שינוי כניסות ב- LG PX4 / יש דרך קלה יותר ?
סך הכל אני די מבסוט מה- PX4, אבל יש רק משהו אחד (קטן) שמטריד אותי.
בעוד שבטלויזיות אחרות המעבר בין הכניסות השונות (AV1, AV2, AV3, AV4, Composite, RGB, DVI) היא נוחה, ב- LG זה די מייאש.
יש לי חיבורים שונים לכניסות שונות וכדי לעבור מהמפענח (AV1) ל-DVD (composite) אני צריך ללחוץ מספר פעמים על כפתור ה- Input... ועוד צריכים להמתין בין לחיצה ללחיצה.
נכון, אפשר להשתמש בכפתור של ה- Multimedia, אבל אני עדיין מחפש 'פטנט' שייאפשר לי לעבור ישירות לכניסה AV4 או ל- DVI לדוגמא.
חשבתי אולי יש אפשרות לתכנת את כפתורי המספרים (1,2,3,...) כך שבצירוף עם מקש אחר זה ימתג לכניסה הרצויה, אבל לא מצאתי דבר כהז בחוברת.
רעיונות?
דעות?
תודה מראש,
בעוד שבטלויזיות אחרות המעבר בין הכניסות השונות (AV1, AV2, AV3, AV4, Composite, RGB, DVI) היא נוחה, ב- LG זה די מייאש.
יש לי חיבורים שונים לכניסות שונות וכדי לעבור מהמפענח (AV1) ל-DVD (composite) אני צריך ללחוץ מספר פעמים על כפתור ה- Input... ועוד צריכים להמתין בין לחיצה ללחיצה.
נכון, אפשר להשתמש בכפתור של ה- Multimedia, אבל אני עדיין מחפש 'פטנט' שייאפשר לי לעבור ישירות לכניסה AV4 או ל- DVI לדוגמא.
חשבתי אולי יש אפשרות לתכנת את כפתורי המספרים (1,2,3,...) כך שבצירוף עם מקש אחר זה ימתג לכניסה הרצויה, אבל לא מצאתי דבר כהז בחוברת.
רעיונות?
דעות?
תודה מראש,
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
פירוט (וכמובן תודה מראש)
מהפענח של הכבלים/לווין מחובר scart to scart ל- AV1 - הרי רק יציאה זו תומכת ב- RGB
ה- DVD מחובר ל component - הכי מומלץ ל- DVD נכון ?
ה - HTCP מחובר ל- VGA או ל- DVI (עוד לא החלטתי סופית מה עדיף - מה דעתך ?).
הרסיבר מספק תמונה לשאר האלמנטים (וידאו אנלוגי ישן, חיבור מצלמת וידאו, וכו) דרך AV4 (עוד לא החלטתי אם זה RCA או S-Video) - בכל אופן רק AV4 תומכת ב- RCA או ב- Svideo ללא מתאמים וממירים למינהם.
תודה מראש,
ה- DVD מחובר ל component - הכי מומלץ ל- DVD נכון ?
ה - HTCP מחובר ל- VGA או ל- DVI (עוד לא החלטתי סופית מה עדיף - מה דעתך ?).
הרסיבר מספק תמונה לשאר האלמנטים (וידאו אנלוגי ישן, חיבור מצלמת וידאו, וכו) דרך AV4 (עוד לא החלטתי אם זה RCA או S-Video) - בכל אופן רק AV4 תומכת ב- RCA או ב- Svideo ללא מתאמים וממירים למינהם.
תודה מראש,
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
טוב הרעיון הוא כזה כל חיבור שמחובר בסקארט לסקארט הפלאזמה מזהה מתי שאתה מדליק את אותו מכשיר והיא אוטומטית נותנת לך את ה INPUT הדרוש.
לגבי קומפוננט לחיצה אחת על MULTIMEDIA מביאה אותך ישירות לקומפוננט.
זה לגבי ה DVD והממיר זאת אומרת לחיצה על לחצן הMULTIMEDIA ל DVD.
ולחיצה על לחצן הINPUT ל AV1.
לגבי HTCP עדיף בחיבור VGA שם תראה תמונה איכותית לגבי זה תצטרך ללחוץ שני לחיצות על לחצן ה MULTIMEDIA בכל מקרה תמיד תזכור שלחיצה על לחצן Q.VIEW תמיד תיקח אותך ל INPUT האחרון שהיית בו זה מקצר הרבה תהליכים.
לגבי AV4 הייתי ממליץ שתעבור ל AV2 עם כבל סקארט ל RCA רגיל או SVIDEO יש כבל סקארט שמשלב את שנהם ואז בלחיצה אחת על לחצן ה INPUT מ AV1 אתה מגיע ל AV2 זה המצב הכי אידיאלי מבחינת המערכת שלך והכי קצר בהגעה שלך ל INPUT השונים.
מקווה שעזרתי.
לגבי קומפוננט לחיצה אחת על MULTIMEDIA מביאה אותך ישירות לקומפוננט.
זה לגבי ה DVD והממיר זאת אומרת לחיצה על לחצן הMULTIMEDIA ל DVD.
ולחיצה על לחצן הINPUT ל AV1.
לגבי HTCP עדיף בחיבור VGA שם תראה תמונה איכותית לגבי זה תצטרך ללחוץ שני לחיצות על לחצן ה MULTIMEDIA בכל מקרה תמיד תזכור שלחיצה על לחצן Q.VIEW תמיד תיקח אותך ל INPUT האחרון שהיית בו זה מקצר הרבה תהליכים.
לגבי AV4 הייתי ממליץ שתעבור ל AV2 עם כבל סקארט ל RCA רגיל או SVIDEO יש כבל סקארט שמשלב את שנהם ואז בלחיצה אחת על לחצן ה INPUT מ AV1 אתה מגיע ל AV2 זה המצב הכי אידיאלי מבחינת המערכת שלך והכי קצר בהגעה שלך ל INPUT השונים.
מקווה שעזרתי.
מעולה, תודה
המידע לגבי השימוש ב- VGA במקום DVI ממש במקום... אתה יכול להסביר יותר מדוע זה עדיף?
לגבי שינוי AV4 ל- AV2, כבר התחלתי ליישם את זה (אחרי הכל זה במרחק לחיצה מ- AV1)...
צריכים רק לפנות ל- LG ולהסביר להם שהם צריכים או לשנות את הממשק או לאפשר מקש קיצור + מספר....
תודה שוב.
לגבי שינוי AV4 ל- AV2, כבר התחלתי ליישם את זה (אחרי הכל זה במרחק לחיצה מ- AV1)...
צריכים רק לפנות ל- LG ולהסביר להם שהם צריכים או לשנות את הממשק או לאפשר מקש קיצור + מספר....
תודה שוב.
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
אם קצת מזל, יס יבואו מחר לחבר אותי.. אנסה אז...
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…