בחירת LED
שבוע טוב לחברי הפורום.
אני מחפש כבר שבועיים LED 47 או 46 " האמת הלכתי לאיבוד.
אין חנות חשמל שלא נכנסתי ובכל מקום אומרים משהוא אחר.
והשאלה מה באמת חשוב בנתוני הטלויזיה -יחס ניגודית.בהירות CD\M2 או זמן תגובה.
אשמח לתשובה .
תודה
אני מחפש כבר שבועיים LED 47 או 46 " האמת הלכתי לאיבוד.
אין חנות חשמל שלא נכנסתי ובכל מקום אומרים משהוא אחר.
והשאלה מה באמת חשוב בנתוני הטלויזיה -יחס ניגודית.בהירות CD\M2 או זמן תגובה.
אשמח לתשובה .
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שהכי חשוב בטלויזיה זה הנתון הבא:
איך אתה רואה בה - והאם אתה מוכן לשלם את המחיר שלה בשביל לקבל את איכות התמונה המדוברת.
כל הנתונים שלא הגיעו מביקורת - לא שווים דבר.
איך אתה רואה בה - והאם אתה מוכן לשלם את המחיר שלה בשביל לקבל את איכות התמונה המדוברת.
כל הנתונים שלא הגיעו מביקורת - לא שווים דבר.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מחזק בהחלט!Itay_Pollak כתב:מה שהכי חשוב בטלויזיה זה הנתון הבא:
כל הנתונים שלא הגיעו מביקורת - לא שווים דבר....
כמובן שיש רמות של מסכים אך קודם כל עליך להגדיר תקציב אותו אתה מוכן להוציא, לאחר מכן לבדוק את מרחק הצפייה ולשקול איזה גודל מסך מתאים לסלון במסגרת התקציב.
אחרי שסיננת קצת אופציות תבחר 3-4 דגמים מומלצים ומשם העין שלך כבר מחליטה..
בהצלחה ברכישה
ראשית תודה.
אחרי כל הבדיקות וסינון מצאתי LED של LG "46 דגם LE7300 בדיוק בתקציב שעומד לרשותי 5500ש"ח .
1.אם משהוא מכיר את הדגם הזה ואם הוא שווה את המחיר?
2.אם יש למשהוא המלצה על מוצר אחר באותו הסכום?
אגב מיקום הצפיה בסלון הוא 3.5 מטר.
תודה
אחרי כל הבדיקות וסינון מצאתי LED של LG "46 דגם LE7300 בדיוק בתקציב שעומד לרשותי 5500ש"ח .
1.אם משהוא מכיר את הדגם הזה ואם הוא שווה את המחיר?
2.אם יש למשהוא המלצה על מוצר אחר באותו הסכום?
אגב מיקום הצפיה בסלון הוא 3.5 מטר.
תודה
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מרחק 3.5 מטר מתאים בדיוק ל-50 אינצ׳ ואם זה התקציב הייתי ממליץ גם על הC550 ואני מאמין שישארו לך כמה לירות בכיס..
אפרופו LED של LG, יצא לי לראות את הדגם שציינת לפני כמה ימים ועל ידו מסכים של פנאסוניק - VT20 ו-U20 (את ה-VT אין בכלל מה להשוות, הוא מסך ברמה גבוה יותר וה-U20 שלא ממש התחברתי לתמונה והצבעים בו..) ה-LG פשוט נראה חלבי מדיי.. השחורים בו נראה אפורים ופשוט התאכזבתי ממסך שמתומחר במחיר כזה ולא נותן תמורה איכותית.. הפנסוניק שלא אהבתי היה נראה טוב לידו!!
C550 - בתקציב הזה, מסך מנצח.
(גילוי נאות, אחי פוזל לכיוון ה-C550 ברכישה מיידית, התקשרתי לאלמ והם היו על הקו עם היבואן, נותרו עוד כמה חתיכות גם ברשת וגם אצל היבואן, אם זו בחירתך - תסתער מה שנקרא
)
(זו דעתי..!)
אפרופו LED של LG, יצא לי לראות את הדגם שציינת לפני כמה ימים ועל ידו מסכים של פנאסוניק - VT20 ו-U20 (את ה-VT אין בכלל מה להשוות, הוא מסך ברמה גבוה יותר וה-U20 שלא ממש התחברתי לתמונה והצבעים בו..) ה-LG פשוט נראה חלבי מדיי.. השחורים בו נראה אפורים ופשוט התאכזבתי ממסך שמתומחר במחיר כזה ולא נותן תמורה איכותית.. הפנסוניק שלא אהבתי היה נראה טוב לידו!!
C550 - בתקציב הזה, מסך מנצח.
(גילוי נאות, אחי פוזל לכיוון ה-C550 ברכישה מיידית, התקשרתי לאלמ והם היו על הקו עם היבואן, נותרו עוד כמה חתיכות גם ברשת וגם אצל היבואן, אם זו בחירתך - תסתער מה שנקרא
(זו דעתי..!)
ודאי קראת כאן גם שבענייני מסכים דקים אין דבר כזה "גדול מדי". 50 אינץ' ל-3.5 מטר זה גם התנאים שלי בבית וזה סבבה, עם 55 אינץ' הייתי נהנה כנראה עוד יותר.rbs300 כתב:שלום רב.
אני מבין את זה וקראתי השאלה אם זה עדיין טוב במרחק צפייה כזה לפלאזמה.
3.5 מטר
תודה...