רסיבר YAMAHA RX-V671 ביבוא מארה"ב + שנאי מתאים לארץ - עזרה בבקשה
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
הי,
שמי אבי ואני חדש דנדש באתר (נרשמתי ממש עכשיו) ויש לי שאלה לגבי רסיבר שאני מביא מחו"ל, ימהה 671:
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... uct_lineup
קניתי לו שנאי מוריד מתח ל 110 וולט, זה הדגם:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/3 ... erter.html
את השנאי רכשתי כבר וקיבלתי אותו ולגבי הרסיבר הקנייה אמורה להתבצע בימים הקרובים.
הבנתי ממה שקראתי באתר שיכולה להיות בעיה עם נושא התדר בארץ. המגבר עובד על 60 הרץ לפי מפרט היצרן ולא 50 כפי שיש בארץ.
אשמח מאוד לעזרה / דעה / התייחסות או כל דבר שאפשר לשפוך לגביו אור בנושא. ממה שקראתי לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית האם יש או אין בעיה בהקשר לתדר.
תודה והמשך יום נעים,
אבי.
שמי אבי ואני חדש דנדש באתר (נרשמתי ממש עכשיו) ויש לי שאלה לגבי רסיבר שאני מביא מחו"ל, ימהה 671:
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... uct_lineup
קניתי לו שנאי מוריד מתח ל 110 וולט, זה הדגם:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/3 ... erter.html
את השנאי רכשתי כבר וקיבלתי אותו ולגבי הרסיבר הקנייה אמורה להתבצע בימים הקרובים.
הבנתי ממה שקראתי באתר שיכולה להיות בעיה עם נושא התדר בארץ. המגבר עובד על 60 הרץ לפי מפרט היצרן ולא 50 כפי שיש בארץ.
אשמח מאוד לעזרה / דעה / התייחסות או כל דבר שאפשר לשפוך לגביו אור בנושא. ממה שקראתי לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית האם יש או אין בעיה בהקשר לתדר.
תודה והמשך יום נעים,
אבי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מבלי להכנס לתורת החשמל אתה יכול לישון בשקט קנה ותהנה.
הבעיה היחידה שיכולה להיות היא חוסר התאמה של תדרי הרדיו. לעיתים הענין פתיר ,במעבדה או בבית ולעיתים אין מה לעשות. במידה ורדיו חשוב לך, כדאי לדעת ,במידה ולא סע לשלום המפתחות בפנים
הבעיה היחידה שיכולה להיות היא חוסר התאמה של תדרי הרדיו. לעיתים הענין פתיר ,במעבדה או בבית ולעיתים אין מה לעשות. במידה ורדיו חשוב לך, כדאי לדעת ,במידה ולא סע לשלום המפתחות בפנים
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בדיוק.zionc כתב:אין שום בעיה לעבוד עם רסיבר שנקנה בארה"ב עם ממיר מתח כזה בארץ.
אני עובד ככה כבר שנים.
התדר 60HRZ יכול להיות בעיתי עבור מכשירי חשמל שיש להם מנוע אבל לא עם רסיברים
ציון...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה למשיבים, אני טיפה קצת יותר רגוע
פשפשתי היום עוד קצת למה שרשום באתר ויש לא מעט שרשורים בנושא שאומרים:
- שהשנאי הפנימי יכול להתחמם יתר על המידה ולהישרף בסופו של דבר בגלל "קיזוז הפרשי התדר"
- יש כאלה שממליצים לפתוח את הרסיבר וללפף את השנאי מחדש לתדר ולמתח בארץ (מה שלא נראה לי שאני אעשה למכשיר חדש כי אחרת יהיה יותר עדיף לקנות בארץ אם כל העלויות הנלוות של זה)
- שתהיה בעיה עם הדיוק של השעון ברסיבר
- שהמגבר יפסיק לעבוד ברגע שאני אגביר לעוצמות קצת יותר גבוהות
אז עדיין לא לדאוג לגבי האמירות הללו ? אני יכול לבצע את ההזמנה ולהמתין לה בשקט ובציפייה שתגיע לארץ ?
יש מישהו שיכול לתת דוגמאות (עדיף של דגמי ימהה כמובן) שהובאו מחו"ל ועובדים עם ממיר מתח ל 110 ?
