אבי,
אני ממש לא יכול להתווכח איתך איזה סאב וופר נשמע טוב יותר, REL או Velodyne, משום שאני ממש לא מבין (וגם לא רוצה להבין) בסאב וופרים. אני לא מאמין בשילוב של סאב וופר עם מערכת סטריאו.
...
כנראה בגלל האני מאמין שלך אתה מגיע עם אנטי וחוסר הערכה לסאבים. (שזה בסדר גמור מבחינתי) אבל הכנסת באותה נשימה את סרווין ווגה ו Velodyne בתור "שמות" שנותנים תמורה לכסף. סורי אבי אני לא מסכים. Velodyne לא נכנסת לקטגוריה הזו. זו לא חברה זולה, זו חברת סאבים אחת מהטובות ביותר שיש בשוק.
אבל אני כן יכול להתווכח איתך על הגישה; התגובה שלך הייתה הרבה יותר עניינית ומשכנעת אם הייתה מנמק במה הסאבוופרים של Velodyne טובים יותר מהסאבוופרים של "חברות אחרות" / REL ששמעת (אגב, על איזה REL מדובר? יש לי עם החברה "קצת" ניסיון - עבדתי תקופה בטרמולו...).
...
אבי,
הסיבה היחידה שהכנסתי את השם REL, היא מהסיבה שאין עוררין לגבי הסאבים של החברה שהם מוסיקלים ונחשבים "אודיופילים". אבל מכיוון שהדיון הזה הוא לא בנושא סאבים האם זה מוצר אודיופילי כן או לא, אני לא חושב שכדאי שנכנס לפינה הזו פה. השרשור הזה נועד בשביל לתת חדשה (יחסית מרעישה) בתחום המרקטיניג. אין לי בעיה אם נעביר את הדיון לפורום ק"ב ושם נוכל לדסקס בנחת האם סאב גורע או מוסיף בשמיעת תוכן דו ערוצי, והאם Velodyne זו חברה דנית עם טוויטר שמן שצריכה להימכר בערוץ הקניות.
אני בספק אם אתה מכיר את ה 1 REL Stadium שהיה לי. קניתי אותו ב 1998 סאב ענק שתפס לי הרבה הרבה הרבה מאד מקום בסלון.
ליאור