רסיבר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממליץ לך לקנות רסיבר זול יחסית (נגיד ימאהה 371 או אונקיו 309), ולהשקיע את שאר הכסף בשדרוג הרמקולים...
אתה יכול לנסות למצוא את האונקיו 608 (או אפילו את ה508 וישאר לך עודף) בשילוב עם הסט רמקולים של הארמן קארדון שמוכרים בYNET בשביל שתקבל תמורה משמעותית יותר עבור הכסף. חבל שתתעסק בשידרוג הרסיבר בלבד כאשר יש לך צוואר בקבוק די רציני בסט אפ (הרמקולים).
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
epony כתב:ממליץ לך לקנות רסיבר זול יחסית (נגיד ימאהה 371 או אונקיו 309), ולהשקיע את שאר הכסף בשדרוג הרמקולים......
מסכים לחלוטין.
אין שום היגיון לקנות רסיבר ב 5500 ש"ח, ולחבר לו סט מדגם "לורד" של פיור אקוסטיקס
בתקציב של 6K כדי לך לשקול לעשות יבוא אישי של המערכת הבא של אונקיו:
Onkyo HT-S9400THX Home Theater Receiver
מערכת 7.1 של אונקיו שכוללת רסיבר + 7 רמקולים +סאב.
לינק לאתר אונקיו:
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
נמכר ב B&H במחיר מדהים של 780$ (מצורף לינק):
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... ckage.html
מחיר עד הבית (שילוח מוזל דרך USHOPS) פחות מ 4,700 ש"ח
יש לזכור שצריך להוסיף ממיר מתח 220 ל 110 שגם אותו אפשר לרכוש ביבוא אישי בעלות 350 ש"ח עד הבית בלינק הבא :
http://www.ecrater.com/p/7820333/automa ... 1000-watts
(במקום 600 ש"ח בארץ).
סה"כ כולל רסיבר+7 רמקולים + סאב+ממיר מתח, הכול עד הבית בסביבות 5K
ציון
Onkyo HT-S9400THX Home Theater Receiver
מערכת 7.1 של אונקיו שכוללת רסיבר + 7 רמקולים +סאב.
לינק לאתר אונקיו:
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
נמכר ב B&H במחיר מדהים של 780$ (מצורף לינק):
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... ckage.html
מחיר עד הבית (שילוח מוזל דרך USHOPS) פחות מ 4,700 ש"ח
יש לזכור שצריך להוסיף ממיר מתח 220 ל 110 שגם אותו אפשר לרכוש ביבוא אישי בעלות 350 ש"ח עד הבית בלינק הבא :
http://www.ecrater.com/p/7820333/automa ... 1000-watts
(במקום 600 ש"ח בארץ).
סה"כ כולל רסיבר+7 רמקולים + סאב+ממיר מתח, הכול עד הבית בסביבות 5K
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

אם החלוקה בין מוזיקה לסרטים היא שווה, אז הייתי הולך על רמקולים מדפיים מלפנים, ולא על סט סאטליטים שלא נשמעים כ"כ טוב במוזיקה...
אז רסיבר בסביבות ה-2,000 ש"ח (ציינתי את האונקיו 309 וימאהה 371 לעיל) משאיר לנו בערך 4,000 ש"ח לרמקולים.
אפשר ללכת על סדרת הכניסה של מוניטור אודיו עם מדפיים מדגם M2, והסנטר התואם שלהם, ולהשלים עם סאטליטים של מורל מדגם SP1 מאחור.
אופציה נוספת היא "לעלות כיתה" למוניטור אודיו ברונזה: זוג BX2 מלפנים בשילוב עם ה-BX סנטר. הסאטליטים של מורל גם ילכו כאן טוב, ואם קונים הכל באותה חנות ומתמקחים קצת, אין שום סיבה שזה לא ייכנס לך בתקציב!
עוד אופציה היא ללכת על מדפיים של וורפידייל מסדרת הדיאמונד 10, למשל ה-10.2, ה-CS סנטר מאותה הסדרה, ואותם סאטליטים של מורל, או זוג רמקולים קטנים יותר מאותה הסדרה של וורפידייל, למשל ה-10SR
את שדרוג הסאב הייתי שומר למועד מאוחר יותר כי זה סיפור של מינימום עוד 1,500 ש"ח לסאב סביר...
נ.ב. כל הלינקים הולכים לאותה חנות מטעמי נוחות בלבד (יש להם אחלה אתר) - זו לא בהכרח המלצה על החנות (למרות שאם אתה גר באיזור, היא בהחלט שווה ביקור
)
נ.ב.נ. המחירים לא בהכרח משקפים מחירי שוק - קצת מו"מ בחנות עצמה עצמה (לא משנה איזה), ותוכל לגלח עוד כמה מאות ש"ח מהמחיר הסופי!9
אז רסיבר בסביבות ה-2,000 ש"ח (ציינתי את האונקיו 309 וימאהה 371 לעיל) משאיר לנו בערך 4,000 ש"ח לרמקולים.
אפשר ללכת על סדרת הכניסה של מוניטור אודיו עם מדפיים מדגם M2, והסנטר התואם שלהם, ולהשלים עם סאטליטים של מורל מדגם SP1 מאחור.
