סטרימר זול ופשוט - יש חיה כזאת?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זול לאחד זה יקר לשני.
זרוק מספרים, שנדע מה הכוונה זול.
זרוק מספרים, שנדע מה הכוונה זול.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש מספר רב של מכשירים כאלה.
זה יכול להיות מוצרי xtreamer (יש כמה שמתאימים), או Boxee Box או אפילו הסטרימר של WD.
זה יכול להיות מוצרי xtreamer (יש כמה שמתאימים), או Boxee Box או אפילו הסטרימר של WD.
האקסטרימר הרגיל נראה האופציה הכי טובה למחיר (550ש"ח).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Boxee Box לא עולה כפול מהאופציות הזולות האחרות?oferlaor כתב:יש מספר רב של מכשירים כאלה.
זה יכול להיות מוצרי xtreamer (יש כמה שמתאימים), או Boxee Box או אפילו הסטרימר של WD....
הייתי משקיע עוד 200 ש"ח מהכי זול שיש והולך על TVIX N1.
אני לא לקוח של YES (לשמחתי אני חושב)..
בקשר למחיר, ממה שאני מבין המחירים מתחילים רק ב500, שלדעתי זה די הרבה בשביל מכשיר שמתווך בין המדיה שעל מחשב לטלויזיה.. כלומר בעידן שבו DVD עם USB לא עולה על 100-200 שקלים, 500 שקלים נשמע קצת מגוחך אבל כנראה שאין כל כך ברירה..
כשאני מדבר זול אני אומר משהו שיצדיק את השימוש שלו אל מול המחיר ביחס לצרכים כמובן..
אין פה תקציב מוגדר, הבעיה היא שאני צריך 2 כאלה..
יכול להיות שיד שניה היא לא מילה גסה במצב הזה, אני אבדוק את העניין
בקשר למחיר, ממה שאני מבין המחירים מתחילים רק ב500, שלדעתי זה די הרבה בשביל מכשיר שמתווך בין המדיה שעל מחשב לטלויזיה.. כלומר בעידן שבו DVD עם USB לא עולה על 100-200 שקלים, 500 שקלים נשמע קצת מגוחך אבל כנראה שאין כל כך ברירה..
כשאני מדבר זול אני אומר משהו שיצדיק את השימוש שלו אל מול המחיר ביחס לצרכים כמובן..
אין פה תקציב מוגדר, הבעיה היא שאני צריך 2 כאלה..
יכול להיות שיד שניה היא לא מילה גסה במצב הזה, אני אבדוק את העניין
אם יש לך מחשב מיותר בבית אתה יכל להשתמש בו כמזרים מדיה ואז כל שתדרש זה כרטיס מסך מתאים אם עדיין אין לך כזה.Kitty כתב:שלום לכולם,
אני מחפש סטרימר זול ופשוט שיעשה דבר אחד בלבד - יזרים מדיה דרך הרשת, וינגן אותם בHD.
פשוט סטרימר שמתחבר לרשת, ומנגן סרטי MKV דרך יציאת ה-HDMI. ללא הארדיסק ללא שום תוספת מיותרת..
יש חיה כזאת?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אם אתה חושב שמדובר במתווך אז כנראה שלא ראית את הסטרימרים מהדורות האחרונים...
500 ש"ח זה ממש לא יקר, ואין נגן DVD ב-300 ש"ח שיכול להתחרות במזרימדיה.
500 ש"ח זה ממש לא יקר, ואין נגן DVD ב-300 ש"ח שיכול להתחרות במזרימדיה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא לקחת בחשבון שלמרות ש-DVD עם חיבור USB עולה 100-200 ש"ח, לא תוכל לראות בו קבצי MKV, בטח לא ב-HD, כי הוא פשוט לא תומך בזה.
לדרישות שלך, המכשירים הם כפי שציינו בסביבות 500 ש"ח, אם זה יקר או לא, זה תלוי רק בך.
לדרישות שלך, המכשירים הם כפי שציינו בסביבות 500 ש"ח, אם זה יקר או לא, זה תלוי רק בך.