בעיות עם Xtreamer ultra

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Zivky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני חדש כאן אז תסלחו אם אני מאריך ולא כותב לפי הכללים.

לפני חודש קניתי Xtreamer ultra ומההתחלה לא הצלחתי לשמוע סאונד דרך ה HDMI ודרך האנאלוג שמעתי רק סאונד שנוגן ב Browser (תכניות אחרות לא). דיברתי עם התמיכה של באג והם אמרו לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה Ultra Os על ה DOK שמסופק.
הורדתי את ה Image של ה Ultra OS מהאתר של Xtreamer ואת הכלי imageUSB וניסיתי לצרוב על ה DOK אבל זה נכשל בגלל שה Windows רואה רק Partioton אחד קטן של 2 GB. דיברתי שוב עם התמיכה של באג והם אמרו לי לפרמט או לנסות להוריד את ה Partitions. בסופו של דבר הצלחתי להוריד את ה Partitions וליצור Partition אחד גדול בגודל של 7.22 GB (זה לא היה אפשרי ב Windows השתמשתי בכלי שנקרא MiniTool Partition Wizard). הבעיה שהגודל של ה Image הוא 7.46 GB וה imageUSB עדיין לא מסכים לצרוב אותו בגלל שהוא גדול יותר מהנפח של ה DOK. ההודעה שאני מקבל ב imageUSB היא: Error: Destination drive (7755268096 bytes) is smaller than the image file (8011120640 bytes). Aborting...

אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.

נ.ב.
אני כבר ממש מיואש מה Ultra הזה. אני יודע שזה מחשב ולא סטרימר אבל עדיין בפרסומות זה הוצג כאילו XTreamer הכינו מערכת שהכל בה מוכן ועובד.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!
לי לא הייתה שום בעייה במערכת ההפעלה שהגיעה על ה-DOK להפעיל סאונד ב-HDMI, יש באחד התפריטים בהגדרות המערכת של הלינוקס בחירה מאיפה יש להוציא סאונד. כמו כן, ב-XBMC או בוקסי בוחרים שהסאונד הוא מסוג Digital.
2 הסנט שלי - מערכת ההפעלה המגיעה על ה-DOK לא נוחה ועובדת לאט ומסורבל (חוץ מניגון התכנים שעובד מצויין כולל HD). שים בו כונן קשיח פנימי, תתקין Windows 7 32 bit, אחרי זה דרייברים מהאתר של אקסטרימר, Boxee ל-Windows ותראה שהחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים (וגם מהירים)...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Zivky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Pixies תודה,

השתמשתי באפשרויות השונות לשינוי יעד ה Sound וזה לא עזר. לדעתי יש לי בעיה בכרטיס קול או משהוא כי באמת לא מצאתי אף אחד שנתקל בבעיות כאלה באינטרנט.

לגבי מערכת ההפעלה אני מתאר לעצמי שלא תהיה ברירה לעבור ל Windows למרות שמדובר בהוצאה לא מתוכננת של עוד 300 ש"ח על כונן פנימי ו400 ש"ח על Windows.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

טיפ: לפני שאתה רץ לשלם על מערכת ההפעלה, אתה יכול לנסות אותה 30 יום לפני האקטיבציה שלה. (i)
או, כמובן, להתאמץ ולהתקין בכל זאת לינוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #5 

תתקין OPENELEC מהפורום של האולטרה עפ"י המדריך
כל התהליך לוקח 10 דקות ויש לך מערכת הכוללת XBMC עם דרייברים מעודכנים לאולטרה.

Zivky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מסתבר שצריך להוריד את ה ulltra os מהאתר של באג ולא מהאתר של xtreamer אחרי שעשיתי את זה הכל הסתדר כולל הסאונד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”