כרטיסי טלוויזיה וצפייה דרך המחשב
-
wrewre279
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- שם מלא: wrewre20
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום!
אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה(הרגע פתחתי משתמש),אבל לא מצאתי שום פורום אחר שמתאים אז הנה השאלה:
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לצפות בטלוויזיה דרך המחשב.(אני מתכוון לכרטיס טלוויזיה שקולט ערוצים דרך לווין,ומתחבר למחשב)
אני די חדש בתחום ולא ממש יודע איך זה עובד(אני יודע מה זה עושה).
למשל,יש לי מסך שגם ה-YES וגם המחשב מחוברים אליו.
האם זה יאפשר לי לצפות בערוצים של YES?
בקיצור,אפשר לקבל מדריך לנושא?
תודה.
*מצטער אם זה לא הפורום המתאים.
אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה(הרגע פתחתי משתמש),אבל לא מצאתי שום פורום אחר שמתאים אז הנה השאלה:
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לצפות בטלוויזיה דרך המחשב.(אני מתכוון לכרטיס טלוויזיה שקולט ערוצים דרך לווין,ומתחבר למחשב)
אני די חדש בתחום ולא ממש יודע איך זה עובד(אני יודע מה זה עושה).
למשל,יש לי מסך שגם ה-YES וגם המחשב מחוברים אליו.
האם זה יאפשר לי לצפות בערוצים של YES?
בקיצור,אפשר לקבל מדריך לנושא?
תודה.
*מצטער אם זה לא הפורום המתאים.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אין אפשרות להתחבר ל- YES דרך כרטיס שנמצא במחשב ( בצורה דיגיטלית איכותית ) .
חברת YES מצפינה את הערוצים שלה בצורה מיוחדת שאפילו בסין לא מייצרים קורא כרטיסים שיכול לקרוא את האות המפוענח.
אתה כן יכול לחבר את עצמך לערוצי לוויין אחרים דרך לוויינים אחרים.
אם אתה מתעקש על הלוויין עמוס (מה ש- YES משדרת דרכו ) אז תוכל לקלוט מעמוס את 5 הערוצים הפתוחים שיש כרגע, וזה מיותר בהחלט לאור העובדה שאותם חמשת הערוצים משודרים דרך משדרים קרקעיים גם בצורה דיגיטלית וגם איכותית.
אם אתה מתעקש לצפות ב- YES, אז האופציה האיכותית ביותר העומדת בפניך היא :
לקנות מסך מחשב שיכול לקבל מספר חיבורים, לדוגמא : חיבור HDMI, וככה תוכל לחבר את הממיר של ה- YES לטלוויזיה ( זאת אומרת למסך המחשב ) , כמו כן לחבר את המחשב.
חברת YES מצפינה את הערוצים שלה בצורה מיוחדת שאפילו בסין לא מייצרים קורא כרטיסים שיכול לקרוא את האות המפוענח.
אתה כן יכול לחבר את עצמך לערוצי לוויין אחרים דרך לוויינים אחרים.
אם אתה מתעקש על הלוויין עמוס (מה ש- YES משדרת דרכו ) אז תוכל לקלוט מעמוס את 5 הערוצים הפתוחים שיש כרגע, וזה מיותר בהחלט לאור העובדה שאותם חמשת הערוצים משודרים דרך משדרים קרקעיים גם בצורה דיגיטלית וגם איכותית.
אם אתה מתעקש לצפות ב- YES, אז האופציה האיכותית ביותר העומדת בפניך היא :
לקנות מסך מחשב שיכול לקבל מספר חיבורים, לדוגמא : חיבור HDMI, וככה תוכל לחבר את הממיר של ה- YES לטלוויזיה ( זאת אומרת למסך המחשב ) , כמו כן לחבר את המחשב.
dvb-acavish ;
אם אני לא טועה , Yes משתמשת בNDS להצפנת הערוצים שלהם , ואכן ניתן לקלוט את הערוצים שלהם במחשב בעזרת קורא כרטיסים , CAM מתאים וכרטיס DVB-S/2.
יש באתר כמה מאמרים ומדריכים מפורטים מאוד איך לעשות את זה.
אם אני לא טועה , Yes משתמשת בNDS להצפנת הערוצים שלהם , ואכן ניתן לקלוט את הערוצים שלהם במחשב בעזרת קורא כרטיסים , CAM מתאים וכרטיס DVB-S/2.
יש באתר כמה מאמרים ומדריכים מפורטים מאוד איך לעשות את זה.
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1303889#1303889arotman כתב:את הכרטיס הראשון של הופאג' יש לי תקופה ארוכה ואכן הוא קולט שידורים אנלוגיים , FM ,עידן+
ושידורים לוויניים כולל DVB -S2 בזמנו עם כרטיס חוקי של YES וה JOKER CAM עלה בידי לקלוט עם הכרטיס גם את שידורי YES HD ואף להקליט אותם, אני לא יודע אם הכרטיס הוא הכרטיס הטוב ביותר הלוויני היום אבל לפחות הוא עובד כמוצהר + יש לו יכולת CAPTURE אנלוגי ל S-VIDEO וקומפוזיט, יש לו גם היום דגם מחליף:
http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... r4400.html שאותו לא בדקתי....