עידכון גלאקסי S דרך הKIES
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי!
רציתי לשאול האם ניתן לשדרג מכשיר עם אחריות של אורנג' בתוכנת הKIES במקום להביא להם את המכשיר למעבדה?
האם זה משפיע על האחריות?
איך כדאי לגבות קודם?
איזו גירסה יש כרגע בKOIES למכשיר?
כרגע המכשיר עם מערכת 2.2
המון תודה לעוזרים.
רציתי לשאול האם ניתן לשדרג מכשיר עם אחריות של אורנג' בתוכנת הKIES במקום להביא להם את המכשיר למעבדה?
האם זה משפיע על האחריות?
איך כדאי לגבות קודם?
כרגע המכשיר עם מערכת 2.2
המון תודה לעוזרים.
עד כמה שאני מבין אמור להיות אפשר אם לא החלפת רום או עשית שינויים כלשהם במ"ה.
הגרסה האחרונה של אורנג' היא 2.3.3 וגם אם לא תשדרג דרך ה-KIES תוכל להוריד את הרום ולצרוב אותו ישירות מהאודין.
גיבוי אפליקציות זה דבר בעייתי כל עוד אין לך הרשאת רוט על הטלפון, אבל כן תוכל לגבות SMS ואנשי קשר.
הגרסה האחרונה של אורנג' היא 2.3.3 וגם אם לא תשדרג דרך ה-KIES תוכל להוריד את הרום ולצרוב אותו ישירות מהאודין.
גיבוי אפליקציות זה דבר בעייתי כל עוד אין לך הרשאת רוט על הטלפון, אבל כן תוכל לגבות SMS ואנשי קשר.
קובי
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
nokobik כתב:עד כמה שאני מבין אמור להיות אפשר אם לא החלפת רום או עשית שינויים כלשהם במ"ה.
גיבוי אפליקציות זה דבר בעייתי כל עוד אין לך הרשאת רוט על הטלפון, אבל כן תוכל לגבות SMS ואנשי קשר....
תודה על התגובה,
מדובר על הרום המקורי של אורנג' שהגיע עם המכשיר.
האם הדבר יבטל לי את האחריות על המכשיר?
אני אתלבש על השאלה שלך ברשותך, ואשאל שאלה משלי: למה צריך את הKIES, אם בעזרתו אפשר להתקין רק עדכונים "רשמיים" של סמסונג, כאלו שממילא נמצאים בsamsung apps וניתנים להורדה משם?esaly כתב:היי!
האם זה משפיע על האחריות?
איך כדאי לגבות קודם?
כרגע המכשיר עם מערכת 2.2
המון תודה לעוזרים....
תודה.