רסיבר לקולנוע - רמקולים JBL3800
שלום,
אני מארגן לי בבית "מועדונית".
פיניתי חדר 2.60 מ' על 3.70 מ', וקניתי היום מקרן (OPTOMA HD20).
עכשיו צריך סאונד. יש לי רמקולים רצפתיים 3WAY (בני עשרים שנה) JBL3800, ואחוריים אני רוצה לשים משהו מינימלי.
אציין, שמוסיקה אני שומע בסלון במערכת אחרת (רמקולים OPERA QUINTA, מגבר + פרה ROTEL, מחוברים ל DAC)
בקיצור, אני רוצה רסיבר מינימלי שמתאים. חשוב HDMI וכולי עבור ה FULL HD, אבל הסאונד לא צריך להיות מטורף, זאת מערכת לסרטים ולא למוסיקה.
יש המלצות לרסיברים?
תודה
אסי
אני מארגן לי בבית "מועדונית".
פיניתי חדר 2.60 מ' על 3.70 מ', וקניתי היום מקרן (OPTOMA HD20).
עכשיו צריך סאונד. יש לי רמקולים רצפתיים 3WAY (בני עשרים שנה) JBL3800, ואחוריים אני רוצה לשים משהו מינימלי.
אציין, שמוסיקה אני שומע בסלון במערכת אחרת (רמקולים OPERA QUINTA, מגבר + פרה ROTEL, מחוברים ל DAC)
בקיצור, אני רוצה רסיבר מינימלי שמתאים. חשוב HDMI וכולי עבור ה FULL HD, אבל הסאונד לא צריך להיות מטורף, זאת מערכת לסרטים ולא למוסיקה.
יש המלצות לרסיברים?
תודה
אסי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תקציב לרסיבר?
לגבי אחוריים, הייתי שוקל בחיוב את המורל SP1 - פחות מ-750 ש"ח לזוג רמקולים קטנטנים עם ביצועים טובים מאוד למחיר שלהם!
לגבי אחוריים, הייתי שוקל בחיוב את המורל SP1 - פחות מ-750 ש"ח לזוג רמקולים קטנטנים עם ביצועים טובים מאוד למחיר שלהם!
- epony
- חבר במועדון 10K

לפי מה שאני רואה הנצילות שלהם היא 89D שזה לא נמוך מדי בשביל ה-1311, העכבה שלהם היא 8 אוהם שזה גם טוב ל-1311, והם מיועדים למגברים לא חזקים במיוחד (טווח הגברה 10-150W), כך שעושה רושם שה-1311 (הספק 75W) יסתדר איתם בלי יותר מדי בעיות - לך על זה! 
רק רציתי לעדכן שהרכבתי את המקרן HD20 ואת הרסיבר 1311 וה"מועדונית" פצצה!
אתה יושב לך על הספה הישנה עם רגליים על השולחן והתמונה מכסה כמעט כל הקיר ממול, ואין לך שום סיבה לרצות לצאת מהחדר.
כל מי שמגיע צריך לגרד אותו מה"מועדונית"...
זה טוב, טוב מאוד...
אתה יושב לך על הספה הישנה עם רגליים על השולחן והתמונה מכסה כמעט כל הקיר ממול, ואין לך שום סיבה לרצות לצאת מהחדר.
כל מי שמגיע צריך לגרד אותו מה"מועדונית"...
זה טוב, טוב מאוד...
- epony
- חבר במועדון 10K

תתחדש!
מה עם כמה תמונות כדי שכולנו נהנה?
מה עם כמה תמונות כדי שכולנו נהנה?