חברת Yamaha מציגה רסיבר סטריאו מהסדרה החדשה, בעל עיצוב קלאסי ותכונות מודרניות.בדקנו אותו ואת העריסה התואמת לאייפון, וחזרנו עם מסקנות.
שרשור תגובות: רסיבר סטריאו עם חיבוריות לאייפון - Yamaha R-S300
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: רסיבר סטריאו עם חיבוריות לאייפון - Yamaha R-S300

חברת Yamaha מציגה רסיבר סטריאו מהסדרה החדשה, בעל עיצוב קלאסי ותכונות מודרניות.בדקנו אותו ואת העריסה התואמת לאייפון, וחזרנו עם מסקנות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ביקורת מעולה שמציגה מה יש ומה אין
תודה.
אם הבנתי נכון את הממצאים של הביקורת, אזי מי שיש לו רסיבר מסדרת ה- 1000 החדשה, וגם את הגאדגט הנזכר, כדאי לו להוסיף את העריסה ולהתחבר. זה יחד עם חיבור האינטרנט נותן גם סטריאו מאוד נחמד, רדיו אינטרנט מצוין וגם כל אותם הדברים האחרים שאין לרסיבר סטריאו.
השורה הסופית לדעתי שאין הרבה הצדקה למוצר הזה. הסיבה העיקרית לעניות דעתי שאם כבר אני מביא הביתה הגברה דו ערוצית - אז אביא "וילדע חייה" שישפר משמעותית את הכוח, הדחיפה, הפירוט השליטה והסינרגיה עם מגוון רמקולים, ולא סטריאו "פרווה" שמעלותיו הן שהוא זול יחסית ואולי לאודנס קצת יותר טוב. לאודנס לרבים גובל בטריפה.
אם הבנתי נכון את הממצאים של הביקורת, אזי מי שיש לו רסיבר מסדרת ה- 1000 החדשה, וגם את הגאדגט הנזכר, כדאי לו להוסיף את העריסה ולהתחבר. זה יחד עם חיבור האינטרנט נותן גם סטריאו מאוד נחמד, רדיו אינטרנט מצוין וגם כל אותם הדברים האחרים שאין לרסיבר סטריאו.
השורה הסופית לדעתי שאין הרבה הצדקה למוצר הזה. הסיבה העיקרית לעניות דעתי שאם כבר אני מביא הביתה הגברה דו ערוצית - אז אביא "וילדע חייה" שישפר משמעותית את הכוח, הדחיפה, הפירוט השליטה והסינרגיה עם מגוון רמקולים, ולא סטריאו "פרווה" שמעלותיו הן שהוא זול יחסית ואולי לאודנס קצת יותר טוב. לאודנס לרבים גובל בטריפה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת שימהה במקרה הזה לא חידשו כלום
זה קיים כבר בפיוניר במרבית הדגמים ולא מצריך דגם יעודי כמו בימהה .בנוסף קיימת אפליקציה לאייפון לרסיברים של פיוניר לכל הדגמים מתחיל מהדגם הפשוט 520 שמאפשרת הזרמת מוזיקה
ישירות מהאייפון ללא עריסה באופן אלחוטי מכל מקום בבית דרך הרשת , בנוסף גם שליטה על מערך הווליום ומגיוון אפשרויות
זה קיים כבר בפיוניר במרבית הדגמים ולא מצריך דגם יעודי כמו בימהה .בנוסף קיימת אפליקציה לאייפון לרסיברים של פיוניר לכל הדגמים מתחיל מהדגם הפשוט 520 שמאפשרת הזרמת מוזיקה
ישירות מהאייפון ללא עריסה באופן אלחוטי מכל מקום בבית דרך הרשת , בנוסף גם שליטה על מערך הווליום ומגיוון אפשרויות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אם מדברים על רטרו,חבל שימאהה לא השכילו להחזיר לרסיבר החדש גם את ה-VU METERS האנלוגיים..כמו בוינטאג'ים שהיו להם,הם הרבה יותר יפים מכל צג VFD מודרני.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Ilyan,
יכול להיות, וגם ציינתי את זה בכתבה.
עד כה רסיברים שונים של ימאהה שניסיתי עם הרמקולים נשמעו טוב (ה RX-V620 שלי, 663 של mta-194 ועוד דגם שאיני זוכר), אבל זה לא ממש אומר משהו.
יכול להיות, וגם ציינתי את זה בכתבה.
עד כה רסיברים שונים של ימאהה שניסיתי עם הרמקולים נשמעו טוב (ה RX-V620 שלי, 663 של mta-194 ועוד דגם שאיני זוכר), אבל זה לא ממש אומר משהו.