אושר תקציב - תוך שנה וחצי 18 ערוצי DTT !!

חדשות ועדכונים של HT Magazine
uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

ואו.... ערוץ 23, 24... 9... ערוץ מורשת... עדיף כבר שישקיעו את הכסף במשהו אחר

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

יהיה גם ערוץ ילדים....ולדוברי רוסית 9 הוא חשוב....

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

סתם בלוף....עד שיעברו לרשיונות...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

מעניין מתי זה יקרה בפועל...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ntk כתב:ואו.... ערוץ 23, 24... 9... ערוץ מורשת... עדיף כבר שישקיעו את הכסף במשהו אחר
...
אתה לא צודק... כל מה שבא - בא בברכה, וכל מה שלא בא - אפשר להוריד באינטרנט:) רק חובבי ספורט קצת נדפקים, יצטרכו לשלם בעבור תענוג לראות משחקים בשידור חי

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

dima_vy
(Y)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

בשעה טובה ומוצלחת (Y)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

מקווה שיכניסו איזה ערוץ ספורט חדש או לפחות ערוץ ספורט אחר.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

uris כתב:יהיה גם ערוץ ילדים....ולדוברי רוסית 9 הוא חשוב....
...
כמעט כל הרוסים שאני מכיר כבר עשו צלחת בשביל לקלוט את כל הערוצים ברוסית, בכל מקרה זה לא מה שיגרום לאנשים לוותר על יס או הוט, לפחות לא בכמות שתזיז להם, במקום זה היה עדיף שיחייבו אותם לעשות חבילה "רזה" וככה אנשים יוכלו להוסיף לה רק את הערוצים שהם רוצים בלי לשלם מאות שקלים בחודש

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

גם וגם...
בוא נאמר שזה משמח את אלו שכבר ויתרו על הכבלים/yes מזמן ויש להם רק DTT (ואינטרנט :wink: ) כמוני למשל.
האם זה ימשוך אנשים נוספים ל dtt על חשבון yes or hot ....אולי...
האם זה יגרום להורדת מחירים בשוק ....כנראה שכן.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני לא מאמין שזה יגרום להורדת מחירים במתכונת הנוכחית, כי עדיין yes ו-hot צריכים לממן איכשהו את התוכן שהן רוכשות.
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763

שליחה

יפה מאוד!
שישפרו את הקליטה
בת"א לא ניתן לקלוט ללא אנטנה חיצונית
There is no spoon

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

ברוך אשם :claps:
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

[quote="dima_vy"]אני לא מאמין שזה יגרום להורדת מחירים במתכונת הנוכחית, כי עדיין yes ו-hot צריכים לממן איכשהו את התוכן שהן רוכשות.
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)[/quote]

HOT חברה רווחית. ומספיק שיראו בזה איום מספק בשביל להציע חבילה מצומצמת במחיר הגון (נניח 30-40 ערוצים ב50 שקלים בחודש), זה כבר השיג את המטרה. התוכן שאנשים שהרבה אנשים רוצים לראות ואין ממש אלטרנטיבה זה ספורט, אז יהיו לHOT וYES מספיק מנויים.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

פתחתי דו"ח כספי של הוט (מופיע באתר האינטרנט של החברה), ואכן בשנה שעברה החברה הייתה רווחית, אבל יש לה הפסד של כ-170 מיליון שקל בפעילות של טלויזיה רב ערוצית, בעיקר בגלל תבעיות תשלום תמלוגים עבור זכויות יוצרים (כמו כן גם השקעה בתשתיות ושיפור מערך שירות לקוחות).
יותר מזה, למרות ירידה בכמות המנויים הם מצליחים להגדיל את ההכנסה (למישהו כאן התייקר מנוי בכבלים???), אבל עדיין זה לא מצליח אפילו לאפס את הוצאות מול הכנסות...

זה שמצליחים להחזיק חברה יציב עדיין לא אומר שכל תחום פעילות שלה הוא רווחי. האמת היא די הופתעתי לגלות שתחום טלפוניה מכניס להם די הרבה כסף, אפילו עד כדי כך שזה מקזז את הנזקים של טלויזיה:)

אז אני לא יודע מאיפה אתה חושב שהם יכולים לתת חבילה מצומצמת בסכום נמוך, וגם חבילות ספורט לכמות המנויים שהולכת וקטנה.

כמו שאמרתי, לדעתי הם צריכים לשנות צורת מכירה, להוסיף עורצי מכירה, לפתח פורטל אינטרנטי כמו שעשו אורנג' ובדרכים נוספות, ולא חסר כאלה - סטרימרים, טלויזיות. לא נראה לי שהם מחוייבים למכור תוכן על בסיס תשתית מסויימת, אלא בעיקר הם צריכים למכור תוכן. ובינתיים, עד שהם זזים, הלקוחות עוקפים אותם בסיבוב, מצליחים להגיע לתוכן בצורה מספיק נוחה להם, ובזמן הנוח להם (קרי הורדת תכנים באינטרנט, מתוזמנת ע"י RSS), וגם כמובן באמצעות DTT, מישהו בשביל הדשות ומישהו בשביל ראליטי, כל אחד לפי צרכיו.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572

שליחה

בלי ערוצי ילדים וספורט, אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

danielk כתב:בלי ערוצי ילדים וספורט, אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.
...
בדיוק על ערוצי הילדים וספורט חברות תוכן עושות ויעשו כסף. אני לא מאמין ששידורים האלה יהיו חינם מתישהו

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בגלל זה במקום להוסיף ערוצים שאף אחד לא צריך וךא יגרמו לאף אחד לעזוב את חברות הכבלים, היו צריכים לחייב אותם לחבילות צרות שלהן כל אחד יוכל להוסיף את הערוצים שהוא רוצה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ntk כתב:בגלל זה במקום להוסיף ערוצים שאף אחד לא צריך וךא יגרמו לאף אחד לעזוב את חברות הכבלים, היו צריכים לחייב אותם לחבילות צרות שלהן כל אחד יוכל להוסיף את הערוצים שהוא רוצה
...
אבל שוב, אם הם יתחילו למכור לפי ערוץ בודד, או לפי צפיה עם כמות המנויים הנכוחית, הם לא יצליחו לממן תשלום עבור רישיונות וזכויות שידור בכלל, כי אנחנו במדינה קטנה, אנחנו לא אנגליה. חבילה צרה ככל הנראה, יחד עם כל המנויים שאולי ישלמו עבור צפיה במשחקים, ולא מספיקים כדי לממן את זכויות השידור.

חזור אל “חדשות HT”