ממירי HOT בלסטרים ושאר ירקות
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
הממיר הזה הוא ממיר טוב (ומהיר), מבחינת החיבורים ההבדל הוא שלממיר דוקסיס יש שני יציאות קומפוזיט ואחת של SCART , וביציאת RF שלו הוא לא משדר שידור של הממיר הדיגיטלי אלא רק שידור אנלוגי. (יש לו גם שני יציאות PHONO -RCA סטריאו, ויציאת סאונד אופטית - סטריאו).
כאשר לא מחובר לממיר מודם חיצוני אין לו למעשה ערוץ חזור ואז לא ניתן לבצע הזמנות מהממיר עצמו של משחקים , סרטי HOT TIME ו- VOD , חוץ מזה אין שום השפעה.
כאשר לא מחובר לממיר מודם חיצוני אין לו למעשה ערוץ חזור ואז לא ניתן לבצע הזמנות מהממיר עצמו של משחקים , סרטי HOT TIME ו- VOD , חוץ מזה אין שום השפעה.
-golan-
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

1. תתפלא יש עדיין (בודדים) שמחברים ממיר דיגיטלי ב-RF (בדוקסיס זה לא אפשרי).
2. אם אנחנו מדברים על דוקסיס אז ב-RF הוא משדר רק את הערוצים האנלוגיים, לא כל הערוצים באנלוגי משודרים בסטריאו למרות שכפי שהבנתי מהשאלה הראשונה לך זה ממילא לא משנה.
3. לא יודע זה אתה צריך לשאול את עצמך.
4. הממיר תומך ב-S-VIDEO דרך יציאת ה-SCART שלו.
2. אם אנחנו מדברים על דוקסיס אז ב-RF הוא משדר רק את הערוצים האנלוגיים, לא כל הערוצים באנלוגי משודרים בסטריאו למרות שכפי שהבנתי מהשאלה הראשונה לך זה ממילא לא משנה.
3. לא יודע זה אתה צריך לשאול את עצמך.
4. הממיר תומך ב-S-VIDEO דרך יציאת ה-SCART שלו.
-golan-
בג'וניור אני יכול לחבר את יצאית הRF שלו ולקלוט תחנות אנאלוגיות בוידאו? (מצוייד בטיונר עם ניקם ומחובר גם למערכת)
בגלל שיש לג'וניור 2 יציאות כדאי לחבר את המוצים שלו לPVR והשני לוידאו או יש אפשרות גם LINE בעזרת פיצול לרסיבר?
HOT יסכימו לזה בכלל?
בגלל שיש לג'וניור 2 יציאות כדאי לחבר את המוצים שלו לPVR והשני לוידאו או יש אפשרות גם LINE בעזרת פיצול לרסיבר?
HOT יסכימו לזה בכלל?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

דרך יציאת RF בגו'ניור אפשר לקלוט תחנות אנלוגיות בטיונר של הוידאו.
אתה יכול לחבר את הממיר בעזרת SCART למסך בעזרת SCART שני ל-PVR ובעזרת RF לוידאו, את הסאונד לרסיבר אתה יכול לחבר בעזרת כבל אופטי (ואז אין לך צורך במפצל).
מבחינת מפצל אפשרי (לא מומלץ) - זה כבר בחירה שלך לא באחריות של HOT.
אתה יכול לחבר את הממיר בעזרת SCART למסך בעזרת SCART שני ל-PVR ובעזרת RF לוידאו, את הסאונד לרסיבר אתה יכול לחבר בעזרת כבל אופטי (ואז אין לך צורך במפצל).
מבחינת מפצל אפשרי (לא מומלץ) - זה כבר בחירה שלך לא באחריות של HOT.
-golan-
חברה קיבלתי את הג'וניור אחלה ממיר!!!
אני עובד בWINXP לא MCE
ודרך HIP ניתן לשלוט על הממיר עם שלט MCE2005
אני עובד עם GBPVR
אני חייב המון תודות לגולן על שהסביר לי וגם תמך בי טלפונית
וכמובן למנש מDIGITIZE שסיפק לי שלט MCE לניסיון
אני עובד בWINXP לא MCE
ודרך HIP ניתן לשלוט על הממיר עם שלט MCE2005
אני עובד עם GBPVR
אני חייב המון תודות לגולן על שהסביר לי וגם תמך בי טלפונית
וכמובן למנש מDIGITIZE שסיפק לי שלט MCE לניסיון