מחשבות אחרונות לפני סגירה - רמקולים ומגבר.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

עד לפני כמה ימים הייתי סגור על סט שלם של DALI - (סדרת LEKTOR), אחרי ששמעתי מגוון מאוד רחב של רמקולים.

היום הגעתי למקום אחר, שבלבל אותי עוד יותר (וזה כבר אחרי שדיי נסגרתי בנושא),
הוא מציע לי סט שלם של POLK AUDIO סדרת RTI , הוא אומר שהם לא ברי השוואה ללקטור (לטובתם)

האמת מכל הדברים ששמעתי היום - הם אכן נשמעו לא רע, אבל הSETUP עצמו לא התאים לי לבדיקות שלי.
בנוסף הוא זרק שבאותו מחיר של הPOLK אני יכול לקבל מורדנט שורט - סדרת AVIANO.
כמו כן היום לא היו לי את הDALIים לבדוק אותם אחד מול השני.

כל הדברים רק בלבלו אותי יותר,
אותו הדבר לגבי המגבר - נסגרתי על 609 של אונקיו, הוא טוען במחיר הזה לקחת סדרת יותר גבוהה של PIONEER, 921, מה עדיף ?

יש למישהו תובנות כלשהם?
איך מחליטים?
טיפים לאיך לבחור?
נערך לאחרונה על ידי Onlyktm ב 03/08/2011 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

לפני שאתה קונה בארץ כדי מאוד שתדע שאתה יכול לבצע יובוא אישי מארה"ב לחסוך הרבה מאוד כסף.
אני לא יודע בכמה הציעו לך את האונקיו 609 (אני משע שבסביבות 4,000 ש"ח ) אבל את אותו רסיבר אונקיו אתה יכול לקבל עד הבית (קניה ב B&H במחיר של 400$) במחיר של 2200 ש"ח כולל מיסים ושילוח מוזל דרך USHOPS.

בנוסך אתה יכול לרכוש את אותם POLK AUDIO מסדרת TRI בערך בחצי מחיר מהארץ באתר הבא בוא אולי לעלות לסדרה גבוהה יותר.

http://www.newaudiovideo.com/polk-audio ... c389e59eba

ממליץ לך לבדוק את העוליות של יבוא אישי לפני קניה בארץ

צריך לקחת בחשבון שתצטרך להוסיך ממיר מתח של 200V ל110V שגם אותו ניתן לרכוש בארה"ב בעלות של 350 ש"ח.

אם תחלית שאתה מעוניין ביבוא אישי אני אוכל לספק לך את כול הפרטים המדויקים איך בדיוק לעשות את זה ולחסוך אלפי שקלים

ציון

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

zionc כתב:לפני שאתה קונה בארץ כדי מאוד שתדע שאתה יכול לבצע יובוא אישי מארה"ב לחסוך הרבה מאוד כסף.
אני לא יודע בכמה הציעו לך את האונקיו 609 (אני משע שבסביבות 4,000 ש"ח ) אבל את אותו רסיבר אונקיו אתה יכול לקבל עד הבית (קניה ב B&H במחיר של 400$) במחיר של 2200 ש"ח כולל מיסים ושילוח מוזל דרך USHOPS.

בנוסך אתה יכול לרכוש את אותם POLK AUDIO מסדרת TRI בערך בחצי מחיר מהארץ באתר הבא בוא אולי לעלות לסדרה גבוהה יותר.

http://www.newaudiovideo.com/polk-audio ... c389e59eba

ממליץ לך לבדוק את העוליות של יבוא אישי לפני קניה בארץ

צריך לקחת בחשבון שתצטרך להוסיך ממיר מתח של 200V ל110V שגם אותו ניתן לרכוש בארה"ב בעלות של 350 ש"ח.

אם תחלית שאתה מעוניין ביבוא אישי אני אוכל לספק לך את כול הפרטים המדויקים איך בדיוק לעשות את זה ולחסוך אלפי שקלים

ציון
...
אהלן ציון,

תוכל לפרט עלויות? ב-B&H ה-609 עולה $500 -
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... eiver.html

אם אני מוסיף ל-2200 ש"ח שציינת עוד $100, מיסים ושנאי אני מגיע לסביבות 3000 ש"ח. כלומר חיסכון של 1000 ש"ח אבל איבוד אחריות (ותחנות אמריקאיות בלבד ברדיו אני משער). האם אני צודק?