לגבי טווח תדרי הרדיו לפי מה שבדקתי באתר של B&H זה כמו אצלנו בארץ: FM: 87.5 - 107.9 MHz, ומה גם שמניח שאשמע רדיו דרך חיבור אופטי של ממיר הכבלים ולא ישירות דרך האנטנה של הבניין (כי נראה לי שכבר לא מתקינים כאלה בגלל המעבר לעידן+ ואנחנו עוד שנה נכנסים לבית חדש).
- שהשנאי הפנימי יכול להתחמם יתר על המידה ולהישרף בסופו של דבר בגלל "קיזוז הפרשי התדר"
- יש כאלה שממליצים לפתוח את הרסיבר וללפף את השנאי מחדש לתדר ולמתח בארץ (מה שלא נראה לי שאני אעשה למכשיר חדש כי אחרת יהיה יותר עדיף לקנות בארץ אם כל העלויות הנלוות של זה)
אז עדיין לא לדאוג לגבי האמירות הללו ? אני יכול לבצע את ההזמנה ולהמתין לה בשקט ובציפייה שתגיע לארץ ?
יש מישהו שיכול לתת דוגמאות (עדיף של דגמי ימהה כמובן) שהובאו מחו"ל ועובדים עם ממיר מתח ל 110 ?
לגבי טווח תדרי הרדיו לפי מה שבדקתי באתר של B&H זה כמו אצלנו בארץ: FM: 87.5 - 107.9 MHz, ומה גם שמניח שאשמע רדיו דרך חיבור אופטי של ממיר הכבלים ולא ישירות דרך האנטנה של הבניין (כי נראה לי שכבר לא מתקינים כאלה בגלל המעבר לעידן+ ואנחנו עוד שנה נכנסים לבית חדש).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לגבי השנאי ,כמו שכתבתי לך, הסר דאגה מלבך. לא ליפופים ולא סיפורים קנה שנאי מתאים מבחינת הספק הרסיבר חבר ותהנה.avihuli כתב:תודה למשיבים, אני טיפה קצת יותר רגוע![]()
לגבי טווח תדרי הרדיו לפי מה שבדקתי באתר של B&H זה כמו אצלנו בארץ: FM: 87.5 - 107.9 MHz, ומה גם שמניח שאשמע רדיו דרך חיבור אופטי של ממיר הכבלים ולא ישירות דרך האנטנה של הבניין (כי נראה לי שכבר לא מתקינים כאלה בגלל המעבר לעידן+ ואנחנו עוד שנה נכנסים לבית חדש)....
לגבי הרדיו טווח התדרים הוא זהה אבל הקפיצות לא. כלומר לא תוכל לכוון למשל ל 96.6 ,כי בארה״ב זה בקפיצות של אי זוגי.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אהה, הבנתי - אם אין אז אין....
יש חיבור רשת אז אני מניח שאפשר יהיה להתחבר לתחנות רדיו מקומיות דרך האינטרנט.
נקווה באמת שלא יהיו בעיות עם התדר. לא מבין למה אמשים סתם רושמים ומכניסים לסרטים. ואם הם צודקים אז הלכו קצת פחות מ- 3000 שקל.
ממש מקווה שלא יהיו בעיות.
אם עדיין יש פה בפורום כאלה שעובדים עם שנאי ורסיבר ימהה מיובא מחו"ל אני אשמח אם ירשמו את ההתנסות האישית שלהם האם משפיע על הצלילים כמו שאומרים או שגם לשמועה הזאת אין בסיס אמיתי...
נקווה באמת שלא יהיו בעיות עם התדר. לא מבין למה אמשים סתם רושמים ומכניסים לסרטים. ואם הם צודקים אז הלכו קצת פחות מ- 3000 שקל.
אם עדיין יש פה בפורום כאלה שעובדים עם שנאי ורסיבר ימהה מיובא מחו"ל אני אשמח אם ירשמו את ההתנסות האישית שלהם האם משפיע על הצלילים כמו שאומרים או שגם לשמועה הזאת אין בסיס אמיתי...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עם איזה סט קולנוע ביתי אתה עובד, מה מחובר ? איזה רמקולים ?zionc כתב:אין שום בעיה לעבוד עם רסיבר שנקנה בארה"ב עם ממיר מתח כזה בארץ.
אני עובד ככה כבר שנים.
ציון...
