שימוש בHDMI ויציאה אופטית בו זמנית
שלום,
אני מעוניין להשתמש ביציאת HDMI מהמחשב ישר לרסיבר עבור סרטים, ויציאה אופטית ישר לDAC ומשם למגבר סטריאו למוזיקה (וכשהרסיבר מכובה).
האם זה ניתן לביצוע ללא שינוי של הגדרת הDEFAULT כל פעם מחדש במחשב?
למישהו יש ניסיון עם שימוש שכזה?
תודה.
אני מעוניין להשתמש ביציאת HDMI מהמחשב ישר לרסיבר עבור סרטים, ויציאה אופטית ישר לDAC ומשם למגבר סטריאו למוזיקה (וכשהרסיבר מכובה).
האם זה ניתן לביצוע ללא שינוי של הגדרת הDEFAULT כל פעם מחדש במחשב?
למישהו יש ניסיון עם שימוש שכזה?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
יש תוכנה בתשלום שנקראת Indie Volume, העובדת יפה עם HDMI המוציא PCM סטריאו בלבד (ללא DTS או DD) יחד עם יציאה אנלוגית.
לא בדקתי אם HDMI + SPDIF עובד, אבל אתה יכול לנסות אותה לפני הרכישה שלה ולראות אם זה מצליח.
לא בדקתי אם HDMI + SPDIF עובד, אבל אתה יכול לנסות אותה לפני הרכישה שלה ולראות אם זה מצליח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם האפליקציה חביבה ביותר, אני בהחלט אנסה אותהpixies כתב:יש תוכנה בתשלום שנקראת Indie Volume, העובדת יפה עם HDMI המוציא PCM סטריאו בלבד (ללא DTS או DD) יחד עם יציאה אנלוגית.
לא בדקתי אם HDMI + SPDIF עובד, אבל אתה יכול לנסות אותה לפני הרכישה שלה ולראות אם זה מצליח....
נכנסתי לאתר שלהם ולא הצלחתי להבין אם היא מתאימה לי.pixies כתב:יש תוכנה בתשלום שנקראת Indie Volume, העובדת יפה עם HDMI המוציא PCM סטריאו בלבד (ללא DTS או DD) יחד עם יציאה אנלוגית.
לא בדקתי אם HDMI + SPDIF עובד, אבל אתה יכול לנסות אותה לפני הרכישה שלה ולראות אם זה מצליח....
אצלי המסך מחובר בHDMI והיציאה האנלוגית מחוברת לרסיבר
כשאני רוצה לעבור לרסיבר אני צריך לשנות את הDEAFAULT בהגדרות כרטיס הקול.
האם התוכנה הנל תפתור לי את הבעיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אצלי זה עבד יפה מאוד. התוכנה תתאים לך. אפשר לנסות אותה 15 או 30 יום (לא זוכר בדיוק) לפני שצריך לשלם עליה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"