רכישת טייפ קסטות

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
ilanb0 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לחמי קלטות רבות שהוא מתעקש לשמוע בטייפ הישן שלו, דגם קנווד KX-W1090. הטייפ הזה כבר לא מתפקד בחלק מהכפתורים שלו ולמרות שמצאתי באיביי טייפ כזה משומש, הוא מחפש חדש... טוב נו, חדש הוא לא ימצא אבל הוא מוכן לרכוש טייפ דומה חדש מפירמה אחרת. חיפשתי אחרי טייפים בשוק ומצאתי רק מערכות משולבות. יש גם טייפים עצמאים כאלו שניתן להמליץ עליהם?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

טייפים חדשים כמעט שלא מיוצרים היום (כרכיבים נפרדים - DECK) וייתכן שבכלל לא. וגם אם כן, איכותם תהיה נמוכה (לא שהטייפ שיש לו כרגע זה אודיופילי). עדיף לחפש טייפ משומש במצב ואיכות טובים, זה גם לא יעלה הרבה.

leonard
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 243
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

יש לי בבית טיפ של MARANTZ SD4050 .הטייפ לא היה בשימוש בכלל.
הוא משנות ה2000.{שזה לדעתי הכי חדש שיש חח}
אם תרצה שלח לי הודעה בפרטי אני יהיה מוכן להיפטר ממנו בכמה גרושים :)

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

אם מעניין אותך נקמיצי DR-10 חדש שלח לי הודעה בפרטי....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

rol
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

ilanb0 כתב:לחמי קלטות רבות שהוא מתעקש לשמוע בטייפ הישן שלו, דגם קנווד KX-W1090. הטייפ הזה כבר לא מתפקד בחלק מהכפתורים שלו ולמרות שמצאתי באיביי טייפ כזה משומש, הוא מחפש חדש... טוב נו, חדש הוא לא ימצא אבל הוא מוכן לרכוש טייפ דומה חדש מפירמה אחרת. חיפשתי אחרי טייפים בשוק ומצאתי רק מערכות משולבות. יש גם טייפים עצמאים כאלו שניתן להמליץ עליהם?
...

כל אקאי, TEAC , נקמיצ'י משנות ה 80 ואילך הגיעו עם מערכות מכניות ואלקטרוניות משובחות , בעדיפות :
יותר מנועים(3) +ראשים (3) , שים היטב לב כשאתה מכניס קסטה ולאחר מספר שניות ראה איך נראה הסרט - אם יש עליו סימן של קיפול אזי המערכת המכנית לא תקינה ובפעם הבאה שתכניס קסטה מייד תשמע את הפגם.
שים גם לב האם הראש משופשף.
והצליל - מי שגדל בעולם הדיגיטלי ירגיש מייד בהבדל תראה אם מתאים לך.
בהצלחה,
רן

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”