אחרי הרבה התלבטויות וביקורות טובות רכשתי את המסך הנ"ל. איכות ה-3D פשוט מהפנטת (כשהמסך קרוב מטר אלי) והאיכות ב-SD סבירה+. מה שנורא חשוב לי זה איכות ה-HD מבלוריי, ששם הצבעים חדים, התמונה מפורטת, אבל וזה אבל גדול!! : המסך פשוט לא מצליח להגיע לניגודיות שתשביע את רצוני. ניסיתי להגביר את התאורה האחורית עד הסוף, להגביר את הניגודיות עד הסוף, את הניגודיות הדינמית לגבוהה ואפילו את ה-GAMMA ל-2.4, אך ללא הואיל. המסך הזה מחליף אצלי את ה-LA46M81 של סמסונג, דגם מלפני 4 שנים. כשהפעלנו את שניהם ביחד וחיברנו לכל אחד מכשיר בלוריי והפעלנו את "אוואטר" באותו הזמן בשניהם, נוכחתי לדעת שהמסך של סמסונג מלפני 4 שנים קורע ל-LG את התחת עם הניגודיות המושלמת שלו. הצבעים בסמסונג נראים יותר חיים כתוצאה מהניגודיות. גם ב-LG הצבעים מאוד מדויקים ויפים אבל לא משנה כמה שיחקתי (3 ימים), לא הצלתי להגיע לניגודיות מושלמת כמו בסמסונג מה שהתבטא בצבעים "מתים" ודהויים יותר ורקע כללי יותר כהה.
התקשרתי לח.י והם אמרו שבשביל להחזיר את המסך צריך לבדוק עם החנות. החנות אמרו לי שיבדקו ואם כן אז יורידו לי 30% מערכו של המסך שהוא אצלי פחות משבוע! זה הגיוני להוריד כמעט חצי? במקרה ואחליט להשאיר אותו יש משהו שאתם יודעים לגבי הניגודיות, איך אוכל לשפר אותה?
תודה רבה וסליחה על החפירה.