הודעה לעיתונות, הועברה כלשונה: 2 ג'יגה ראשונים - בחינם. עלות התקנה חד פעמית: 2 ₪ בלבד.טריפל סי מחשוב ענן משיקה שירות חדש, במסגרתו יוכל הצרכן הביתי להגדיל את שטח האחסון שלו, ביעילות, בקלות ובעלות נמוכה במיוחד, והמשתמש העסקי יוכל להשתמש בו להגדלת נפח הדיסק המשמש אותו לגיבוי המידע החיוני והחשוב שלו. השירות החדש מיועד בעיקר לבעלי סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים ומחשבים נייחים, שאינם מסתפקים בשטח האחסון הקשיח העומד לרשותם. לרגל השקת השירות יוצאת טריפל סי במבצע במסגרתו יוענק שטח אחסון בנפח 2 ג& ...
אני מתקשה לראות אנשים פרטיים נרשמים לשירות כזה כאשר יש את היצע השירותים ש- Google מספקים. מצד שני, זה טוב שיש מקום אחד שמרכז את השירותים הללו יחד עם שירות ISP.
צריך לזכור שטריפל C הם בכלל לא שחקן בתחום האינטרנט המהיר. אין להם חבילות (שפויות) של מהירויות של 20, 30, ויותר מגה.
אולי השתנה מאז הפעם האחרונה שבדקתי אשמח אם מישהו יעדכן אותי אחרת
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
האם זה פיתרון טוב לגיבוי מאובטח של מסמכים\קבצים אישיים?
אני מחפש נפח איחסון של 10-20GB מחוץ לבית, נגיש ONLINE, שישמש כגיבוי בלבד לטווח ארוך של מסמכים חשובים וכו'...
יש לי DROPBOX וGOOGLE שאני משתמש באופן קבוע לשיתוף וכו' אך מחפש משהו מעט יותר מאובטח, לזמן ארוך ופחות ה"אח הגדול" ...
אין לי בעיה לשלם סכום (סימלי) ...
אם לא זה- יש משהו אחר שהייתם ממליצים?
גל
shayze כתב:צריך לזכור שטריפל C הם בכלל לא שחקן בתחום האינטרנט המהיר. אין להם חבילות (שפויות) של מהירויות של 20, 30, ויותר מגה.
אולי השתנה מאז הפעם האחרונה שבדקתי אשמח אם מישהו יעדכן אותי אחרת
...
היה להם עד לפני איזה חודש חבילה של 30 הם ביטלו אותה מאיזשהי סיבה, אני מחובר אליהם כבר כמה חודשים על 15MB, וזה ללא ספק הספק הכי טוב שהייתי מחובר אליו עד היום ( השירות לקוחות נראה יותר כאילו מרכזיה בבית פרטי עם שניים וחצי אנשים, אבל לא הייתי צריך אותם חוץ מאיזה פעם אחת שהייתה בעיה וסידרו את זה מהר )
ובכלל מה הקשר בין מהירויות של 30MB לשטח איחסון שהם מצעים ? רוב האנשים גם ככה עוד מחוברים על 2.5MB, מעט מאוד לקוחות יש מעל 15MB
כשאני אומר אינטרנט מהיר, אני מתכוון לUFI/NGN, ולא לאלה שעדיין מחוברים בתשתית הישנה יותר.
מזכרוני החבילות הגבוהות יותר כבר עלו משמעותית יותר יקר מהמתחרות (פי כמה וכמה). אם אין להם חבילה מעל 15Mb, אז לא רלוונטי לי בכל מקרה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
shayze כתב:כשאני אומר אינטרנט מהיר, אני מתכוון לUFI/NGN, ולא לאלה שעדיין מחוברים בתשתית הישנה יותר.
מזכרוני החבילות הגבוהות יותר כבר עלו משמעותית יותר יקר מהמתחרות (פי כמה וכמה). אם אין להם חבילה מעל 15Mb, אז לא רלוונטי לי בכל מקרה.
...
15MB זה NGN והמחיר שלהם בלי שום התחייבויות הוא 70 ש"ח
shayze כתב:כשאני אומר אינטרנט מהיר, אני מתכוון לUFI/NGN, ולא לאלה שעדיין מחוברים בתשתית הישנה יותר.
...
...
אמרת ש-15 זה הגבול שלהם. שאין להם יותר. אז הם לא שחקן במהירויות הגבוהות, כשלדעתי, מי שירצה באמת לנצל את שטח האחסון של 20GB יצטרך מהירויות גבוהות למדיי, כמובן גם upload, אבל זה אין להשיג בארץ...
טוב לדעת שלפחות התמחור של חבילת ה-15 הוא הגיוני בניגוד לפעם אחרונה שבדקתי.
עדיין מבחינתי לא רלוונטי כספק אינטרנט
...
...
אמרת ש-15 זה הגבול שלהם. שאין להם יותר. אז הם לא שחקן במהירויות הגבוהות, כשלדעתי, מי שירצה באמת לנצל את שטח האחסון של 20GB יצטרך מהירויות גבוהות למדיי, כמובן גם upload, אבל זה אין להשיג בארץ...
אני חושב שמבחינה טכנית לפחות, הוט מסוגלים להציע קווים סימטריים (בזכות התשתית האופטית) אך ישנן שתי סיבות עיקריות שלא עושים את זה:
1) החברות לא כ"כ מעוניינות כי משתמשים עסקיים שחייבים UPLOAD גבוהה משלמים אלפי דולרים תמורת קווי נל"ן - אם יציעו פתאום סימטרי, זה יהרוג להם מודל עסקי רווחי ביותר. תבדקו כמה עולה קו סימטרי 2 על 2 מגביט ותבינו.
2) משרד התקשורת כנראה לא מאשר (בלחץ מייקרוסופט, חברות התקליטים וכו')
...
...
...
15MB זה כרגע הכי הרבה שיש להם, אבל כמו שאמרתי זה NGN ולא תשתית ישנה כמו שאמרת
ומה הקשר בין שטח האיחסון שלהם למהירות הורדה ? אני מוריד 20GB בשלוש שעות,הבעיה עם כולם זה ה-UPLOAD
וזה המחיר שהיה להם תמיד ל-15MB, אחני מחובר אליהם מאז שהם התחילו לשווק אינטרנט לשוק הפרטי