הייתי לקוח מרוצה של HOT בקו הטלפון הנייח בבית. צרכן קטן (כ-500 דקות בחודש, רובן לטלפון קווי).
הייתי במסלול שכלל דמי שימוש בגובה 19.90 ש"ח ועלות מופחתת של דקות שיחה - השתלם לי בהינתן פרופיל השימוש שלי.
לאחרונה שמתי לב שדמי השימוש עלו ל-29.90. כמובן בלי להודיע כלום. למעשה, זה נעשה בשתי פעימות - פעימה אחרת ל- 24.90 ואז ל-29.90.
התקשרתי לקבלת הסברים ונעניתי בתשובה של "מדובר בעדכון מחירים בעקבות עליית המדד".
הנציגה הוסיפה וגילתה בקיאות לגבי גובה עליית המדד ("5%") ובכך שהנהלת HOT החליטה לעדכן מחירים רק בגובה של "2%".
לא עזרו הטיעונים שלי שמ-19.90 ל-29.90 זה לא 2% (אפילו לא חודשית, שלא לדבר על שנתית), הנציגה חזרה באדיקות על מה שכנראה מותר/נאמר לה להגיד.
מנהל - לא ניתן לקבל...
אז תודה.
ניידתי את המספר לחברה אחרת, ועכשיו אני משלם מחצית ממה ששילמתי אצל HOT.
שקרים - לא בבית ספרי.
HOT הרגיזו אותי השבוע ע"י שקרים לגבי קו הטלפון הביתי- עזבתי אותם לחברה אחרת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
לא נגמרה ההתחיבות במקרה?
לי היה חודש שעבר עליה במחיר של יס ובירור קצר פתר את זה - שאלתי אותם כמה שילמתי לפני חודש ולפני חודשיים ואז הם השוו וזיהו את הטעות.
לי היה חודש שעבר עליה במחיר של יס ובירור קצר פתר את זה - שאלתי אותם כמה שילמתי לפני חודש ולפני חודשיים ואז הם השוו וזיהו את הטעות.
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא. הייתי במסלול ללא כל התחייבות.
ממש לא מובן. הנחתי בהתחלה שנפלתי על נציגה אטומה, אז ניתקתי וחייגתי פעם נוספת. הפעם ענה נציג שחזר ואישר את כל מה שנאמר לי ע"י הנציגה הראשונה...
ממש לא מובן. הנחתי בהתחלה שנפלתי על נציגה אטומה, אז ניתקתי וחייגתי פעם נוספת. הפעם ענה נציג שחזר ואישר את כל מה שנאמר לי ע"י הנציגה הראשונה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!