בנדא מגנטיק ולוגיטק
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן חברים
ברשותי שלט לוגיטק מדגם one . ללא ספק אחלה שלט.
לאחרונה נתקלתי בבעיות טעינה, כשלאחרונה קיבלתי הודעה על המסך שהסוללה חלשה ,אבל לא משנה כמה זמן הנחתי אותו בעריסה הסוללה לא נטענה.
מה עושים ?
שלב ראשון, ניגשים לשלוף את הסוללה אבל לצערי היא סרבה לצאת החוצה.
בלית ברירה ,שלפתי פלייר מארגז הכלים, תפסתי את הסוללה משני הצדדים ושלפתי אותה בעדינות החוצה. לתדהמתי היא הייתה נפוחה חבל״ז.
מה עושים?
מזמינים סוללה מקורית מחו״ל. שתיים שלוש לחיצות על העכבר והסוללה בדרך . ביום שישי האחרון הביא לי שליח dhl את הסוללה. מיד הכנסתי אותה לשלט והנחתי על המטען. לתדהמתי היא סרבה להטען והאור הלבן שבמטען החל להבהב.
מה עושים?
מחפשים טוב טוב בבית את מסמכי הרכישה של השלט . לשמחתי מצאתי אותם ואני רואה שיש לי אחריות לשנתיים של מעתק ונשארה לי עוד חצי שנה.
מה עושים?
פונים למעתק ומגלים שלוגיטק והם כבר לא ביחד. הם העבירו את מותג לוגיטק לחברת בנדא מגנטיק.
טלפון בהול לבנדא והבחור אומר לי תגיע למעבדה בנתניה עם השלט ומסמכי הרכישה.
במקביל להתנהלות מול מעתק ובנדא, פתחתי קריאת שרות באתר לוגיטק ,כי מנסיון העבר שלי איתם ,קיבלתי שלט חדש והנחתי שגם הפעם אקבל.
היום הגעתי עם השלט ומסמכי הרכישה למעבדה של בנדא בנתניה.
רבותי , יש לי רק דברים טובים לספר לכם. לא זוכר את שם הבחור שטיפל בי אבל הוא לקח את השלט ואת הסוללה החדשה, בדק וראה שאכן קיימת בעיה. הביא סוללה חדשה אחרת ובדק שוב וראה שעדין אותה הבעיה. מיד ניגש והוציא לי שלט חדש. יצאתי מרוצה. לזה אני קורא שרות.
כמובן שסגרתי את הקריאת שרות בלוגיטק, שכבר התחילו במסלול המוכר מראש קרי קבלת פרטים מזהים שלי וסביר להניח שליחת שלט חדש.
בקיצור חברים יצאתי מרוצה, מבחינתי בנדא סיפקו את הסחורה כמו שצריך.
ברשותי שלט לוגיטק מדגם one . ללא ספק אחלה שלט.
לאחרונה נתקלתי בבעיות טעינה, כשלאחרונה קיבלתי הודעה על המסך שהסוללה חלשה ,אבל לא משנה כמה זמן הנחתי אותו בעריסה הסוללה לא נטענה.
מה עושים ?
שלב ראשון, ניגשים לשלוף את הסוללה אבל לצערי היא סרבה לצאת החוצה.
בלית ברירה ,שלפתי פלייר מארגז הכלים, תפסתי את הסוללה משני הצדדים ושלפתי אותה בעדינות החוצה. לתדהמתי היא הייתה נפוחה חבל״ז.
מה עושים?
מזמינים סוללה מקורית מחו״ל. שתיים שלוש לחיצות על העכבר והסוללה בדרך . ביום שישי האחרון הביא לי שליח dhl את הסוללה. מיד הכנסתי אותה לשלט והנחתי על המטען. לתדהמתי היא סרבה להטען והאור הלבן שבמטען החל להבהב.
מה עושים?
מחפשים טוב טוב בבית את מסמכי הרכישה של השלט . לשמחתי מצאתי אותם ואני רואה שיש לי אחריות לשנתיים של מעתק ונשארה לי עוד חצי שנה.
מה עושים?
פונים למעתק ומגלים שלוגיטק והם כבר לא ביחד. הם העבירו את מותג לוגיטק לחברת בנדא מגנטיק.
טלפון בהול לבנדא והבחור אומר לי תגיע למעבדה בנתניה עם השלט ומסמכי הרכישה.
במקביל להתנהלות מול מעתק ובנדא, פתחתי קריאת שרות באתר לוגיטק ,כי מנסיון העבר שלי איתם ,קיבלתי שלט חדש והנחתי שגם הפעם אקבל.
