רמקולים של Harman Kardon ב-1390 ש"ח, כדאי?
נתקלתי בעמוד הראשי של Ynet במבצע הבא[/url]
כמו שכבר רשמתי בהודעה אחרת שלי -
אין לי תקציב גדול וידע רב בנושא (וקשה לסגור פער של ידע ביומיים - אז נגמר המבצע, לכן אני "מטריד" עם שאלות כאלו ועמכם הסליחה) אבל כן מאוד רוצה לרכוש לעצמי רסיבר ורמקולים - האם הרמקולים האלו מומלצים?
ניסיתי לחפש כאן בפורום מידע על הדגם הזה ולא מצאתי, עובדה קצת מטרידה לנוכח כמות הידע שיש פה וזה רומז שאולי הרמקולים האלו לא הכי מומלצים (?)
אשמח לקבל ממכם קצת ידע והמלצות/ביקורות על הרמקולים
תודה לעונים
כמו שכבר רשמתי בהודעה אחרת שלי -
אין לי תקציב גדול וידע רב בנושא (וקשה לסגור פער של ידע ביומיים - אז נגמר המבצע, לכן אני "מטריד" עם שאלות כאלו ועמכם הסליחה) אבל כן מאוד רוצה לרכוש לעצמי רסיבר ורמקולים - האם הרמקולים האלו מומלצים?
ניסיתי לחפש כאן בפורום מידע על הדגם הזה ולא מצאתי, עובדה קצת מטרידה לנוכח כמות הידע שיש פה וזה רומז שאולי הרמקולים האלו לא הכי מומלצים (?)
אשמח לקבל ממכם קצת ידע והמלצות/ביקורות על הרמקולים
תודה לעונים
איזה רסיבר יש לך? באופן כללי מדובר בירידת מחיר משמעותית (אני זוכר שהסט הזה עלה באיזור ה2000 ש"ח) והסט הזה לדעתי מצויין לק"ב ומוזיקה רב ערוצית, אני בספק אם הוא יספק את הסחורה בסטריאו אבל במחיר הזה מה כבר אפשר לבקש? הנקודות החזקות של הסט הם הסאב (מדוייק ומלא נפח) והפיזור של הסאונד מהרמקולים. לסיכום לדעתי אם אתה מחפש סט רמקולים זול אין לו במחיר הזה מתחרים.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 05/08/2011 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה על התשובות,
למען האמת אין לי רסיבר עדיין, מהמלצות שקיבלתי פה הבנתי שכדאי לי לרכוש את ה-denon 1311 - הבנתי שהוא מתאים לתקציב שלי ושיספק את הסחורה.
האם שילוב בין רמקולים כאלו לרסיבר כזה מומלץ?
אני מאמין שלא ייצא לי לשמוע את הרמקולים האלו לפני שהמבצע ייגמר (מחר) ולכן אני עדיין מתלבט אבל ההמלצות שלכם גורמות לי להאמין שאני אקנה אותם...בכל מקרה יש לי עוד מספיק זמן להתלבט
למען האמת אין לי רסיבר עדיין, מהמלצות שקיבלתי פה הבנתי שכדאי לי לרכוש את ה-denon 1311 - הבנתי שהוא מתאים לתקציב שלי ושיספק את הסחורה.
האם שילוב בין רמקולים כאלו לרסיבר כזה מומלץ?
אני מאמין שלא ייצא לי לשמוע את הרמקולים האלו לפני שהמבצע ייגמר (מחר) ולכן אני עדיין מתלבט אבל ההמלצות שלכם גורמות לי להאמין שאני אקנה אותם...בכל מקרה יש לי עוד מספיק זמן להתלבט
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מבצעים תמיד יהיו וירידות מחירים גם כן, אין טוב משמיעה אישית שלך..
אפשר להסתמך על המלצות של האנשים כאן אבל בסופו של דבר יש מלא סוגים של רמקולים ואני בספק אם יש כאן מישהו ששמע את כולם או רובם.. בכל אופן האוזן שלך היא לא אוזן של חבר פורום אחר וסגנונות המוזיקה או הדרישות מרמקול כזה או אחר גם שונות..
הייתי ממליץ ללכת ולשמוע, אם אפשר עם שילוב הרסיבר שלך - הרווחת!
אפשר להסתמך על המלצות של האנשים כאן אבל בסופו של דבר יש מלא סוגים של רמקולים ואני בספק אם יש כאן מישהו ששמע את כולם או רובם.. בכל אופן האוזן שלך היא לא אוזן של חבר פורום אחר וסגנונות המוזיקה או הדרישות מרמקול כזה או אחר גם שונות..
הייתי ממליץ ללכת ולשמוע, אם אפשר עם שילוב הרסיבר שלך - הרווחת!
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
רכשתי את הסט מ "חשמל נטו" לפני שנה
עם רסיבר 1911 DENON
סט שנשמע מצוין
הם נראים קטנים אך מפיקים צליל נקי וגם עוצמה כשצריך
אותי הם מספקים
אין טוב משמע אוזניים
סע לחנות תקשיב ותחליט
בהצלחה
עם רסיבר 1911 DENON
סט שנשמע מצוין
הם נראים קטנים אך מפיקים צליל נקי וגם עוצמה כשצריך
אותי הם מספקים
אין טוב משמע אוזניים
סע לחנות תקשיב ותחליט
בהצלחה
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
ולגבי הרסיבר
מצא איזה מכר (אמין ואדיב) שנוסע לח"ול ובקש ממנו את הרסיבר
http://dutyfree.bug.co.il/
תתחדש
ותודה לשי
תתחדש
ותודה לשי
shay820 כתב:לכל מי שהתעניין יצאו במבצע בדיוטי פרי.
Re: AVR1311, ב-200 דולר בלבד! בשער הדולר הנכחי מדובר בפחות מ-700 שקלים...
נערך לאחרונה על ידי MONI ב 07/08/2011 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
MONI כתב:ולגבי הרסיבר
תתחדש...