות באות והולכות .
דרך הגב שומעים תחנות ישראליות מאוד טוב ברסיבר דרך האינטרנט שמחובר לרסיבר...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תחנות אמריקאיות רצות על תדרים "אי-זוגיים" (לדוג' 99.1, 104.7 וכד' - הספרה העשרונית תמיד תהיה אי-זוגית). תחנות ישראליות רצות גם על זוגיים וגם על אי-זוגיים (95.5, 91.8 וכו'...), אבל רוב התחנות יושבות על תדרים זוגיים.
הבעיה עם רסיברים אמריקאיים היא שהם מכויילים לקלוט רק תחנות אי-זוגיות, כלומר הם קופצים ב-0.2MHz בטווח שבין 87.5 ל-107.9. זה אומר שכמעט את כל התחנות הישראליות לא תוכל לקלוט ע"י הטיונר המובנה של רסיבר אמריקאי.
בחלק מהרסיברים אפשר לשנות את הטיונר לסריקת תדרים "אירופאית", כלומר לקפיצות של 0.1MHz, ואז אפשר לקלוט את כל התחנות, גם זוגיות וגם אי-זוגיות.
בכל מקרה, זה די פשוט כאמור לקלוט תחנות ישראליות מהאינטרנט ברסיברים שתומכים בכך, ובנוסף לכך אפשר גם לקלוט את כל התחנות בארץ דרך הממירים של הוט או יס.
הבעיה עם רסיברים אמריקאיים היא שהם מכויילים לקלוט רק תחנות אי-זוגיות, כלומר הם קופצים ב-0.2MHz בטווח שבין 87.5 ל-107.9. זה אומר שכמעט את כל התחנות הישראליות לא תוכל לקלוט ע"י הטיונר המובנה של רסיבר אמריקאי.
בחלק מהרסיברים אפשר לשנות את הטיונר לסריקת תדרים "אירופאית", כלומר לקפיצות של 0.1MHz, ואז אפשר לקלוט את כל התחנות, גם זוגיות וגם אי-זוגיות.
בכל מקרה, זה די פשוט כאמור לקלוט תחנות ישראליות מהאינטרנט ברסיברים שתומכים בכך, ובנוסף לכך אפשר גם לקלוט את כל התחנות בארץ דרך הממירים של הוט או יס.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה, ראית את זה ב LIVE בחנות ?ירוןאיילי כתב:תקף לימהה 771 החדש גם
ואונקיו 609...
הסתכלתי בחוברת הוראות ולא ראיתי איך עושים את זה לגבי הימהה 671...
אילו תחנות רדיו יש לדנון בממשק רשת? אתה בטוח שאי אפשר לשנות הגדרה במגבר על מנת לשנות את קפיצות התדר?LiorDrZ כתב:תחנות רדיו ישראליות לא תוכל לשמוע דרך הטיונר. תחנות רדיו אינטרנט ישראליות דרך ממשק הרשת תוכל לשמוע....
בדיוק קניתי את אותו רסיבר מארה"ב וראיתי שבסוף גם אתה קנית אותו.BlkBrd כתב:שלום לכולם,
אני מתכוון לקנות מגבר דנון (2112) בארה״ב. למישהו יש נסיון עם מגברים אמריקאים של דנון - האם אפשר לכוון את קפיצות התדרים ברדיו ל 0.1MHz?
תודה...
אז בסוף באמת יש בעייה עם השימוש ברדיו בארץ? אם כן אתה מכיר איזשהו פתרון (הגדרות? קושחה?)?
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לגבי הימאהה ידוע שזה דורש שינוי ברכיבים פנימיים של הרסיבר - אפשרי אך דורש התערבות טכנאי מורשה (בתשלום)!avihuli כתב:וואלה, ראית את זה ב LIVE בחנות ?ירוןאיילי כתב:תקף לימהה 771 החדש גם
ואונקיו 609...
הסתכלתי בחוברת הוראות ולא ראיתי איך עושים את זה לגבי הימהה 671......
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אחינו - הודעה ישנה טילים וענינו עליה בשרשור אחר כבר בערך באותה תקופהepony כתב:לגבי הימאהה ידוע שזה דורש שינוי ברכיבים פנימיים של הרסיבר - אפשרי אך דורש התערבות טכנאי מורשה (בתשלום)!avihuli כתב:וואלה, ראית את זה ב LIVE בחנות ?ירוןאיילי כתב:תקף לימהה 771 החדש גם
ואונקיו 609...
הסתכלתי בחוברת הוראות ולא ראיתי איך עושים את זה לגבי הימהה 671.........
מאז הרסיבר הגיע אליי ולמרות שהבחור כאן רשם שזה אפשרי, בפועל לא דובים ולא יער.
אגב העלות היא 280 שקל אם אני זוכר נכון.
בעידן האינטרנט והפס הרחב אין שום צורך כבר בFM רגיל זה NIce to have
אבל כל תחנה ניתנת להאזנה דרך הרשת או במידה והמגבר מחובר למחשב דרך הרשת
Yamaha עובדת עם דטה-בייס של vtuner ויש שם כל תחנה אפשרית כמעט כולל 33 תחנות מישראל
אני אישית לא אוהב לשמוע מהממיר, כי משום מה הם מנמיכים את האות ושומעים חלש ולא איכותי לעומת תחנות כמו 88FM שמשדרות 128kbps או Radio Paradise תחנה מקליפורניה שמשדרת אפילו באיכות AAC+
אבל כל תחנה ניתנת להאזנה דרך הרשת או במידה והמגבר מחובר למחשב דרך הרשת
Yamaha עובדת עם דטה-בייס של vtuner ויש שם כל תחנה אפשרית כמעט כולל 33 תחנות מישראל
אני אישית לא אוהב לשמוע מהממיר, כי משום מה הם מנמיכים את האות ושומעים חלש ולא איכותי לעומת תחנות כמו 88FM שמשדרות 128kbps או Radio Paradise תחנה מקליפורניה שמשדרת אפילו באיכות AAC+