אושר תקציב - תוך שנה וחצי 18 ערוצי DTT !!
-
uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
ואו.... ערוץ 23, 24... 9... ערוץ מורשת... עדיף כבר שישקיעו את הכסף במשהו אחר
-
uris
-
- מורעל האתר

יהיה גם ערוץ ילדים....ולדוברי רוסית 9 הוא חשוב....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
סתם בלוף....עד שיעברו לרשיונות...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אתה לא צודק... כל מה שבא - בא בברכה, וכל מה שלא בא - אפשר להוריד באינטרנט:) רק חובבי ספורט קצת נדפקים, יצטרכו לשלם בעבור תענוג לראות משחקים בשידור חיntk כתב:ואו.... ערוץ 23, 24... 9... ערוץ מורשת... עדיף כבר שישקיעו את הכסף במשהו אחר...
-
uris
-
- מורעל האתר

- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
בשעה טובה ומוצלחת 
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
מקווה שיכניסו איזה ערוץ ספורט חדש או לפחות ערוץ ספורט אחר.
- ntk
-
- חבר ותיק

כמעט כל הרוסים שאני מכיר כבר עשו צלחת בשביל לקלוט את כל הערוצים ברוסית, בכל מקרה זה לא מה שיגרום לאנשים לוותר על יס או הוט, לפחות לא בכמות שתזיז להם, במקום זה היה עדיף שיחייבו אותם לעשות חבילה "רזה" וככה אנשים יוכלו להוסיף לה רק את הערוצים שהם רוצים בלי לשלם מאות שקלים בחודשuris כתב:יהיה גם ערוץ ילדים....ולדוברי רוסית 9 הוא חשוב.......
-
uris
-
- מורעל האתר

גם וגם...
בוא נאמר שזה משמח את אלו שכבר ויתרו על הכבלים/yes מזמן ויש להם רק DTT (ואינטרנט
) כמוני למשל.
האם זה ימשוך אנשים נוספים ל dtt על חשבון yes or hot ....אולי...
האם זה יגרום להורדת מחירים בשוק ....כנראה שכן.
בוא נאמר שזה משמח את אלו שכבר ויתרו על הכבלים/yes מזמן ויש להם רק DTT (ואינטרנט
האם זה ימשוך אנשים נוספים ל dtt על חשבון yes or hot ....אולי...
האם זה יגרום להורדת מחירים בשוק ....כנראה שכן.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני לא מאמין שזה יגרום להורדת מחירים במתכונת הנוכחית, כי עדיין yes ו-hot צריכים לממן איכשהו את התוכן שהן רוכשות.
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)
- kobyb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
יפה מאוד!
שישפרו את הקליטה
בת"א לא ניתן לקלוט ללא אנטנה חיצונית
שישפרו את הקליטה
בת"א לא ניתן לקלוט ללא אנטנה חיצונית
There is no spoon
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
ברוך אשם 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
[quote="dima_vy"]אני לא מאמין שזה יגרום להורדת מחירים במתכונת הנוכחית, כי עדיין yes ו-hot צריכים לממן איכשהו את התוכן שהן רוכשות.
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)[/quote]
HOT חברה רווחית. ומספיק שיראו בזה איום מספק בשביל להציע חבילה מצומצמת במחיר הגון (נניח 30-40 ערוצים ב50 שקלים בחודש), זה כבר השיג את המטרה. התוכן שאנשים שהרבה אנשים רוצים לראות ואין ממש אלטרנטיבה זה ספורט, אז יהיו לHOT וYES מספיק מנויים.
גם כך יש להן כמות המנויים שלא ממש גדלה, ועוד עם תתווסף אלטרנטיבה המצב לא הולך להשתפר. מכאן, אם שתי החברות האלה רוצות להמשיך להתקיים בזכות עצמן (ולא שחברות האם יממנו אותן), הן חייבות לחשוב על פתרון אחר למכירת תוכן, להגיע לקהל רחב יותר, למכור לפי צפיה, למכור באינטרנט. רק אני עדיין לא יודע מי יקנה את התוכן שפג תוקפו לרוב:)[/quote]
HOT חברה רווחית. ומספיק שיראו בזה איום מספק בשביל להציע חבילה מצומצמת במחיר הגון (נניח 30-40 ערוצים ב50 שקלים בחודש), זה כבר השיג את המטרה. התוכן שאנשים שהרבה אנשים רוצים לראות ואין ממש אלטרנטיבה זה ספורט, אז יהיו לHOT וYES מספיק מנויים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