עבדתי שנים עם רסיבר של סוני ולאחרונה עם רסיבר אונקיו 708 שנרכש בארה"ב. אין שום בעיה.avihuli כתב:עם איזה סט קולנוע ביתי אתה עובד, מה מחובר ? איזה רמקולים ?zionc כתב:אין שום בעיה לעבוד עם רסיבר שנקנה בארה"ב עם ממיר מתח כזה בארץ.
אני עובד ככה כבר שנים.
ציון......
לגבי הרדיו, תבדוק בהגדרות של הרסביר יכול להיות שיש לו שני מודי פעולה, אחד אירופאי ואחד אמריקאי. למשל באונקיו יש אפשרות להחליף למוד האירופאי למרות שהוא נקנה בארה"ב.
ציון
אם מחיר הרסיבר עולך לך כמו שאתה אומר קצת פחות מ-3000 ,אז אני לא מבין מה הכדאיות בלייבאavihuli כתב:אהה, הבנתי - אם אין אז אין....
אם עדיין יש פה בפורום כאלה שעובדים עם שנאי ורסיבר ימהה מיובא מחו"ל אני אשמח אם ירשמו את ההתנסות האישית שלהם האם משפיע על הצלילים כמו שאומרים או שגם לשמועה הזאת אין בסיס אמיתי......
כזה רסיבר לארץ.
ממש לאחרונה, גיסי קנה רסיבר של ימהה הגרסה הקודמת שאתה מתעתד לרכוש,דגם RX-V667
במחיר שהוא קצת יותר מ3K ,עם אחריות 3 שנים של SG .
אז מה היתרון בלייבא רסיבר כמעט זהה במחיר הזה?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה - לא ידעתי, אני אבדוק. יש להם "ספר" הוראות ככה שיהיה לי מספיק זמן לקרוא עד שיגיע מחו"ל...zionc כתב:עבדתי שנים עם רסיבר של סוני ולאחרונה עם רסיבר אונקיו 708 שנרכש בארה"ב. אין שום בעיה.avihuli כתב:עם איזה סט קולנוע ביתי אתה עובד, מה מחובר ? איזה רמקולים ?zionc כתב:אין שום בעיה לעבוד עם רסיבר שנקנה בארה"ב עם ממיר מתח כזה בארץ.
אני עובד ככה כבר שנים.
ציון......
לגבי הרדיו, תבדוק בהגדרות של הרסביר יכול להיות שיש לו שני מודי פעולה, אחד אירופאי ואחד אמריקאי. למשל באונקיו יש אפשרות להחליף למוד האירופאי למרות שהוא נקנה בארה"ב.
ציון...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הרסיבר כולל מיסים והובלה ייעלה סביבות ה 2400 שקל והשנאי עלה לי 200 שקל = 2,600 סה"כ.Rainbow כתב:אם מחיר הרסיבר עולך לך כמו שאתה אומר קצת פחות מ-3000 ,אז אני לא מבין מה הכדאיות בלייבאavihuli כתב:אהה, הבנתי - אם אין אז אין....
אם עדיין יש פה בפורום כאלה שעובדים עם שנאי ורסיבר ימהה מיובא מחו"ל אני אשמח אם ירשמו את ההתנסות האישית שלהם האם משפיע על הצלילים כמו שאומרים או שגם לשמועה הזאת אין בסיס אמיתי......
כזה רסיבר לארץ.
ממש לאחרונה, גיסי קנה רסיבר של ימהה הגרסה הקודמת שאתה מתעתד לרכוש,דגם RX-V667
במחיר שהוא קצת יותר מ3K ,עם אחריות 3 שנים של SG .
אז מה היתרון בלייבא רסיבר כמעט זהה במחיר הזה?...
לעומת מחיר מחירון של 4.5 אלף כפי שמופיע בזאפ ובטח מחיר סגירה יהיה סביבות ה - 4 אלף אז ככה שאני "חוסך" סביבות ה 1,400 שקל שאותם אני אשקיע ברמקולים שגם את זה אני צריך לקנות ואם למישהו יש המלצה אז אני אשמח לשמוע.
עד לפני חודשיים עבדתי עם הימהה 620 ששירת אותי נאמנה 10 שנים בלי בעיות ותקלות ואני מאמין שסוסים מנצחים לא מחליפים. כמובן שאפשר לקנות יד 2 אבל בא לי משהו חדש ולכן אני רוצה את הסדרה החדשה (671) ולא הסדרה הישנה (667) שיש בה קצת פחות פיצ'רים. מגבר הרי לא מחליפים תדיר ולכן מעדיף שיהיה לי כמה שיותר קרוב למילה האחרונה.
