מה עדיף פלזמה או LCD ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
chen20092 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אנחנו לפניי קנייה של מסך טלוויזיה לסלון. לאחר 2 אשכולות שפתחתי ולא נענתי עליהם הגעתי להחלטות לבד ...
אני מתלבט אם לקחת פלזמה 50 אינצ' או LCD 47 אינצ'. ההתלבטות שלי בעיקר היא הסיבה של הצריבות/צבירות במסכי הפלזמה. אנחנו רוצים לצפות בטלויזיה ללא כל דאגות של צריבות וכו' ולא לא לעשות שטיפות כל הזמן. מה שגם רוב הזמן הצפייה תהיה בערוצים שיש להם לוגו סטטי למעלה או למטה(ערוצי סדרות,סרטים וילדים). בהתחלה רציתי את ה-50C550 של סמסונג, שכולם אמרו שהיא מצוינת, ואז בגלל שראיתי כל מיני בעיות עם צריבות אבל שניתנות לתיקון לא ידעתי אם לקחת פלזמה או לא, כי רוב הזמן אני לא יהיה בבית כל כך ואני לא יוכל לדאוג לשטיפות וכו' כל הזמן. והדגם של הLCD שחשבתי עליו הוא של LG מדגם LD460 בגודל של 47" אינצ'.
אז שאלתי היא מה כדאי? פלזמה או LCD ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

כיום נושא הצריבות פחות מטריד אלא אם כן אתה קבוע על ערוץ מסויים או מתכוון להשתמש בפסים שחורים בצדי התמונה כל הזמן. אם הופ דלוק לך 24/7, יש סיכוי לא רע שיהיה לך בסוף לוגו חלש של הופ גם כשאתה רואה ערוץ 2.

הפיתרון הוא להשתמש בעוצמת תאורה סבירה (לא 100% קונטרסט).

לכל סוג מסך יש יתרונות וחסרונות. על פלזמה צריך לשמור יותר (קרי, לא להשאיר דלוקה כשאף אחד לא צופה, לוודא שלא משאירים ב-PAUSE את הסרט ויוצאים לשעתיים מהבית וכו'). החסרונות של LCD הן בתחום העננות וזליגת אור.

chen20092 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

פסים שחורים בצדי התמונה זה מצב של 4:3 נכון? אם כן אז באילו ערוצים זה קורה? ערוצי הצפייה העיקריים שלנו זה כמו שאמרתי ערוצי סרטים וסדרות של Yes , עוד כמה ערוצים ברוסית, ערוץ 22 סדרות וחדשות, ערוצי ילדים רק מדי פעם מתי שבני הדודים שלי מגיעים ועכשיו זה מוגבר כי אנחנו שומרים עליהם, וזהו בערך. כמובן שהשאר זה צפייה בסרטים וחיבור למחשב נייד. אז לפי שימושיי מה המלצתך? פלזמה? על מה כדאי לי להקפיד בשימוש בה(בנוסף למה שציינת)?

chen20092 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אמ מישהו יכול לענות לי בבקשה? יום שישי אני הולך עם אמא שלי להסתכל בחנות על טלויזיות ויש סיכוי שנרכוש גם... אז אני צריך לדעת לאיזה כייון ללכת... (:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”