פתחתי דו"ח כספי של הוט (מופיע באתר האינטרנט של החברה), ואכן בשנה שעברה החברה הייתה רווחית, אבל יש לה הפסד של כ-170 מיליון שקל בפעילות של טלויזיה רב ערוצית, בעיקר בגלל תבעיות תשלום תמלוגים עבור זכויות יוצרים (כמו כן גם השקעה בתשתיות ושיפור מערך שירות לקוחות).
יותר מזה, למרות ירידה בכמות המנויים הם מצליחים להגדיל את ההכנסה (למישהו כאן התייקר מנוי בכבלים???), אבל עדיין זה לא מצליח אפילו לאפס את הוצאות מול הכנסות...
זה שמצליחים להחזיק חברה יציב עדיין לא אומר שכל תחום פעילות שלה הוא רווחי. האמת היא די הופתעתי לגלות שתחום טלפוניה מכניס להם די הרבה כסף, אפילו עד כדי כך שזה מקזז את הנזקים של טלויזיה:)
אז אני לא יודע מאיפה אתה חושב שהם יכולים לתת חבילה מצומצמת בסכום נמוך, וגם חבילות ספורט לכמות המנויים שהולכת וקטנה.
כמו שאמרתי, לדעתי הם צריכים לשנות צורת מכירה, להוסיף עורצי מכירה, לפתח פורטל אינטרנטי כמו שעשו אורנג' ובדרכים נוספות, ולא חסר כאלה - סטרימרים, טלויזיות. לא נראה לי שהם מחוייבים למכור תוכן על בסיס תשתית מסויימת, אלא בעיקר הם צריכים למכור תוכן. ובינתיים, עד שהם זזים, הלקוחות עוקפים אותם בסיבוב, מצליחים להגיע לתוכן בצורה מספיק נוחה להם, ובזמן הנוח להם (קרי הורדת תכנים באינטרנט, מתוזמנת ע"י RSS), וגם כמובן באמצעות DTT, מישהו בשביל הדשות ומישהו בשביל ראליטי, כל אחד לפי צרכיו.
יותר מזה, למרות ירידה בכמות המנויים הם מצליחים להגדיל את ההכנסה (למישהו כאן התייקר מנוי בכבלים???), אבל עדיין זה לא מצליח אפילו לאפס את הוצאות מול הכנסות...
זה שמצליחים להחזיק חברה יציב עדיין לא אומר שכל תחום פעילות שלה הוא רווחי. האמת היא די הופתעתי לגלות שתחום טלפוניה מכניס להם די הרבה כסף, אפילו עד כדי כך שזה מקזז את הנזקים של טלויזיה:)
אז אני לא יודע מאיפה אתה חושב שהם יכולים לתת חבילה מצומצמת בסכום נמוך, וגם חבילות ספורט לכמות המנויים שהולכת וקטנה.
כמו שאמרתי, לדעתי הם צריכים לשנות צורת מכירה, להוסיף עורצי מכירה, לפתח פורטל אינטרנטי כמו שעשו אורנג' ובדרכים נוספות, ולא חסר כאלה - סטרימרים, טלויזיות. לא נראה לי שהם מחוייבים למכור תוכן על בסיס תשתית מסויימת, אלא בעיקר הם צריכים למכור תוכן. ובינתיים, עד שהם זזים, הלקוחות עוקפים אותם בסיבוב, מצליחים להגיע לתוכן בצורה מספיק נוחה להם, ובזמן הנוח להם (קרי הורדת תכנים באינטרנט, מתוזמנת ע"י RSS), וגם כמובן באמצעות DTT, מישהו בשביל הדשות ומישהו בשביל ראליטי, כל אחד לפי צרכיו.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
בלי ערוצי ילדים וספורט, אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בדיוק על ערוצי הילדים וספורט חברות תוכן עושות ויעשו כסף. אני לא מאמין ששידורים האלה יהיו חינם מתישהוdanielk כתב:בלי ערוצי ילדים וספורט, אני לא רואה את זה קורם עור וגידים....
- ntk
-
- חבר ותיק

בגלל זה במקום להוסיף ערוצים שאף אחד לא צריך וךא יגרמו לאף אחד לעזוב את חברות הכבלים, היו צריכים לחייב אותם לחבילות צרות שלהן כל אחד יוכל להוסיף את הערוצים שהוא רוצה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אבל שוב, אם הם יתחילו למכור לפי ערוץ בודד, או לפי צפיה עם כמות המנויים הנכוחית, הם לא יצליחו לממן תשלום עבור רישיונות וזכויות שידור בכלל, כי אנחנו במדינה קטנה, אנחנו לא אנגליה. חבילה צרה ככל הנראה, יחד עם כל המנויים שאולי ישלמו עבור צפיה במשחקים, ולא מספיקים כדי לממן את זכויות השידור.ntk כתב:בגלל זה במקום להוסיף ערוצים שאף אחד לא צריך וךא יגרמו לאף אחד לעזוב את חברות הכבלים, היו צריכים לחייב אותם לחבילות צרות שלהן כל אחד יוכל להוסיף את הערוצים שהוא רוצה...