רוצה לקנות סטרימר
-
yuvalamiel3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רוצה לקנות את ה-xtreamer slidewinder, שמעתי שהוא אחלה סטרימר.
אני רק רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בסטרימר הזה וממליץ עליו ואם כדאי לי לקנות אותו?
השימושים שלי לסטרימר זה בעיקר קבצי MKV עם תרגום בנפרד בעברית...הבנתי שהוא מפעיל את זה סבבה בלי בעיות.
ורציתי לדעת אם הסטרימר עובד חלק עם אנטנה אלחוטית? יש לי אינטרנט 15 מגה והוא במרחק של 5 מטר ככה מהסטרימר..קבצי HD רגילים(לא בלו ריי או משהו) יעבדו חלק בלי תקיעות?
תודה למגיבים!
אני רק רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בסטרימר הזה וממליץ עליו ואם כדאי לי לקנות אותו?
השימושים שלי לסטרימר זה בעיקר קבצי MKV עם תרגום בנפרד בעברית...הבנתי שהוא מפעיל את זה סבבה בלי בעיות.
ורציתי לדעת אם הסטרימר עובד חלק עם אנטנה אלחוטית? יש לי אינטרנט 15 מגה והוא במרחק של 5 מטר ככה מהסטרימר..קבצי HD רגילים(לא בלו ריי או משהו) יעבדו חלק בלי תקיעות?
תודה למגיבים!
-
yuvalamiel3
-
- חבר שרק התחיל

וואלה? מה איזה באסה...כאילו רוב הדברים זה 720P אבל עדיין..ויש סטרימרים אחרים שכן מעבירים בWIFI סרטי fullhd חלק?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כעיקרון נתוני ההזרמה של המכשירים המבוססים צ'יפ של סיגמא נחשבים טובים יותר (חברת פופקורן) ובנוסף יש את הבוקסי שיש לו נתונים הכי טובים בהזרמה אם אני לא טועה. אבל גם שם אף אחד לא יכול להבטיח לך הזרמה חלקה בצורה אלחוטית.
אין שום אופציה להעברת כבלים?
אין שום אופציה להעברת כבלים?
-
yuvalamiel3
-
- חבר שרק התחיל

לא איפה..
הסטרימר זה כאילו לסלון כי אני לא צריך בחדר..אז אתה אומר שבאלחוטי הסטרימר יעביר סרטים ב720P סבבה?
הסטרימר זה כאילו לסלון כי אני לא צריך בחדר..אז אתה אומר שבאלחוטי הסטרימר יעביר סרטים ב720P סבבה?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אני לא יכול להבטיח לך את זה. אצלי זה אכן עובד,עובר חלק, וכך לפי התרשמות שלי בפורום גם לרוב האנשים
יש פתרונות של העברת כבלים בצורה שלא מפריעה אסטתית וגם יש אופציה של העברת אינטרנט על גבי חשמל. מציע לך לבדוק את הפתרונות. השקט הנפשי שחיבור קווי נותן בידיעה שהסרט ירוץ חלק שווה הכל
יש פתרונות של העברת כבלים בצורה שלא מפריעה אסטתית וגם יש אופציה של העברת אינטרנט על גבי חשמל. מציע לך לבדוק את הפתרונות. השקט הנפשי שחיבור קווי נותן בידיעה שהסרט ירוץ חלק שווה הכל
-
yuvalamiel3
-
- חבר שרק התחיל

סבבה אני יבדוק תודה...הכבל שצריך זה כבל רשת נכון?
ואיפה רק אני בודק על הפתרון זה של העברת אינטרנט על גבי חשמל? חח
ואיפה רק אני בודק על הפתרון זה של העברת אינטרנט על גבי חשמל? חח
- knazi
-
- חבר מביא חבר

כן כבל רשת רגיל בין מחשב לראוטר ועוד כבל רשת רגיל בין הראוטר לסטרימר.
הנה דוגמא למוצר לאינטרנט על גבי חשמל
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-% ... D-TL-PA211
זה סתם אופציה אני בטוח שיש עוד הרבה מוצרים בסגנון יש גם בפורום כמה שרשורים בנושא.
מציע לך בדביק של הפורום לקרוא קצת ביקורות על מכשירים כדי להחליט איזה מכשיר הכי מתאים לך.
הנה דוגמא למוצר לאינטרנט על גבי חשמל
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-% ... D-TL-PA211
זה סתם אופציה אני בטוח שיש עוד הרבה מוצרים בסגנון יש גם בפורום כמה שרשורים בנושא.
מציע לך בדביק של הפורום לקרוא קצת ביקורות על מכשירים כדי להחליט איזה מכשיר הכי מתאים לך.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני אישית מזרים דרך כבל רשת אבל רכשתי לחבר את אותו הסטרימר כמו שלי [POPCORN A-210] והוא אכן מזרים אלחוטי, גם אצלו לא היו תקיעות עד כה בהזרמת תוכן 1080p אך לא כותרי בלוריי מלאים!
מה עוד חשוב שתיקח בחשבון, המתאם שמעביר אות אינטרנט ע"ג חוטי חשמל חייב להתחבר לשקט בנפרד - הכוונה היא ללא כל מפצל או עוד מכשירי שיושבים איתו יחד על אותה הנקודה.
אם יש לך נקודה פנויה בשביל המכשיר ליד המחשב ונקודה פנויה ליד הסטרימר זה אכן פתרון אידאלי למצב בו אתה לא יכול להעביר כבלי רשת.
מה עוד חשוב שתיקח בחשבון, המתאם שמעביר אות אינטרנט ע"ג חוטי חשמל חייב להתחבר לשקט בנפרד - הכוונה היא ללא כל מפצל או עוד מכשירי שיושבים איתו יחד על אותה הנקודה.
אם יש לך נקודה פנויה בשביל המכשיר ליד המחשב ונקודה פנויה ליד הסטרימר זה אכן פתרון אידאלי למצב בו אתה לא יכול להעביר כבלי רשת.