רוצה לקנות סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות את ה-xtreamer slidewinder, שמעתי שהוא אחלה סטרימר.
אני רק רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בסטרימר הזה וממליץ עליו ואם כדאי לי לקנות אותו?
השימושים שלי לסטרימר זה בעיקר קבצי MKV עם תרגום בנפרד בעברית...הבנתי שהוא מפעיל את זה סבבה בלי בעיות.
ורציתי לדעת אם הסטרימר עובד חלק עם אנטנה אלחוטית? יש לי אינטרנט 15 מגה והוא במרחק של 5 מטר ככה מהסטרימר..קבצי HD רגילים(לא בלו ריי או משהו) יעבדו חלק בלי תקיעות?
תודה למגיבים!

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

האקסטרימר יעשה את העבודה אבל בהזרמה אלחוטית אי אפשר לבנות על ניגון HD למרות ש720P יש סיכוי לא רע שתזרים חלק 1080 רוב הסיכויים שלא יעבוד.

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

וואלה? מה איזה באסה...כאילו רוב הדברים זה 720P אבל עדיין..ויש סטרימרים אחרים שכן מעבירים בWIFI סרטי fullhd חלק?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

כעיקרון נתוני ההזרמה של המכשירים המבוססים צ'יפ של סיגמא נחשבים טובים יותר (חברת פופקורן) ובנוסף יש את הבוקסי שיש לו נתונים הכי טובים בהזרמה אם אני לא טועה. אבל גם שם אף אחד לא יכול להבטיח לך הזרמה חלקה בצורה אלחוטית.

אין שום אופציה להעברת כבלים?

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא איפה..
הסטרימר זה כאילו לסלון כי אני לא צריך בחדר..אז אתה אומר שבאלחוטי הסטרימר יעביר סרטים ב720P סבבה?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני לא יכול להבטיח לך את זה. אצלי זה אכן עובד,עובר חלק, וכך לפי התרשמות שלי בפורום גם לרוב האנשים

יש פתרונות של העברת כבלים בצורה שלא מפריעה אסטתית וגם יש אופציה של העברת אינטרנט על גבי חשמל. מציע לך לבדוק את הפתרונות. השקט הנפשי שחיבור קווי נותן בידיעה שהסרט ירוץ חלק שווה הכל

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

סבבה אני יבדוק תודה...הכבל שצריך זה כבל רשת נכון?
ואיפה רק אני בודק על הפתרון זה של העברת אינטרנט על גבי חשמל? חח

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

כן כבל רשת רגיל בין מחשב לראוטר ועוד כבל רשת רגיל בין הראוטר לסטרימר.

הנה דוגמא למוצר לאינטרנט על גבי חשמל

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-% ... D-TL-PA211

זה סתם אופציה אני בטוח שיש עוד הרבה מוצרים בסגנון יש גם בפורום כמה שרשורים בנושא.

מציע לך בדביק של הפורום לקרוא קצת ביקורות על מכשירים כדי להחליט איזה מכשיר הכי מתאים לך.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #9 

אני אישית מזרים דרך כבל רשת אבל רכשתי לחבר את אותו הסטרימר כמו שלי [POPCORN A-210] והוא אכן מזרים אלחוטי, גם אצלו לא היו תקיעות עד כה בהזרמת תוכן 1080p אך לא כותרי בלוריי מלאים!

מה עוד חשוב שתיקח בחשבון, המתאם שמעביר אות אינטרנט ע"ג חוטי חשמל חייב להתחבר לשקט בנפרד - הכוונה היא ללא כל מפצל או עוד מכשירי שיושבים איתו יחד על אותה הנקודה.

אם יש לך נקודה פנויה בשביל המכשיר ליד המחשב ונקודה פנויה ליד הסטרימר זה אכן פתרון אידאלי למצב בו אתה לא יכול להעביר כבלי רשת.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”