ניקוי גאגיה אבולושיין עם חומר ניקוי
שבת שלום,
קניתי היום חומר ייעודי של גאגייה לניקוי המכונה. בחנות אמרו לי לשפוך למיכל המים ולהוציא דרך הסטימר. אבל לא יוצאים לי מהסטימר מים אלא רק אוויר. מכיוון שאני לא מקציף חלב אין לי ממש ניסיון בהפעלת הסטימר. מה אני צריך לעשות כדיי לנקות את מכונה אחרי שהחומר כבר בתוך מיכל המים
תודה?
קניתי היום חומר ייעודי של גאגייה לניקוי המכונה. בחנות אמרו לי לשפוך למיכל המים ולהוציא דרך הסטימר. אבל לא יוצאים לי מהסטימר מים אלא רק אוויר. מכיוון שאני לא מקציף חלב אין לי ממש ניסיון בהפעלת הסטימר. מה אני צריך לעשות כדיי לנקות את מכונה אחרי שהחומר כבר בתוך מיכל המים
תודה?
תודה. אחרי שתי הרצות כל פעם עם חצי כמות החומר, המים מהסיטמר יצאו מצויין. המים מה dispenser (מקווה שזו המלה המתאימה) עדיין עם אבנית. כדאי לעשות סיבוב נוסף עם בקבוק חומר חדש?
דרך אגב למה ההרצה הראשונה ,זו שמוציאה את החומר נעשית דרך הסיטמר ולא דרך הdispenser? מה האלטרנטיבה הזולה לחומר לגאגיה אבולושיין?
דרך אגב למה ההרצה הראשונה ,זו שמוציאה את החומר נעשית דרך הסיטמר ולא דרך הdispenser? מה האלטרנטיבה הזולה לחומר לגאגיה אבולושיין?
לאחר שפרקת את הרשת, פתח את שני ברגי ההלן שמתחתיה.
לאחר מכן נסה בעדינות לפרק את הראש, תתפלא כמה אבן תמצא עליו.
שוב מזהיר, לא להשתמש בחפצים חדים לפרק את הראש, מאחר ומדובר במתכת רכה יחסית.
סבלנות בתנועות סיבוביות הוא יצא.
לאחר מכן נסה בעדינות לפרק את הראש, תתפלא כמה אבן תמצא עליו.
שוב מזהיר, לא להשתמש בחפצים חדים לפרק את הראש, מאחר ומדובר במתכת רכה יחסית.
סבלנות בתנועות סיבוביות הוא יצא.
אלדד
מצאתי קובץ המתאר את החלקים של המכונה שלך
מדובר על חלק מספר 45 מתחת לרשת (47)
בגלל סוגי קבצים מותרים כאן, שיניתי את הסיומת ל- JPG
הורד את הקובץ ושנה את הסיומת ל- PDF
בגלל סוגי קבצים מותרים כאן, שיניתי את הסיומת ל- JPG
הורד את הקובץ ושנה את הסיומת ל- PDF
אלדד
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל מסיר שומנים יהיה טוב (אפילו סבון כלים) -רק לפתוח ברגים כשהמכונה קרה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לאחר פירוק הראש (חלק 45) וניקוי שלו ושל הרשת ועוד סיבוב במכונה עם החומר של גאגיה: עדיין יוצאים מים מאובקים מהראש. מהסטימר יוצאים מים נקיים.
תופעה קצת מוזרה המים שיוצאים בסוף כל מיכל נקיים יותר מאלה שיוצאים ממיכל מלא. מה כדאי לעשות עכשיו? עוד סיבוב? לפרק עוד חלקים? לתת למעבדה לניקוי? כמה עולה? מעבדה מומלצת?
שוב תודה מראש.
תופעה קצת מוזרה המים שיוצאים בסוף כל מיכל נקיים יותר מאלה שיוצאים ממיכל מלא. מה כדאי לעשות עכשיו? עוד סיבוב? לפרק עוד חלקים? לתת למעבדה לניקוי? כמה עולה? מעבדה מומלצת?
שוב תודה מראש.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
המים של הסטימר והמים מהראש הם אותם מים מאותו דוד.
אולי יש משהו במעבר מהדוד לראש - תפרק את הרשת של הראש ותנסה לנקות שם - אולי מה שיש שם ייצא עם הרבה מים.
אולי יש משהו במעבר מהדוד לראש - תפרק את הרשת של הראש ותנסה לנקות שם - אולי מה שיש שם ייצא עם הרבה מים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אם אתה באזור המרכז יש את אספריסמו באור יהודה, בצפון יש את קופיקס (בינימינה), קדמה (רמת ישי).
אפשר גם לפנות לאחת ממרכזי השירות של היבואן "קופיטים":
http://www.coffeeteam.co.il/
אפשר גם לפנות לאחת ממרכזי השירות של היבואן "קופיטים":
http://www.coffeeteam.co.il/