האם אפשר להוסיף סאב וופר איכותי לרמקולים למחשב?
ערב טוב
יש לי רמקולים focal xs. מהרמקולים אני די מרוצה אבל מהסאב לא כל כך. בווליום רגיל הוא לא מספיק חזק לטעמי רק כשממש אני מגביר לעוצמות גבוהות מתחילים להרגיש אותו.
חשבתי להוסיף סאב וופר אקטיבי למערכת. השאלה אם זה בכלל אפשרי לגרום לו לעבוד עם הרמקולים כאילו הוא חלק מהסט?
אם כן על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש..
יש לי רמקולים focal xs. מהרמקולים אני די מרוצה אבל מהסאב לא כל כך. בווליום רגיל הוא לא מספיק חזק לטעמי רק כשממש אני מגביר לעוצמות גבוהות מתחילים להרגיש אותו.
חשבתי להוסיף סאב וופר אקטיבי למערכת. השאלה אם זה בכלל אפשרי לגרום לו לעבוד עם הרמקולים כאילו הוא חלק מהסט?
אם כן על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך לפצל? הרמקולים מתחברים דרך חיבור ה-usb(הם כוללים DAC פנימי)
הסאב יתחבר דרך החיבור של הכרטיס קול על הלוח אם.
ב-WINDOWS 7 לא מצאתי דרך להוציא קול דרך ה-USB ודרך כרטיס הקול המובנה במקביל, אלא אני צריך לבחור אחד מהם.
במילים אחרות או שאני אשמע רק את הרמקולים, או שאני אשמע רק BOOM BOOM מהסאב.
הסאב יתחבר דרך החיבור של הכרטיס קול על הלוח אם.
ב-WINDOWS 7 לא מצאתי דרך להוציא קול דרך ה-USB ודרך כרטיס הקול המובנה במקביל, אלא אני צריך לבחור אחד מהם.
במילים אחרות או שאני אשמע רק את הרמקולים, או שאני אשמע רק BOOM BOOM מהסאב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. ביקשתי להעביר את השרשור שלך לHTPC - אולי שם ידעו יותר טוב לענות.
ב. האם מהדוק אין יציאות?
אין יציאה למשל לאוזניות? אם כן, האם כשאתה מחבר אוזניות - האודיו מהרמקולים מפסיק אוטומטית או ש...
ב. האם מהדוק אין יציאות?
אין יציאה למשל לאוזניות? אם כן, האם כשאתה מחבר אוזניות - האודיו מהרמקולים מפסיק אוטומטית או ש...
סליחה על הבורות, אבל מה זה דוק?
כשאני מחבר אוזניות למחשב האודיו קופץ איזה שהוא חלון שאומר שהמחשב זיהה שמחוברות אוזניות למחשב ורק שאני לוחץ אישור האודיו עובר לאוזניות. אני יכול לבחור למי תהייה עדיפות נראה לי אבל לא מצאתי אופציה שגם האוזניות וגם הרמקולים יעבדו בו זמנית..
כשאני מחבר אוזניות למחשב האודיו קופץ איזה שהוא חלון שאומר שהמחשב זיהה שמחוברות אוזניות למחשב ורק שאני לוחץ אישור האודיו עובר לאוזניות. אני יכול לבחור למי תהייה עדיפות נראה לי אבל לא מצאתי אופציה שגם האוזניות וגם הרמקולים יעבדו בו זמנית..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אי אפשר להפעיל בו זמנית, אלא אם כן תתקין תוכנה בתשלום הנקראת Indie Volume.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"