3D on Philips PFL7606
שלום לכולם
לאחרונה קניתי טלוויזית פיליפס(הטלויזיה מדהימה דרך אגב)
הטלוויזיה היא 3D EASY
כלומר שהיא אינה מצריכה משקפי SHUTTER אלא משקפיים פשוטות(מקבלים שניים עם הטלוויזיה)
אני מחבר את המחשב שלי אל הטלוויזיה דרך חיבור הVGA
לפי ההסברים בטלוויזיה אם משודר שידור 3D דרכה(כמו סרט ב BLU-RAY 3D )היא מזהה אותו ושואלת אותך
אם אתה רוצה להפעיל את ה 3D אם הטלוויזיה לא מזהה אפשר ללכת לאופציות של 3D FORMATS ו לבחור את הפורמט שמשודר לטלוויזיה(היא לא תומכת בכל הפורמטים)
גלשתי לYOUTUBE וניסיתי כל מיני סרטים - בYOUTUBE אפשר לשנות שיטות שידור לחלק מהסרטים כך שתוכל למצוא את השידור הנוח לטלוויזיה שלך.
הטלוויזיה לא זיהתה באף אחד מהאופציות שיש שידור 3D ואופציה של 3D FORMATS בMENU של הטלויזיה לא זמין
רציתי לשאול
האם 3D יאופשר רק דרך HDMI או שאני יכול גם דרך VGA(המדריך אומר שהטלויזיה לא מאפשרת 3D דרך USB או דרך NETTV - שזה אתרים ואפליקציות שאני יכול לגלוש אליהם דרך הטלויזיה-ניסיתי YOUTUBE גם דרך NETTV וכמובן שזה לא זיהה 3D).
והשאלה השניה היא אם זה אפשרי דרך VGA אז למי שמכיר דגם זה אם יוכל לתת לי את התשובה מה אני צריך לעשות כדי לראות 3D
תודה
לאחרונה קניתי טלוויזית פיליפס(הטלויזיה מדהימה דרך אגב)
הטלוויזיה היא 3D EASY
כלומר שהיא אינה מצריכה משקפי SHUTTER אלא משקפיים פשוטות(מקבלים שניים עם הטלוויזיה)
אני מחבר את המחשב שלי אל הטלוויזיה דרך חיבור הVGA
לפי ההסברים בטלוויזיה אם משודר שידור 3D דרכה(כמו סרט ב BLU-RAY 3D )היא מזהה אותו ושואלת אותך
אם אתה רוצה להפעיל את ה 3D אם הטלוויזיה לא מזהה אפשר ללכת לאופציות של 3D FORMATS ו לבחור את הפורמט שמשודר לטלוויזיה(היא לא תומכת בכל הפורמטים)
גלשתי לYOUTUBE וניסיתי כל מיני סרטים - בYOUTUBE אפשר לשנות שיטות שידור לחלק מהסרטים כך שתוכל למצוא את השידור הנוח לטלוויזיה שלך.
הטלוויזיה לא זיהתה באף אחד מהאופציות שיש שידור 3D ואופציה של 3D FORMATS בMENU של הטלויזיה לא זמין
רציתי לשאול
האם 3D יאופשר רק דרך HDMI או שאני יכול גם דרך VGA(המדריך אומר שהטלויזיה לא מאפשרת 3D דרך USB או דרך NETTV - שזה אתרים ואפליקציות שאני יכול לגלוש אליהם דרך הטלויזיה-ניסיתי YOUTUBE גם דרך NETTV וכמובן שזה לא זיהה 3D).
והשאלה השניה היא אם זה אפשרי דרך VGA אז למי שמכיר דגם זה אם יוכל לתת לי את התשובה מה אני צריך לעשות כדי לראות 3D
תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ברוך הבא לפורום.
איך אתה רוצה להעביר 3D עם VGA?
יותר נכון אתה לא יכול להעביר 3D עם VGA.
תקרא.
http://www.hometheater.co.il/article026 ... 7%9C%D7%AA
איך אתה רוצה להעביר 3D עם VGA?
יותר נכון אתה לא יכול להעביר 3D עם VGA.
תקרא.
http://www.hometheater.co.il/article026 ... 7%9C%D7%AA
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
היי
הצלחתי לכל מי שתהיה לו אותה בעיה כך זה נפתר:
קניתי מתאם DVI לHDMI וכבל HDMI 1.4
חיברתי את הDVI לטלוויזיה ואת הRGB למסך המחשב
הטלוויזיה שלי מכירה רק פורמט 3D של Side by side או up down
כאשר גלשתי לYOUTUBE לראות סרטים של 3D
בחרתי באופציה של הסרט שיראה אותו side by side
לפעמים צריך לבחור קודם up down בטלוויזיה ואחרי זה side by side
אך לפעמים זה עובד ישר
אחרי זה הטלוויזיה מראה 3D וזה נראה נהדר
אם רוצים לכבות את ה3D מעבירים את ה3D FORMAT למצב AUTO בטלוויזיה
תודה על הכל