המלצה ל- Homeplug
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מתאם רשת על גבי חשמל תוצרת TP-LINK דגם TL-PA211
נמצא בעלות של 165 ₪ במדיה גלאקסי
(אין לי כל קשר לחנות, חיפשתי את זה פעם ובסוף רישתתי את כל הבית ע״י כבלי רשת אז המוצר הנ״ל ירד מהפרק..)
רק לידע כללי, צריך לרכוש לפחות 2 (אחד שיתחבר מהראוטר לחשמל והשני למכשיר אותו אתה רוצה לחבר)
ועוד משהו קטן, המתאם יעבוד אם תחבר אך ורק אותו לשקע החשמל, ללא מפצלים.
בהצלחה
נמצא בעלות של 165 ₪ במדיה גלאקסי
(אין לי כל קשר לחנות, חיפשתי את זה פעם ובסוף רישתתי את כל הבית ע״י כבלי רשת אז המוצר הנ״ל ירד מהפרק..)
רק לידע כללי, צריך לרכוש לפחות 2 (אחד שיתחבר מהראוטר לחשמל והשני למכשיר אותו אתה רוצה לחבר)
ועוד משהו קטן, המתאם יעבוד אם תחבר אך ורק אותו לשקע החשמל, ללא מפצלים.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 07/08/2011 21:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מנסיון של חבר, הוא עובד בסדר גמור גם בחיבור דרך מפצלים (איכותיים וטובים עם כבל נפרד, לא זוג או שלישייה הנכנסים ישר בתוך השקע).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shayv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- שם מלא: shayv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה.
אני צריך אותם כדי להעביר נקודת רשת לסלון.
אגב, אתה יודע לאיזה מהירות החבר שלך מגיע איתם?
(אני יודע שזה מאוד תלוי במיקום השקעים וברעש שיש על התשתית החשמלית בבית, אבל אשמח לדעת בערך לכמה הוא הצליח להגיע)
תודה!
(אני יודע שזה מאוד תלוי במיקום השקעים וברעש שיש על התשתית החשמלית בבית, אבל אשמח לדעת בערך לכמה הוא הצליח להגיע)
תודה!
אני משתמש בהם כבר מעל שנה. הם עובדים מצויין ולא היו לי שום בעיות איתם. אחרי ההתקנה הראשונית שאורכת 2 דקות לא צריך לגעת בהם יותר.
לגבי המהירות. הם לא מהירים כמו כבל רשת אבל הם מהירים משמעותית מחיבור אלחוטי. אצלי בבית, בהעברת קבצים גדולים ברשת אני מקבל את הקצבים הבאים: בכבל רשת 5-7 מגה בית (MB) בשניה. בהום פלאג של Tplink כ-3-4 מגה בשניה וברשת אלחוטית לא יותר מ-1.5 מגה בשניה (בתקן N המהיר).
לגבי הזרמה של תכני HD, עד 720P עובד מצויין. 1080P לא תמיד עובד ולפעמים מגמגמם. השימוש העיקרי שלי הוא העברה של תכנים לדיסק הקשיח שמחובר לסטרימר ואז אין שום בעיה. במקרים בהם אני רוצה לראות משהו ישירות מהמחשב המוריד מבלי לשמור (וככה לחסוך את כל העברות הקבצים) זה עובד ללא בעיה, כל עוד לא מנסים להוריד תכנים תובעניים. לגבי סדרות ב-720P וקבצי AVI מעולם לא נתקלתי בבעיה.
לגבי המהירות. הם לא מהירים כמו כבל רשת אבל הם מהירים משמעותית מחיבור אלחוטי. אצלי בבית, בהעברת קבצים גדולים ברשת אני מקבל את הקצבים הבאים: בכבל רשת 5-7 מגה בית (MB) בשניה. בהום פלאג של Tplink כ-3-4 מגה בשניה וברשת אלחוטית לא יותר מ-1.5 מגה בשניה (בתקן N המהיר).
לגבי הזרמה של תכני HD, עד 720P עובד מצויין. 1080P לא תמיד עובד ולפעמים מגמגמם. השימוש העיקרי שלי הוא העברה של תכנים לדיסק הקשיח שמחובר לסטרימר ואז אין שום בעיה. במקרים בהם אני רוצה לראות משהו ישירות מהמחשב המוריד מבלי לשמור (וככה לחסוך את כל העברות הקבצים) זה עובד ללא בעיה, כל עוד לא מנסים להוריד תכנים תובעניים. לגבי סדרות ב-720P וקבצי AVI מעולם לא נתקלתי בבעיה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
קניתי מבזק עובד לי מצויין גם ב-1080, בלו ריי לא ניסיתי עדיין
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצל חבר שלי, קבצי MKV 1080P עובדים אצלו חלק וללא גמגומים. ריפים מלאים של בלו ריי הוא לא ניסה.shayv כתב:תודה רבה.
תודה!...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shayv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- שם מלא: shayv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה uris,
אגב, external כתבת פה שאתה מגיע ל- 1.5MBPS באלחוטי n.
אני מצליח להגיע עם מחשב נייח שמחובר עם כבל לראוטר ומצד שני אקסטרימר שמחובר עם האנטנה שלו בתקן n לראוטר לקצב של 2.5 - 3.5 MBPS (העתקת קבצים דרך שיתוף רגיל לחלוטין של windows 7)
הסטרימר יושב בסלון והראוטר האלחוטי בחדר שצמוד לסלון. שניהם כמעט צמודים לאותו קיר.
כל מי שהמליץ פה עובד עם אותו דגם של TP-Link?
אגב, external כתבת פה שאתה מגיע ל- 1.5MBPS באלחוטי n.
אני מצליח להגיע עם מחשב נייח שמחובר עם כבל לראוטר ומצד שני אקסטרימר שמחובר עם האנטנה שלו בתקן n לראוטר לקצב של 2.5 - 3.5 MBPS (העתקת קבצים דרך שיתוף רגיל לחלוטין של windows 7)
הסטרימר יושב בסלון והראוטר האלחוטי בחדר שצמוד לסלון. שניהם כמעט צמודים לאותו קיר.
כל מי שהמליץ פה עובד עם אותו דגם של TP-Link?
יש חדש?
האם אפשר להשתמש גם במתאמים מארה"ב, לפי מה שאני רואה, אפשר כי גם הם בנויים למתח של 220 וולט.
יש אפילו נתב עם חיבור לhomeplug של zyxel
האם אפשר להשתמש גם במתאמים מארה"ב, לפי מה שאני רואה, אפשר כי גם הם בנויים למתח של 220 וולט.
יש אפילו נתב עם חיבור לhomeplug של zyxel
shayv כתב:תודה רבה על התגובות,
נראה לי שאתן לזה צ'אנס.
אני אעדכן במהירות שהגעתי אליה אחרי שאקנה.
תודה!...