תודה

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

לטעמי האישי סדרת RTI לא ברת השוואה בכלל ללקטור.לא מציע לך לקנות פולק אודיו (ויסלחו לי בעליהם).
לגבי המגבר - קודם כל בוחרים רמקולים ואח"כ מגבר ולא ההפך , יכול להיות לשסט מסוים אונקיו יותר יתאים ולסט אחר דנון יותר יתאים וכו'..
בכל מקרה אתה צריך קצת להעמיק בפירוט הדרישות שלך אם אתה מעוניין שיענו לך תשובות לעניין.
מה השימוש ברסיבר?שמוע דרכו מוסיקה או לא?איזו מוסיקה ? מה גודל החלל ?אתה רואה סרטים עם סאונד לוסלס? מה היה לך עד עכשיו ? איזה סאונד אתה אוהב?מה התקציב ומה אתה צריך לקנות בו ?
כמה שתפרט יותר יהיה יותר ק לעזור לך
בוקר טוב

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תשובות:

התקציב הוא מחיר הRTI בZAP - קשה לתמחר בדיוק. (אבל בפלוס מינוס כל הסטים באותו המחיר כולל המורדנט)
הדרישות - רק קולנוע ביתי , מעט מאוד מוסיקה, וגם שכן - סגנון מוסיקה לא פשוט. (רוק אלטרטיבי וכו')

החדר - 7 מטר אורך, על 3.2 רוחב , תקרה 3.2 מטר , כשצד אחד של החדר הוא עליה לקומה שנייה (דהיינו פתוח לגמרי)
שומע פורמטים מתקדמים כן. (LOSSLESS)

לציון דיברתי איתך לא מעט לגבי הקניה בחול, (אתה לא זוכר?!)
האמת גם דיברתי עם החנות עצמה כמה פעמים כבר, לגבי סט אחר (אטלנטיק טכנולוגי שלצערי מתומחר גבוהה מדי),

אני לא רוצה לפתוח את הדיון פה, אבל מסתבר שבארץ אפשר בטיפה מאמץ להגיע למחירים דיי קרובים לארה"ב,
כולל הסט השלם שאתה קנית , ראיתי את המחיר שפרסמת שקיבלת בארץ, אני לעומת זאת על הסט שלך בדיוק קיבלתי מחיר קרוב עד מאוד למחיר שלך בחול. (לMK2)

בשביל פרוטה וחצי לא אקניה בארהב.
(אם תרצה נקח את זה לOFFLINE במסרים)

אוריאל - למה לדעתך POLK בעיקר RTI לא באותה רמה? להזכירך גם הLEKTOR לא נחשבת סדרה גבוהה)

תודה!

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

BlkBrd כתב:
אהלן ציון,

תוכל לפרט עלויות? ב-B&H ה-609 עולה $500 -
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... eiver.html

אם אני מוסיף ל-2200 ש"ח שציינת עוד $100, מיסים ושנאי אני מגיע לסביבות 3000 ש"ח. כלומר חיסכון של 1000 ש"ח אבל איבוד אחריות (ותחנות אמריקאיות בלבד ברדיו אני משער). האם אני צודק?

תודה
...
המחיר הוא 2200 ש"ח +/- עד הבית
אם תבדוק טוב ב B&H תגלה שמחיר של אונקיו הוא 399$ ולא 500$ ׁ(צריך ללחוץ על הכפתור ADD TO CART כדי לראות את המחיר האמיתי).

מיסים:150.5$
שילוח מוזל ב-USHOPS : בסביבות 90$

סה"כ בסביבות 640$ שזה בסביבות 2200 ש"ח

ממיר מתח ניתן לקנות האתר הבא במחיר של פחות מ-50$:

http://www.ecrater.com/p/7820333/automa ... 1000-watts

שילוח מוזל ב USHOPS יוצא 50$
סה"כ עד הבית 100$ שזה פחות מ 350 ש"ח

לגבי הרדיו זה לא נכון, לי יש אונקיו 708 מארה"ב ויש בו אפשרות לשנות את מוד הפעולה של הרדיו למוד האירופאי אז אני מניח שזה קיים גם ב 609.