אגב - לגבי הרמקולים חשבתי על הסט 5.1 של bose אקוסטימס 10 - מה דעתכם ???
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב לגבי הדגם של הרסיבר אולי "נעלה רמה" לסדרת ה AVENTAGE וניקח את ה 710 שגם יצא לאחרונה. ההפרש במחיר יהיה 200 שקל לערך תוספת.
אומנם הנתונים שלו קצת "פחות טובים" לעומת ה 671 אבל בכל זאת מדובר בסדרת העילית שלהם. נעשה קצת מחקר ונחליט. אם למישהו יש המלצה או ניסיון - אשמח לשמוע חוות דעת (או אפילו גם אם למישהו יש דעה אחרת או משהו אחר ממה שאני חושב)...
אומנם הנתונים שלו קצת "פחות טובים" לעומת ה 671 אבל בכל זאת מדובר בסדרת העילית שלהם. נעשה קצת מחקר ונחליט. אם למישהו יש המלצה או ניסיון - אשמח לשמוע חוות דעת (או אפילו גם אם למישהו יש דעה אחרת או משהו אחר ממה שאני חושב)...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קבל שלילי חזק על הבוז!
מה התקציב שלך לרמקולים?
מה התקציב שלך לרמקולים?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני רכשתי לפני כשבוע את ה-671, הוא משודך לקדמיים TANNOY-MX3, לסנטר TANNOY MXC, לאחוריים QS8-V3 AXIOM וסאב די ישן של JBL.
אני מאד מרוצה מהתוצאה, הרסיבר בהחלט עושה את העבודה ומספק את צרכיי.
אני מאד מרוצה מהתוצאה, הרסיבר בהחלט עושה את העבודה ומספק את צרכיי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.AviBiton כתב:אני רכשתי לפני כשבוע את ה-671, הוא משודך לקדמיים TANNOY-MX3, לסנטר TANNOY MXC, לאחוריים QS8-V3 AXIOM וסאב די ישן של JBL.
אני מאד מרוצה מהתוצאה, הרסיבר בהחלט עושה את העבודה ומספק את צרכיי....
( אבל אולי בשרשור אחר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אולי בשירשור אחר, רק רציתי לתת לפותח השירשור מושג לגבי Setup סביר שמשודך לרסיבר, לא ממש התכוונתי לעשות מזה שירשור התחדשתי (תודה, בכל אופן
).
ד"א,
יעזור מאד להבין מה תמהיל השמיעה שלך, כדי לתתלך המלצה לגבי רמקולים.
למשל, אם אתה שומע הרבה מוסיקה, אני ממליץ (דעה אישית) לוותר על סט סטליטים וללכת על קדמיים רצפתיים.
ד"א,
למשל, אם אתה שומע הרבה מוסיקה, אני ממליץ (דעה אישית) לוותר על סט סטליטים וללכת על קדמיים רצפתיים.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מה זה אומר שלילי חזק ?epony כתב:קבל שלילי חזק על הבוז!![]()
מה התקציב שלך לרמקולים?...
כרגע הכי זול שהשגתי את ה 5.1 של bose am10 הוא 4,500 שקל. ככה שזה יהיה פחות או יותר התקציב במקסימום... !!!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אני צעיר וחדש אז זה סיבה להסתלבט ?!AviBiton כתב:אולי בשירשור אחר, רק רציתי לתת לפותח השירשור מושג לגבי Setup סביר שמשודך לרסיבר, לא ממש התכוונתי לעשות מזה שירשור התחדשתי (תודה, בכל אופן).
ד"א,
למשל, אם אתה שומע הרבה מוסיקה, אני ממליץ (דעה אישית) לוותר על סט סטליטים וללכת על קדמיים רצפתיים....
התמהיל כרגע הוא בעיקר קולנוע ביתי.
בהמשך כאשר נעבור לבית החדש אז יתווסף גם מוזיקה וחיבור לטלוויזיה (מה שמוצג דרך הוט/יס). פשוט לא בא לי להתחיל להעביר כבלים בדירה השכורה ובטח לא לחצוב בקיר...
(את הסט הישן שהיה לי מכרתי כמעט את כולו ולהתחיל לסלול הכל מהתחלה בשביל כמה חודשים לא מתחשק לי כ"כ...)