שאלה כללית בנוגע לפלזמות מחברות מדבקה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dudunc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני מעוניין לקנות מסך פלסמה והדבר שהכי מציק לי זה המחירים (מן הסתם).
היום יש הרבה מבצעים די עצבניים על מסכי פלזמה בעיקר מתוצרת לא ידועה(חברות מדבקה).
ליפני חודשיים לא היה אפשר למצא פלסמה בפחות מ12K היום יש מבצעים והמחירים נעשים יותר ויותר הגיונים.
אני קורא פה די הרבה בפורום ותמיד שמדברים על מסכי מדבקה כולם די קוטלים את כל העסק ואומרים שזה לא שווה התמונה גרועה וכו'.
אתמול יצא לי לעבור מול מסך של FUJICOM (זה שבמבצע ברשת מגה) ומה אני יגיד לכם זה לא כלכך נורא עד היום אפילו לא תרחתי להסתכל על מסכים כאלה כי מראש אמרתי הם לא שווים הרבה והם עולים לא רחוק מהמסכים הנורמלים אבל עכשיו אחרי שיצא לי לראות אחד והמחיר שלו רחוק הרבה מאוד מכל דבר איכותי אחר אני מתחיל לחשוב שאולי זה המסך בשבילי.
כמובן שאני עוד יבדוק את כל שאר הזולים ויחלית מי הזול הטוב ביותר.
עכשיו לשאלות:
האם על באמת האיכות של הפלסמות האיכותיות שווה תוספת של ביו 8K ל12K?
מה לדעתכם הפלזמה הטובה ביותר עד 7000 שח?

תודה מראש

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

dudunc

לצערי בתחום הזה אין יותר מידי קיצורי דרך ולמרות שלא צריך להסתכל על מחיר אלא על כל מסך בנפרד יוצא שהמסכים הזולים והמדבקתיים הרבה פחות טובים מהמסכים הממותגים.
לעניין ההפרשים, אם ראית מסך מדבקה ליד מסך ממותג וההבדלים בתמונה לא נראים קריטיים אז כמובן שלשיקולך להחליט אם ההפרש של 4000-5000 שח הוא מוצדק מבחינתך , יש כאלו שיאמרו שלא ויש כאלה שבשביל הבדל זעיר ישלמו גם 10000 שח, ככה שבסופו של דבר אתה מחליט.
חשוב מאוד להתרשם מהמסכים בשידורי טלוויזיה ולא מתקליטורי ההדגמות שמוצגים לרוב.
לדעתי אין שום פלזמה נורמלית והדגש על נורמלית ב 7000 שח.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

Fujicom, זה דווקא פאנל של יצרן נורמלי (NEC אם אני לא טועה) רק שכנראה מדובר על פאנלים ישנים ואלקטרוניקה לא מזהירה.
אתמול ראיתי מישהו מתלבט במגה לקנות את המסך או לא, המסך פשוט נראה זוועה עם FINDING NEMO, אז איך זה יהיה עם סרט טיפה יותר "מאתגר" ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

theagc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

יצאתי לי לבדוק את המסך הזה של מגה

שליחה #4 

לא זוכר את כל הפרטים, אבל הנתונים שלו היו זוועתיים...
אם אני לא טועה המחיר שלו הוא בסביבות ה- 6,900 שח אבל הבהירות, נגידויות וכו שלו - על הפנים.
יצא לי לראות אותו מול הדגם המתקדם יותר של פיג'קום (שם הניגודיות כבר 10000 והבהירות 3000), אין מה להשוות בכלל.
ההורים שלי בסוף קנו את הדגם המשוכלל יותר ב 9,900.

לדעתי - 3000 שקל אשר הושקעו בחוכמה, כי כשראיתי את המסכים הללו אחד ליד השני, רואים את ההבדל.

אבל, לעצמי בסוך רכשתי את ה- PX4 מכיוון שכאשר בחנתי אותה מול הפוגי'קום - ה LG נותנת תמונה הרבה הרבה יותר טובה.
גם הטושיבה שממש לא התלהבתי ממנה נתנה בסוף תמונה יותר טובה מה פוג'יקום.

מסקנות: אין קיצורי דרך... אתה מקבל מה שאתה משלם והפוג'קום שמוכרים במגה הוא ממש ממש על הפנים.

אבל... צריך לחפש מבצעים... את ה- PX4 שלי רכשתי ב 9,900 שח דרך חברה שמבצעת ייבוא מקבילי ל ח.י (היבואן הרשמי של LG)... כלומר אפשר למצוא מחירים טובים יותר.
אבל אל ב 7000 שח.
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.

There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

רק הבהרה קטנה לגבי חברות מדבקה.

מדובר במכרז. החברה שרוצה למכור פלזמות יוצרת קשר עם יצרנים מהסוג הזה, ומגדירים דרישות, יחס ניגודיות, בהירות, מחיר, וכו'.

החברה שמייצרת בעצם מוצאת פאנלים, מרכיבה את הכל ומדביקה את הלוגו. ברגע שנגמר הסטוק, אין יותר את המודל הזה, ויוצא מכרז חדש.

כלומר, מסך X במודל מסויים יכול להיות עם פאנל של פנסוניק, ובמודל הבא, מסך של LG... אין דרך לדעת (כולל למזמיני המכרז) בלי לפתוח את השסי... קשה גם לדעת מה האיכות, זה סוג של הימור.

אם אתה רואה במו עיניך את המסך וזה מוצא חן בעיניך, אז אין שום סיבה לדאוג, WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”