ציון

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

התקציב הוא מחיר הRTI בZAP - קשה לתמחר בדיוק. (אבל בפלוס מינוס כל הסטים באותו המחיר כולל המורדנט)
הדרישות - רק קולנוע ביתי , מעט מאוד מוסיקה, וגם שכן - סגנון מוסיקה לא פשוט. (רוק אלטרטיבי וכו')
...
אני לא יודע מה זה אומר לגבי התקציב , יש הרבה רמקולים בסדרה הזו , אתה תצטרך להיות יותר מדויק.
החדר - 7 מטר אורך, על 3.2 רוחב , תקרה 3.2 מטר , כשצד אחד של החדר הוא עליה לקומה שנייה (דהיינו פתוח לגמרי)
שומע פורמטים מתקדמים כן. (LOSSLESS)
...
זה חלל די גדול , כדאי לשקול שינוי בעדיפות ולשחרר מעט יותר כסף להגברה רצינית יותר

אוריאל - למה לדעתך POLK בעיקר RTI לא באותה רמה? להזכירך גם הLEKTOR לא נחשבת סדרה גבוהה)
...
זה לא קשור לדגם זה קשור לחברה , מיותר להיכנס לזה אבל בכלליות אני אגיד שהרמקולים שלהם (בארץ) מתומחרים (לדעתי) בצורה שערורייתית ולא שווים את הכסף.

בקיצור , תהיה קצת יותר מפורט לגבי תקציב ואז אני אשתדל לעזור יותר , בגדול אני יכול להגיד שיש המון חברות ואם דאלי לא מצאו חן בעינייך אתה ממש לא חייב לרכוש אותם , לא חסרות חברות אחרות מעולות לא פחות.

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תשובות נוספות, וכמובן שאלות:
תקציב סביב 16-18 במחירי ZAP.

אכן אתה צודק בדקתי וPOLKים אכן יותר זולים בארהב, מצד שני הם אמריקאים...

אהבתי את הDALI מאוד, אני רק לא מבין איך באותה הסדרה יש רמקולים עם 8 אוהם ויש כאלה עם 6 אוהם...
זה תקין?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

זה תקין . לדעתי אתה צריך להטות את התקציב קצת יותר לכיוון רסיבר וקצת פחות לרמקולים.
יש כנראה צורך בהגברה טובה בגלל הגודל של החלל,בנוסף אני חושב שעדיף ללכת על שני סאבים בינוניים מאשר על אחד גדול (במיוחד מכיוון שהייעוד הוא בעיקר ק"ב),בנוסף אין לך צורך ברצפתיים ועדיף להשקיע במדפיים איכותיים וסנטר גדול.
בנוסף , לפחות חלקית הייתי שוקל מאוד בחיוב לייבא את הרסיבר מחו"ל . זה יאפשר לך לקנות ברמה מאוד גבוהה במעט כסף ויפנה בעצם יותר תקציב לרמקולים.

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

איך אני אמור להתייחס לעובדה הזאת? (שהתנגדות שונה? ) לא ראיתי את זה לפני הרמקולים האלה.
תגדיר הגברה טובה? לעלות ברמה של המגבר? לאיזה כיוון? הרי אין סוף לזה, מבחינת עוצמה יש לי כרגע RXV450 שבטוח חלש יותר, אבל עומד בציפיות העוצמה שאני שומע. (וזה דיי גבוה)

יש לי כבר סאב, כרגע הסאב לא יעבור שדרוג. אולי בסייקל הבא.

אתה מציע להחליף את הקדמיים בסט מדפיים ובסנטר מסדרה יקרה יותר?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ראשית אני לא יודע מה יש לך כרגע אז אני לא ממליץ להחליף כלום.
בהנחה שבאמת יש טעם בשדרוג אני ממליץ לעלות ברמת ההגברה (זה הרבה מעבר לעצמה יש עוד המון פרמטרים) ולקנות 4 מדפיים+סנטר+סאב.
אם הסאב שלך ברמה גבוהה אז אתה לא חייב להחליף למרות שאני חייב להגיד לך שסאב זה רמקול מאוד מאוד חשוב בק"ב ומומלץ מאוד שהוא יהיה באותה רמת איכות כמו שאר המערכת.כמו שהגברה זה לא רק ווליום סאב זה לא רק "בום" "בום"

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

תודה, הסאב שלי באופן יחסי לא יורד מרמת הרמקולים שאני רוצה לקנות.

תודה רשמתי הכל.
דגם ספציפי במגברים מומלץ?

(לא להכפיל את המחיר של ה609 כמובן)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אני ממליץ לך לעלות לכיוון של ימהה RXA1000/PIONEER LX73/ONKYO 809 . לגבי ימהה ופיוניר אני לא סגור לגמרי על מחירים.
לגבי אונקיו אני יכול להגיד לך שהוא צריך לעלות לך סדר גודל של 4500 ש"ח כולל שנאי ומכס ומשלוח במידה ואתה מזמין מחו"ל .זה יאפשר לך תקציב
של בערך 14 אלף ש"ח לקנות בו 4 רמקולים מדפיים וסנטר ואתה יכול במחיר הזה לקנות אחלה סט.
לגבי הרסיבר אני יכול להגיד לך שלי יש בבית את ב809 והוא מעולה אבל אם אתה בעניין של ק"ב בלבד הייתי מנסה ללכת על הפיוניר, בזמנו כשאני קניתי את הרסיבר שלי הפיוניר עלה בערך 5500 כולל הכל, אם עכשיו ניתן להשיג אותו בפחות אז לדעתי הוא פשוט פנטסטי.
אם אתה צריך עזרה לגבי הזמנה מחו"ל אני מוכן (להשתדל) לעזור לך .

