קרמריקה כתב:זה עניין סובייקטיבי..
הדעה שלך היא אמנם הנפוצה בפורום, אבל כמעט כל פעם כשראיתי מסכים מקבילים של שתי החברות, העדפתי את איכות התמונה של LG, אם כי במקרה הזה, כפי שרשמתי ראיתי יתרונות לכאן ולכאן בלי מנצחת ברורה (גם לא את הסמסונג הזו בדיוק, אלא דגמים אחרים).
תוסיף לזה את עניין האחריות, והרי לך התלבטות. בח.י. אני יודע מניסיון אישי שהשירות מצויין. אמנם לפעמים לא הכי מקצועי והמסך עשוי לבלות במעבדה יותר זמן מהנדרש אך מקבלים מסך חילופי שלפחות אצלי היה טוב יותר ממה שרכשתי והטכנאים מגיעים עד הבית, אז אין בזה שום טרחה ובאמת שאפשר לנצל בכיף את האחריות.
אין לי מושג איך סמליין, ולהבנתי הם לא מספקים את השירות הזה (יותר מאשמח לגלות שאני טועה). תיקון כאשר אתה צריך לוותר על המסך ולסחוב את המכשיר בעצמך, זו לא אחריות נטולת טרחה..
ועכשיו, אם נצא מתחומי המדינה והפורום, בחו"ל עושה רושם שהמסכים של LG זוכים להרבה יותר כבוד מאשר כאן. המסכים הנ"ל של LG די פופולרים ב-AVS וזוכים לתגובות חיוביות. ראיתי פחות כאלו מצד סמסונג.
או בקיצור - אני עדין מתלבט.
...
לא צפית ב D490 עד היום ...נכון?
יש לי חבר שרצה לרכוש את הLG שדיברת עליה (בגלל המחיר הנמוך), הלכתי איתו לביג בוקס וא.ל.מ לצפות בשתייהן.
אחרי העברת שתייהן למצב MOVIE ואח"כ NORMAL, גם בעין לא מקצועית הוא מיד אמר שזו ליגה אחת מבחינת איכות תמונה והזמין את הסמסונג.
אני מציע לבצע את ההשוואה הזו במו עיינך לפני ההחלטה.