בקשה-מפרט למחשב HTPC
היי,
אני מחפש HTPC טוב בתקציב של עד 2100 ש"ח.
אני מבין שבדיוק בתקציה הזה אני יכול לקנות את הNONI של פוגי'קום, אבל הביקורות שקראתי עליו ממש לא עודדו אותי לקנות אותו-במיוחד העובדה שהוא לא מצליח להריץ חלק סרטים בפורמט בלו-ריי
זה בעצם אחד הדברים העיקריים שאני רוצה בו-שיוכל להריץ סרטים בפורמטים "קשים" בלי בעיה.
כדי "לעזור" בבנייה, אומר שאפשר להכניס בו גם דיסק חיצוני בעל נפח מינימלי, יש לי דיסקים קשיחים חיצוניים בשביל זה כך שכל מה שאני צריך זה יציאת USB-בכסף ה"עודף" אני מעדיף להשקיע בשאר החלקים.
אבקש גם מארז אלגנטי (אבל קטן כמובן!), המחשב הזה יהיה בסלון (מן הסתם) כך שאני רוצה שלפחות ייראה יפה.
תודה ושבת שלום!
אני מחפש HTPC טוב בתקציב של עד 2100 ש"ח.
אני מבין שבדיוק בתקציה הזה אני יכול לקנות את הNONI של פוגי'קום, אבל הביקורות שקראתי עליו ממש לא עודדו אותי לקנות אותו-במיוחד העובדה שהוא לא מצליח להריץ חלק סרטים בפורמט בלו-ריי
זה בעצם אחד הדברים העיקריים שאני רוצה בו-שיוכל להריץ סרטים בפורמטים "קשים" בלי בעיה.
כדי "לעזור" בבנייה, אומר שאפשר להכניס בו גם דיסק חיצוני בעל נפח מינימלי, יש לי דיסקים קשיחים חיצוניים בשביל זה כך שכל מה שאני צריך זה יציאת USB-בכסף ה"עודף" אני מעדיף להשקיע בשאר החלקים.
אבקש גם מארז אלגנטי (אבל קטן כמובן!), המחשב הזה יהיה בסלון (מן הסתם) כך שאני רוצה שלפחות ייראה יפה.
תודה ושבת שלום!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
האם עברת על מאמר המפרטים המומלצים, שלינק אליו נמצא בראש הפורום?
האם עברת על מאמר המפרטים המומלצים, שלינק אליו נמצא בראש הפורום?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלום ותודה pixies,
[/quote]האם עברת על מאמר המפרטים המומלצים, שלינק אליו נמצא בראש הפורום?
[/quote]האם עברת על מאמר המפרטים המומלצים, שלינק אליו נמצא בראש הפורום?
עכשיו כן![]()
עכשיו במקום כל מתחיל שמבקש מפרט מאפס, יש לי כמה שאלות כלליות ובנוגע לכמה חלקים:
(הכוונה היא למפרט בתקציה 1600-2000 ש"ח שמופיע בנעוץ)
במידה ואני הולך על המעבד של AMD:האם 2 ג'יגה של RAM יספיקו להרצת סרטים FULL HD בפורמט BLUE RAY? (הכוונה היא לא לDVD, אלא לסרט "פרוץ" שנמצא על כונן חיצוני כלשהו וירוץ מהמחשב). אולי זו לא אינדיקציה, אבל באיזשהו נייד שיש לי, בעל מעבד לא רע (הוא כרגע לא אצלי ואני לא זוכר את המודל כך שאיני יכול להביא פרטים, מצטער) ו2 גיגה ראם שהיו בו, הניסיון התסכם בקפיצות ו"פריזים" עד כדי כך שנטשתי את הצפייה.
באם אתם ממליצים לי על 4 ג'יגה, האם אפשר בבקשה גם מודל מדויק של הכרטיס(ים).
כל המטרה שלי במחשב הזה היא להריץ סרטים בFULL HD, אין לי שום מטרות אחרות (לא גיימיניג ולא כלום, נטו צפייה בסרטים)
תודה ושבוע טוב....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם לוח אם מבוסס על fusion אמור להריץ ריפים של בלו ריי בלי בעייה כל עוד אתה מגדיר את התוכנה להשתמש בפיענוח החומרה של ההמעבד הגראפי
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
הזכרון לא ממש משפיע על יכולת ניגון תכני HD, אלא המעבד ו/או כרטיס המסך.
אין צורך ביותר מ-2GB ל-HTPC.
לגבי הנייד שלך שלא ניגן תכנים, חסרים פרטים מכדי שנוכל להעריך מהי הבעייה ואם יש פתרון.
אין צורך ביותר מ-2GB ל-HTPC.
לגבי הנייד שלך שלא ניגן תכנים, חסרים פרטים מכדי שנוכל להעריך מהי הבעייה ואם יש פתרון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"