לגבי רמקולים אתה יכול ללכת על RX2 כקדמיים ועל RX1 כאחוריים ועל סנטר RX (של מוניטור אודיו) למשל..אני יודע שהמון פה בפורום אוהבים אותם מאוד.לפי המחירון שלהם זה יוצא בערך 12 אלף ש"ח..לדעתי ריאלית זה יותר קרוב ל9 אלף ש"ח...
אתה יכול גם לנות סט של מורל אוקטב בערך באותה עלות ואלו סתם דוגמאות שעלו לי לראש עשיו ובטוח שיש עוד המון אפשרויות

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

תודה , אבל מוניטור אודיו שמעתי, ולא התחברתי לגמרי. (גם בסדרה יקרה שלא בתקציב שלי)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

זו סתם היתה המלצה , אני אישית מאוד אוהב את b&w אבל לדעתי הם יחרגו מהתקציב שלך . התכוונתי רק לתת לך סדרי גודל , אגב אני לא יודע
מה צורת החלל ואיך אתה מתכנן ספציפית למקם את הרמקולים אבל אם הם חייבים להיות צמודים לקיר (האחוריים) אז כדאי מאוד לשקול רמקולים ביפולאריים או משהו בסגנון ,זה משפר את הסראונד מאוד.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #16 

אוריאל כתב:אני ממליץ לך לעלות לכיוון של ימהה RXA1000/PIONEER LX73/ONKYO 809 . לגבי ימהה ופיוניר אני לא סגור לגמרי על מחירים.
לגבי אונקיו אני יכול להגיד לך שהוא צריך לעלות לך סדר גודל של 4500 ש"ח כולל שנאי ומכס ומשלוח במידה ואתה מזמין מחו"ל .זה יאפשר לך תקציב
של בערך 14 אלף ש"ח לקנות בו 4 רמקולים מדפיים וסנטר ואתה יכול במחיר הזה לקנות אחלה סט.
לגבי הרסיבר אני יכול להגיד לך שלי יש בבית את ב809 והוא מעולה אבל אם אתה בעניין של ק"ב בלבד הייתי מנסה ללכת על הפיוניר, בזמנו כשאני קניתי את הרסיבר שלי הפיוניר עלה בערך 5500 כולל הכל, אם עכשיו ניתן להשיג אותו בפחות אז לדעתי הוא פשוט פנטסטי.
אם אתה צריך עזרה לגבי הזמנה מחו"ל אני מוכן (להשתדל) לעזור לך .

לגבי רמקולים אתה יכול ללכת על RX2 כקדמיים ועל RX1 כאחוריים ועל סנטר RX (של מוניטור אודיו) למשל..אני יודע שהמון פה בפורום אוהבים אותם מאוד.לפי המחירון שלהם זה יוצא בערך 12 אלף ש"ח..לדעתי ריאלית זה יותר קרוב ל9 אלף ש"ח...
אתה יכול גם לנות סט של מורל אוקטב בערך באותה עלות ואלו סתם דוגמאות שעלו לי לראש עשיו ובטוח שיש עוד המון אפשרויות
...
(Y) (Y) (Y)

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

B&W אהבתי רק בסדרה גבוה שלצערי חורגת לי מהתקציב.
בנושא הרמקולים האחוריים - קראתי לא מזמן שרמקולים בי פולארים ההפך צריכים להיות כאשר אתה יושב באמצע ולא צמוד לקיר האחורי.
האם יש אמת בעניין?

