מישהו יכול להמליץ על מדפסת
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
גם לי יש אותה ואני מחזק.Coldwar כתב:HP Officejet Pro L7590
חסכונית (מאוד) ושווה כל שקל....
היא חסכונית היא משתמשת בטכנולוגיות הזרקת דיו שחוסכת בצריכת הדיו בכל הדפסה.
נכון מחסנית XL עולה כסף אבל היא מחזיקה להמון זמן וזה הרעיון של הזרקת הדיו.
יש לה אופציה גם להדפסה משני צדדים ועוד אופציות שעוזרות לחסוך.
תפעול קל בענייני סריקה העתקה ופקסים.
לדעתי מדפסות הזרקת דיו משתלמות, רק אם אתה זקוק להדפסה בצבע לתמונות באופן תדיר. להדפסות בשחור לבן אין סיבה כלכלית מוצדקת לרכשן.
שקול את ה-Brother MFC 7320, לייזר משולבת מונוכרומטית מעולה. יש לי כזאת כ-3 שנים, ואני די מרוצה עוד לא החלפתי את קסטת הטונר ההתחלתית - עד כה 630 דף הודפסו באמצעותה. השיטה להמשך מיצוי מלא של הקסטה, לאחר הדבקת סרט אטום על החלוניות פלסטיק שקוף בצידי הקסטה, באמת עובדת כמו שרואים ב-youtube. צג ה-LCD במדפסת מפסיק להתריע לאחר הדבקת הסרט לגבי החלפה נדרשת. לאחר מיצוי הטונר ניתן לרכוש שני סוגי טונר האחד ל-1500 דף והשני ל-2600 ואף ניתן לרכוש חליפי זול יותר.
שקול את ה-Brother MFC 7320, לייזר משולבת מונוכרומטית מעולה. יש לי כזאת כ-3 שנים, ואני די מרוצה עוד לא החלפתי את קסטת הטונר ההתחלתית - עד כה 630 דף הודפסו באמצעותה. השיטה להמשך מיצוי מלא של הקסטה, לאחר הדבקת סרט אטום על החלוניות פלסטיק שקוף בצידי הקסטה, באמת עובדת כמו שרואים ב-youtube. צג ה-LCD במדפסת מפסיק להתריע לאחר הדבקת הסרט לגבי החלפה נדרשת. לאחר מיצוי הטונר ניתן לרכוש שני סוגי טונר האחד ל-1500 דף והשני ל-2600 ואף ניתן לרכוש חליפי זול יותר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מחזק !!C0rnFlex כתב:למי שמדפיס פעם ב- ורק בשחור עדיף ללכת על מדפסת לייזר.. אין דיו שמתייבש וטונר מספיק ל1200 דפים בערך.
גם אני מחפש אחת כזאת משולבת, עם העדפה לאלחוטית.. יש כמה בזאפ.....
ולדעתי אל תתקרב ל HP...צעצועים ....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה לא יכול, HP מקלטלגת את הרשאי דיו שלה לפי איזורים ( כמו zoon של DVD)ntk כתב:למה לקנות מחסניות ? תקנו דיו באיביי עולה כמה גרושים ולוקח בדיוק כמה שניות למלא את המחסניות, מוכרים את זה כאילו שזה זהב, כולה דיו...
uris - לדעתי אתה מדבר שטיות ( מנסיון)uris כתב:מחזק !!C0rnFlex כתב:למי שמדפיס פעם ב- ורק בשחור עדיף ללכת על מדפסת לייזר.. אין דיו שמתייבש וטונר מספיק ל1200 דפים בערך.
גם אני מחפש אחת כזאת משולבת, עם העדפה לאלחוטית.. יש כמה בזאפ.....
ולדעתי אל תתקרב ל HP...צעצועים .......
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
mp3lll ....מכבד את דעתך.
בתור מנהל רשת כ 17 שנים...אני יודע דבר או שניים על מדפסות .
אין מה להשוות מדפסות סמסונג/אפסון / ibm ל hp ....מבחינת רמת גימור!
אבל לא נכנס לויכוח , איש איש ודעתו.
בתור מנהל רשת כ 17 שנים...אני יודע דבר או שניים על מדפסות .
אין מה להשוות מדפסות סמסונג/אפסון / ibm ל hp ....מבחינת רמת גימור!
אבל לא נכנס לויכוח , איש איש ודעתו.