היום הגעתי עם השלט ומסמכי הרכישה למעבדה של בנדא בנתניה.
רבותי , יש לי רק דברים טובים לספר לכם. לא זוכר את שם הבחור שטיפל בי אבל הוא לקח את השלט ואת הסוללה החדשה, בדק וראה שאכן קיימת בעיה. הביא סוללה חדשה אחרת ובדק שוב וראה שעדין אותה הבעיה. מיד ניגש והוציא לי שלט חדש. יצאתי מרוצה. לזה אני קורא שרות.
כמובן שסגרתי את הקריאת שרות בלוגיטק, שכבר התחילו במסלול המוכר מראש קרי קבלת פרטים מזהים שלי וסביר להניח שליחת שלט חדש.
בקיצור חברים יצאתי מרוצה, מבחינתי בנדא סיפקו את הסחורה כמו שצריך.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

האמת לא מבין את הקטע הזה איתם. ב 880 ,שהיה לי ,היו בעיות טעינה בגלל בעיית מגעים ידועה ומוכרת. ב one עשו מהפך בענין המגעים אבל עכשיו מסתבר שמודול הטעינה שלו עושה בעיות לפעמים. מה הקטע שלהם אני לא מבין? אבל כל עוד הם נותנים שרות ברמה עולמית אני לא מוטרד. אפילו ולא הייתי מקבל שרות מבנדא אני יותר מבטוח ,שתוך ימים בודדים ,שלט חדש היה בדרך אלי.knazi כתב:יואב אתה והטענת שלטי לוג'יטק זה בעייה![]()
שמח לשמוע על עוד מקום שנותן שירות טוב...
דרך אגב מה איתו הוא מתפקד כהלכה?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אין ספק שהעניין עם ה880 זה פאק של מי שתכנן את השלט...למרות שdiy כליל פותר את הבעיה זה לא צריך לקרות לחברה רצינית...
מעניין עם הבעיה של הONE קיימת בהרבה שלטים או שזה בעיה נקודתית? קראת על עוד מקרים כאלו?
מעניין עם הבעיה של הONE קיימת בהרבה שלטים או שזה בעיה נקודתית? קראת על עוד מקרים כאלו?
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בטח שקראתי.knazi כתב:אין ספק שהעניין עם ה880 זה פאק של מי שתכנן את השלט...למרות שdiy כליל פותר את הבעיה זה לא צריך לקרות לחברה רצינית...
מעניין עם הבעיה של הONE קיימת בהרבה שלטים או שזה בעיה נקודתית? קראת על עוד מקרים כאלו?...
התופעה שהסוללה מסרבת לצאת מוכרת וידועה . לוגיטק מזהירים לא לנסות ולשלוף אותה . אני כמובן קראתי את כל האמור רק אחרי ששלפתי אותה.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מטען קיר?creed כתב:ה one שלי גם סירב להיטען על העריסה בשלב כלשהו. תקופת האחריות כבר פגה, ופניית שירות באתר העולמי של לוגיטק גררה הצעה של רכישת איזה דגם של שלט שארצה ב 50 אחוז הנחה. בסוף הסתפקתי בלהזמין מטען קיר לסוללה מאיביי....
גם אצלך הסוללה התנפחה?
בזמנו ,ששלחו לי שלט 880 חדש ,זה היה לאחר שאמרתי להם שהזמנתי מ B&H ושתקופת האחריות הסתיימה. הייתי פשוט המום מהשרות שקיבלתי מהם. תוך מספר ימים הגיע אלי שלט חדש. ששאלתי את נציג UPS ,כמה אני אמור לשלם? התשובה שקיבלתי הייתה שהכל שולם ע"י לוגיטק.
בכל מקרה החלטתי להפסיק להניח את השלט, כל הזמן בעריסה. אני מניח אותו על השולחן ואחת לכמה ימים אניח אותו בעריסה. אני מקווה שפתרון זה יעזור לי לשמור טוב יותר על מודול הטעינה הבעייתי .
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 08/08/2011 18:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
מישהו ניסה כבר לתפוס את התמיכה הטלפונית שלהם? ב-2 מקרים שהיו לי לפני שנה-שנה וחצי, העדפתי לירות בעצמי על פני להמשיך להמתין לתמיכה שלהם. התקשרתי למס' שצויין עם המוצר\באתר החברה וקיבלתי כל הזמן קו תפוס וניתוקים, פשוט לא יאמן.