כבעלים של C550:
1. אין בעית השתקפויות במסך (יחסית לפלזמה). כמובן שמומלץ בלי שום קשר לראות תכנים בחושך..
2. מכיוון שאתה מתכוון לראות בעיקר תוכן מהסטרימר ולא שידורי טלויזיה - אז גם הבעיה הזמנית של צבירות לא רלוונטית כי אתה לא תיאלץ להתמודד עם לוגואים מעצבנים שמשאירים "טביעות אצבעות"
3. 3 אינץ נשמע אולי מעט אבל תאמין לי שבמסכים כל אינץ מבורך - כשקניתי את המסך חשבתי ש 50 זה גדול והיום בכיף הייתי מגדיל אותו...
כאחד שהתלבט בערך כמוך והיה מוטה לכיוון ההפוך בתחילת החיפוש אני יכול להבין את הרתיעה שלך. ובכל זאת החלטתי לבסוף על הפלזמה הזו ואני מרוצה מהבחירה. וצפייה בחנות זה דבר נכון לעשות אבל יש לזה מגבלות שכדאי להיות מודע אליהן.
אתה יכול לקרוא על זה בשרשור הזה ובאלה שקדמו לו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 75#1454975
אני מתלבט בין פלאזמה 51" 3D של סמסונג לבין לד 46" של סמסונג.
הן בסביבות אותו מחיר כך שזאת לא ההתלבטות.
הסלון שלי לא מואר מדי ולא חשוך מדי, אך יש לציין שמול המסך במרחק 5 מטר יש חלון די גדול עם תריס .
למה הפרצוף?! זה אחלה מסך! אני יכול להגיד עליו דבר רע אחד (אם אפשר לומר את זה ככה) - זה דגם לא חדש במיוחד. אבל מי שקונה את זה בכול זאת לא מתעניין במה חדש ומה לא.
ובנוגע למה שנרשם כאן על התמונות של פלזמה מול LED - אני אחדד את זה קצת... כמו שאני רואה את זה (אך ורק מניסיוני והסתכלותי האישית), התמונה בפלזמה יותר עדינה / חלבית / חלקה לעומת הLED שבו התמונה יותר חדה (עד כדי רעש), פחות חלבית ויותר "ממוחשבת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה).
אני אישית אהבתי יותר תמונות של LED (בלי להתייחס כרגע לנתוני נייר, ואיזה מסך מוציא שחור טוב יותר). אבל רכשתי להוריי X30 במתנה ואני דווקא מאוד מאוד מבסוט מהתמונה במסך הזה.