אצלי אכן הספה צמודה לקיר האחורי.
ככה שהרמקולים האחרויים כרגע מכוונים ב90 מעלות אלי.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #18 

אוריאל כתב:זה תקין . לדעתי אתה צריך להטות את התקציב קצת יותר לכיוון רסיבר וקצת פחות לרמקולים.
יש כנראה צורך בהגברה טובה בגלל הגודל של החלל,בנוסף אני חושב שעדיף ללכת על שני סאבים בינוניים מאשר על אחד גדול (במיוחד מכיוון שהייעוד הוא בעיקר ק"ב),בנוסף אין לך צורך ברצפתיים ועדיף להשקיע במדפיים איכותיים וסנטר גדול.
בנוסף , לפחות חלקית הייתי שוקל מאוד בחיוב לייבא את הרסיבר מחו"ל . זה יאפשר לך לקנות ברמה מאוד גבוהה במעט כסף ויפנה בעצם יותר תקציב לרמקולים.
...
אני חושב שיש כאן חוסר פרופורציה במפרט שהיצעת
חלל גדול מצריך במה טובה ואת זה לא ניתן לקבל כל כך מרמקול מדפי
2 היצעת לו סנטר גדול ושני סאבים שזה אחלה, אבל השילוב הזה יוביל לאיבוד הרמקולים המדפיים
3 לטעמי חשוב שיהיו רמקולים שיתנו נוכחות בימתית ולחלל כזה רמקול מדפי לא מומלץ
4 לשני סאבים יש צורך לבדוק תמיכה של הרסיבר ...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Onlyktm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

ירדתי מנושא המדפי אז זה בסדר.
כרגע גם הסאב לא עובר שדרוג.
נשאר להתעמק במגבר + רמקולים.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אני חושב שיש כאן חוסר פרופורציה במפרט שהיצעת
חלל גדול מצריך במה טובה ואת זה לא ניתן לקבל כל כך מרמקול מדפי
2 היצעת לו סנטר גדול ושני סאבים שזה אחלה, אבל השילוב הזה יוביל לאיבוד הרמקולים המדפיים
3 לטעמי חשוב שיהיו רמקולים שיתנו נוכחות בימתית ולחלל כזה רמקול מדפי לא מומלץ
4 לשני סאבים יש צורך לבדוק תמיכה של הרסיבר ...
...
shay1
שים לב שהצורך היחידי שלו הוא ק"ב.בשנים האחרונות המדפיים השתפרו מאוד (עד כדי כך שלא ניתן להבדיל בין חלק מהמדפיים לרצפתיים) .
אתה צודק וחלל כלל מצריך במה טובה וזו בדיוק הסיבה שהצעתי ללכת על רמקול מדפי , ברור שהאידיאל הוא רמקול רצפתי אך בתקציב המדובר אין שום אפשרות לדעתי לקנות רמקול רצפתי שיתאים ויתן במה מספיק טובה וקניה של רמקול מדפי במקום תאפשר לו לעלות מעלה בסדרות ולקנות רמקול איכותי הרבה יותר וברמות הגבוהות גם רמקול מדפי יכול לתת כזו במה.אתה חבר פה מ2004 ואני מניח שאתה זוכר את מרתון סקירות המדפיים שהיה פה בזמנו שדיבר בדיוק על זה , כשרמקול מדפי איכותי מאוד הוא יכול לתת מענה לכל מה שצריך מרמקול רצפתי (כשמדובר על ק"ב מאחר ויש סאב).
2.שני סאבים לדעתי בחלל כזה זה מסאט - סאב אחד יגביר בעוצמה מאוד גבוהה כדי להגיע כמו שצריך לכל מקום וגם לא יצליח בזה ובדרך ישתלט על הצליל בין אם הוא מגיע מרצפתיים ובין אם ממדפיים , לגבי הסנטר - אם הוא קונה מדפיים איכותיים זה לא יקרה.
4.לגבי התמיכה בשני סאבים - בדיוק בגלל זה הצעתי לו את ה809 מכיוון שאני יודע מראש שהוא תומך בכך , אגב אצלי במערכת לפחות יש אפשרות לשרשר בין שני סאבים ואני שברוב הסאבים הטובים האפשרות הזו קיימת אז אני לא בטוח שבאמת מגבר תומך הכרחי פה.

בכל מקרה עקב הבהרת הרצונות של הבחור פה קראתי את כל השרשור מההתחלה ואני חושב ש:
1.כדאי עד הכרחי בחלל שכזה להשתמש ב7.1/2 ולא ב5.1 , יהיה מאוד קשה למצוא רמקולים אחוריים שהמרחק בינהם לבין הקדמיים הוא 7 מטר (ולא משנה איזה קדמיים) ועדיין יהיה אימג' של סראונד , למעשה אני חושב שבתקציב הזה זה בלתי אפשרי בכלל.עוד זוג מדפי אחורי לא צריך לעלות יותר מדי ויכול לשנות המון.
2.אני ממליץ בחום לחשוב על יד שניה אחרת אני לא רואה אפשרות להצליח לבנות משהו שבחלל הזה יתן מענה ראוי (אני מדבר על הרמקולים)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”