עזרה בבעית סאונד בHTPC
קניתי לאחרונה את האקסטרימר אולטרה, התקנתי עליו ווינדוס 7, משום מה לא יוצא לי סאונד דרך כבל הHDMI, התקנתי את כל הדרייברים שהם נתנו באתר שלהם, אך משום מה עדיין לא עובד לי.
אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל, אשמח לעזרה......
ניסו לעזור לי כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 86#1469186
אבל לא ממש הצליחו לצערי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה על העזרה...
אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל, אשמח לעזרה......
ניסו לעזור לי כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 86#1469186
אבל לא ממש הצליחו לצערי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה על העזרה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לחץ על כפתור ימני על אייקון הווליום, ובחר ב-Playback Devices/התקני השמעה.
האם על ה-HDMI Audio מופיע וי ירוק?
האם על ה-HDMI Audio מופיע וי ירוק?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בחלון הזה, לחץ על Properties, ולך ללשונית של Supported Formats. תוכל להראות מה מופיע לך שם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה להתקין ולהגדיר את הנגן MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים שבראש פורום זה (פורום HTPC). תנסה לנגן בו קובץ MKV כלשהו (בד"כ סרט קולנוע יהיה עם פסקול DTS ופרק של סידרה יהיה עם פסקול DD), ותראה אם זה מוציא משהו לכיוון ה-HDMI.
מהו דגם הרסיבר שלך? תוודא שברסיבר ה-HDMI Passthrough הוא Disabled (רוב דגמי הרסיברים), ושאתה על מצב של AMP בלבד ולא TV+AMP (רסיברים של ימאהה).
מהו דגם הרסיבר שלך? תוודא שברסיבר ה-HDMI Passthrough הוא Disabled (רוב דגמי הרסיברים), ושאתה על מצב של AMP בלבד ולא TV+AMP (רסיברים של ימאהה).
אין צלילי מערכת בכלל, שום סאונד לא שזה לא מוציא לי DD או DTS. אין כלום. לכן אני לא חושב שזה קשור, וכבר התקנתי את זה.
בקשר לרסיבר, הדגם הוא VSX-519 של פיוניר, אני לא יודע איך מגיעים להגדרות שציינת, אבל הרסיבר עובד מעולה עם שאר המכשירים (מחשב נייד, סוני פלייסטיישן, ואפילו האקסטרימר אולטרה שהוא מריץ את המערכת הפעלה שבאה עם המכשיר).
בקשר לרסיבר, הדגם הוא VSX-519 של פיוניר, אני לא יודע איך מגיעים להגדרות שציינת, אבל הרסיבר עובד מעולה עם שאר המכשירים (מחשב נייד, סוני פלייסטיישן, ואפילו האקסטרימר אולטרה שהוא מריץ את המערכת הפעלה שבאה עם המכשיר).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כנראה שיש בעיות Handshaking בין הכרטיס מסך של אנוידיה לרסיבר.
מה שאתה יכול לעשות זה לחבר במקום זה כבל SPDIF. יש לך יציאה כזו באולטרה, וברסיבר לשייך אותה לכניסת HDMI. איכות הסאונד תהיה זהה לחלוטין עבור תכני סטריאו, DD ו-DTS.
מה שאתה יכול לעשות זה לחבר במקום זה כבל SPDIF. יש לך יציאה כזו באולטרה, וברסיבר לשייך אותה לכניסת HDMI. איכות הסאונד תהיה זהה לחלוטין עבור תכני סטריאו, DD ו-DTS.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לחפש ברשת על בעיות EDID ב-HDMI בכרטיסי מסך של אנוידיה. לא התנסיתי בכך בעצמי, אז לא ממש יותר מדי את הנושא.
עוד דבר ששווה לבדוק עם היבואן של פיוניר - אולי יש עדכון קושחה לרסיבר שלך שפותר את הבעייה.
עוד דבר ששווה לבדוק עם היבואן של פיוניר - אולי יש עדכון קושחה לרסיבר שלך שפותר את הבעייה.
תאמין לי הרסיבר הזה יום אחד ישגע אותי.
באמת שאני כבר מיואש, הHDMI מחובר ליציאת TV, עשיתי שהוא ישתמש בסאונד של הכבל אופטי מס' 2, ואין שום דבר.
ברגע שאני בוחר בPORtable ומשתמש ביציאה 2 של הכבל האופטי, אז יש סאונד.
עכשיו המצב כרגע הוא שאו שיש לי תמונה ואין לי סאונד או שיש לי סאונד ואין לי תמונה.
אני כבר לא יודע מה לעשות.
באמת שאני כבר מיואש, הHDMI מחובר ליציאת TV, עשיתי שהוא ישתמש בסאונד של הכבל אופטי מס' 2, ואין שום דבר.
ברגע שאני בוחר בPORtable ומשתמש ביציאה 2 של הכבל האופטי, אז יש סאונד.
עכשיו המצב כרגע הוא שאו שיש לי תמונה ואין לי סאונד או שיש לי סאונד ואין לי תמונה.
אני כבר לא יודע מה לעשות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לקרוא בהוראות של הרסיבר. ייתכן שהקישור שם בין כניסת HDMI לכניסת SPDIF הוא קשיח וספציפי.
לגבי זה ש-DTS לא משמיע לך כלום, ממש אין לי מושג מה זה יכול להיות...
לגבי זה ש-DTS לא משמיע לך כלום, ממש אין לי מושג מה זה יכול להיות...