אופציה נוספת היא "לעלות כיתה" למוניטור אודיו ברונזה: זוג BX2 מלפנים בשילוב עם ה-BX סנטר. הסאטליטים של מורל גם ילכו כאן טוב, ואם קונים הכל באותה חנות ומתמקחים קצת, אין שום סיבה שזה לא ייכנס לך בתקציב!
עוד אופציה היא ללכת על מדפיים של וורפידייל מסדרת הדיאמונד 10, למשל ה-10.2, ה-CS סנטר מאותה הסדרה, ואותם סאטליטים של מורל, או זוג רמקולים קטנים יותר מאותה הסדרה של וורפידייל, למשל ה-10SR
את שדרוג הסאב הייתי שומר למועד מאוחר יותר כי זה סיפור של מינימום עוד 1,500 ש"ח לסאב סביר...
נ.ב. כל הלינקים הולכים לאותה חנות מטעמי נוחות בלבד (יש להם אחלה אתר) - זו לא בהכרח המלצה על החנות (למרות שאם אתה גר באיזור, היא בהחלט שווה ביקור
נ.ב.נ. המחירים לא בהכרח משקפים מחירי שוק - קצת מו"מ בחנות עצמה עצמה (לא משנה איזה), ותוכל לגלח עוד כמה מאות ש"ח מהמחיר הסופי!9
- epony
- חבר במועדון 10K

כעיקרון, כלל האצבע לגבי מערכות ברמה הזאת הוא שליש מהתקציב לרסיבר ושני-שליש לרמקולים.
את השילוח לישראל אתה לא עושה דרך B&H עצמם, אלא באמצעות חברת שילוח ייעודית כמו USHOPS, MUSTOP או TNT...
את השילוח לישראל אתה לא עושה דרך B&H עצמם, אלא באמצעות חברת שילוח ייעודית כמו USHOPS, MUSTOP או TNT...
אתה לא צריך לשלוח לארץ ישירות מ B&H...אופירשחר כתב:נשמע טוב האונקיו 9400
אך לצערי אין שילוח לישראל
אני אבדוק את ההצעה של EPONY
אבל הבנתי בגדול שעדיף רמקולים באיכות מאשר רסיבר יקר
תודה...
תפתח חשבון ב USHOPS תקבל כתובת בארה"ב.... תבצע את הקניה מ B&H ותשלח לכתובת שלך ב USHOPS.
כשהחבילה תגיעה ל USHOPS הם ישלחו לך אמייל, כמה עליך לשלם עבור המיסים ועבור השילוח שתבחר.
ציון
אני חולק עליך... מחיר סופי של המערכת הנ"ל עד הבית פחות מ-5000 ש"ח.אופירשחר כתב:בררתי את הנושא
יש לשלם תוספת עבור מיסים ,משלוח ועמלת טיפול
בערך עוד 500 $
כבר לא מי יודע מה משתלם...
אתה מקבל רסיבר+ 7 רמקולים + סאב.... אתה לא יכול לקנות מוצר באיכות הזאת בארץ בכסף הזה.
במחן עלות/תועלת המערכת הזאת מנצחת כל מערכת אחרת שתקנה בארץ.
ציון
כן אתה חייב ממיר מתח כי המתח בארה"ב הוא 110V ולא מתאים לארץ. בדר"כ הם גדולים ומכוערים בגלל ההספק של 1000W שאתה צריך אבל אפשר לנסות למצוא משהו "עדין" יותר אבל אני בספק אם תמצא.אופירשחר כתב:הממיר מתח הזה נראה אגרסיבי ומכוער
אני חייב את זה ?
אין משהו יותר "עדין" ?
אתה לא חושב שההצעה של epony טובה ?
תודה לכולם על העזרה...
לגבי טוב יותר או לא זה אז לדעתי זה טוב יותר ממש אתה יכול לקנות בארץ באותו כסף וכן זה טוב יותר מההצעה של epony...במיוחד שההצעה השניה שלו תעלה הרבה יותר ממש שתשקיע כאן וזה גם לא כולל סאב.
אבל זה החלטוה שלך....
ציון
אני חושב שאתם קצת מגזימים עם הביקורות שלכם לעניין ה- PURE ACUSTIC .
ראשית כל, זהו לא יצרן מדבקה! המוצר מוכר היטב בארה"ב ואף נמכר יפה.
שנית, יש לי מערכת כזאת ואני ממש מרוצה.
אל תשכחו שהמחיר למותגים המובילים בארץ משקלל בתוכו גם את שם המותג.
זה לא פוסל כמבון את מה שנאמר לגבי ההשקעה ברסיבר. אין ספק שצריך לשמור על איזון ברמת הרכיבים.
ראשית כל, זהו לא יצרן מדבקה! המוצר מוכר היטב בארה"ב ואף נמכר יפה.
שנית, יש לי מערכת כזאת ואני ממש מרוצה.
אל תשכחו שהמחיר למותגים המובילים בארץ משקלל בתוכו גם את שם המותג.
זה לא פוסל כמבון את מה שנאמר לגבי ההשקעה ברסיבר. אין ספק שצריך לשמור על איזון ברמת הרכיבים.