לרוב איכות גימור כיום לא מושקעת במדפסות הזרקת דיו, אפילו שהן יהיו משולבות. הברדר שאצלי לא בדיוק איכותית מבחינת פתיחת וסגירת המכסה לחלל שמכיל את קסטת הטונר (לא קריטי משום שמחליפים אחת ל..., ותקיעת נייר עוד לא התרחשה אצלי), אך מצד שני מזין המסמכים לצילום הוא בליגה משל עצמו, מובילי הנייר שלו והצירים לפתיחתו חסונים ולא שברירים. אם חייבים לסרוק חוברת, הצירים מסוגלים להחזיק את ה-ADF בחצי מהלך מבלי שהוא ייפול מעצמו. היתה לי אכזבה בתצוגות מאופן פעולת הצירים במדפסות משולבות רבות בשיטת הזרקת דיו.
בדר"כ אני מסכים איתך, אבל הפעם גם אני חולק עליך.uris כתב: מחזק !!
ולדעתי אל תתקרב ל HP...צעצועים .......
יש לי בבית שתי מדפסות של HP שעושות את העבודה מצויין, בלי שום תקלות והמדפסות מחזיקות הרבה זמן.(כמה הרבה? מבחינתי 5-6 שנים למדפסת של 350ש"ח זה מספק מאוד)
mp3lll כתב:אתה לא יכול, HP מקלטלגת את הרשאי דיו שלה לפי איזורים ( כמו zoon של DVD)ntk כתב:למה לקנות מחסניות ? תקנו דיו באיביי עולה כמה גרושים ולוקח בדיוק כמה שניות למלא את המחסניות, מוכרים את זה כאילו שזה זהב, כולה דיו...
quote]...
על איזה איזורים בדיוק אתה מדבר ? מה הקשר ל-ZOON של DVD ? אני כל הזמן ממלא דיו במדפסת
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לפני כחודשיים קניתי HP Laserjet 1536dnf MFPnoam כתב:מדפסת משולבת סוקר-פקס
יש כאלו עם לייזר?
תודה....
מדפסת לייזר דו צדדית ש"ל עם סורק פקס וחיבור רשת חוטי בסכום צנוע יחסית של כ 800 ש"ח.
אני מאד מרוצה ממנה לאחר שימוש קל של הדפסת כ 100 עמודים משלוח וקבלת פקסים, וסריקה לרבות OCR של כ 100 עמודים.
עם המדפסת מגיעה תוכנת OCR לא רעה בשם ReadIris Pro
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
שים לב שהרבה ממדפסות הלייזר המשולבות לא מגיעות עם מגירת נייר סגורה אלא מגש נייר
.
מגש נייר לא מגן על דפי הנייר כנגד לחות/אבק. מומלץ לקנות את אלו עם מגירת נייר. מניסיון מדפסות עם מגש במקום מגירה נותנות תמורה פחות טובה - הנייר מתעוות כתוצאה מחשיפה ללחות, וגם האבק גורע מתקינות המכלולים הפנימיים.
מגש נייר לא מגן על דפי הנייר כנגד לחות/אבק. מומלץ לקנות את אלו עם מגירת נייר. מניסיון מדפסות עם מגש במקום מגירה נותנות תמורה פחות טובה - הנייר מתעוות כתוצאה מחשיפה ללחות, וגם האבק גורע מתקינות המכלולים הפנימיים.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
א.אתה צודקverborn כתב:שים לב שהרבה ממדפסות הלייזר המשולבות לא מגיעות עם מגירת נייר סגורה אלא מגש נייר.
מגש נייר לא מגן על דפי הנייר כנגד לחות/אבק. מומלץ לקנות את אלו עם מגירת נייר. מניסיון מדפסות עם מגש במקום מגירה נותנות תמורה פחות טובה - הנייר מתעוות כתוצאה מחשיפה ללחות, וגם האבק גורע מתקינות המכלולים הפנימיים....
ב. היום כולם מייצרים לכולם(HP למשל מיוצרים ע"י קנון ואני מדבר על הלייזר)
ג.אני יכול להמליץ על הלקסמרק (עוד פעם על הלייזר בשום פנים לא על הדיו שלהם) היום הם נותנים את התמורה הכי טובה לשקל והמוצרים מעולים
ד.אני טכנאי של המוצרים האלו (הלייזר לא הצעצועים של הדיו) אז יש לי קצת נסיון
ה.אני לא מוכר את המוצרים האלה אז נא לא ליפנות אלי בפרטי