xbox תומך משחקי 3d ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #1 

ראיתי/קראתי כל מיני מאמרים ברשת ...
will xbox 360 support 3d

http://www.gadgety.co.il/18518/%D7%A9%D ... %99%D7%9E/

משהו יודע ?

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #2 

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

Microsoft told Eurogamer this afternoon that it "does not comment on rumour or speculation".
...
לא רואה איך זה קורה.
Vocare Ad Regnum

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #4 

אורי, למשחקי 3D תצטרך או PS3:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D ... on_3_games

או מחשב מחובר למסך - שם יש כמות ע צ ו מ ה של משחקים התומכים בכך.

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #5 

ערן ברור לי שזה המצב כרגע
פשוט מדובר על כך (שמועות ? ) שxbox יתמוך ב 3d בקרוב...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

אורי, ישנה בעייה אחת שלדעתי מונעת מהן לעשות את המהלך הנ"ל וזוהי הפרגמנטציה בדגמים ששוחררו. אם אתה זוכר, בהתחלה היו דגמים שלא שוחררו עם יציאת HDMI תקופה לא קצרה. למיטב זיכרוני 3D ניתן לשדר רק דרך HDMI, כך שגם אם הם יחליטו פתאום לתמוך בזה מה הם יעשו עם הצרכנים שרכשו את הדגמים ללא היציאה? יחליפו להם קונסולה?

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #7 

Huber כתב:אורי, ישנה בעייה אחת שלדעתי מונעת מהן לעשות את המהלך הנ"ל וזוהי הפרגמנטציה בדגמים ששוחררו. אם אתה זוכר, בהתחלה היו דגמים שלא שוחררו עם יציאת HDMI תקופה לא קצרה. למיטב זיכרוני 3D ניתן לשדר רק דרך HDMI, כך שגם אם הם יחליטו פתאום לתמוך בזה מה הם יעשו עם הצרכנים שרכשו את הדגמים ללא היציאה? יחליפו להם קונסולה?
...
נקודה טובה...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #8 

CRYSIS תומך ב-3D על הבוקס ( למרות שזה לא בדיוק 3D ) והאמת זה גם נראה זוועה, לא ראיתי איך זה נראה על הפלייסטיישן או המחשב ב-3D לכן אין לי אפשרות להשוואת

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

Huber כתב:אורי, ישנה בעייה אחת שלדעתי מונעת מהן לעשות את המהלך הנ"ל וזוהי הפרגמנטציה בדגמים ששוחררו. אם אתה זוכר, בהתחלה היו דגמים שלא שוחררו עם יציאת HDMI תקופה לא קצרה. למיטב זיכרוני 3D ניתן לשדר רק דרך HDMI, כך שגם אם הם יחליטו פתאום לתמוך בזה מה הם יעשו עם הצרכנים שרכשו את הדגמים ללא היציאה? יחליפו להם קונסולה?
...
רוב הקונסולות האלה גם ככה קיבלו טבעת, מעטים האנשים שעוד יש להם את זה, חוץ מזה שאפשר לשחק את אותו משחק גם בלי 3D אז לא אמורה להיות להם שום בעיה, אני בספק שיבואו בתלונות למה להם כן ולנו לא, הרי גם ככה ( עדיין ) מעטים האנשים שיש להם טלוויזיות 3D היום

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

NTK, אתה לא מכיר את האמריקאים. אני בטוח שאם מיקרוסופט תשחרר אופציה שזמינה רק בחלק מהדגמים תהיה תביעה יצוגית ואת זה אני בטוח שהם מוכנים למנוע בכל מחיר. למען האמת גם אני בתור לקוח "רישמי" הייתי כועס מאוד אם הקונסולה שלי לא הייתה יכולה להשתמש באופציות שלקוחות אחרים מקבלים. בקונסולות חייבת להישמר אחידות ולא יכולה להיות פרגמנטציה בין קהל הרוכשים. בנוסף, אני די בטוח שבזמן שסוני השקיעו משאבי R&D בפיתוח ה 3D ל PS3, מיקרוסופט היו עסוקים בפיתוח הנאטאל. אח"כ אני מניח שהם כבר החליטו להתרכז בהתחלת הפיתוח של הדור הבא. בין זה לבין מה שציינתי מקודם, אלו לדעתי הסיבות שמיקרוסופט משכנעים את עצמם ואת קהל הלקוחות שלהם ש 3D זה "ביזבוז של זמן".

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Huber כתב:NTK, אתה לא מכיר את האמריקאים. אני בטוח שאם מיקרוסופט תשחרר אופציה שזמינה רק בחלק מהדגמים תהיה תביעה יצוגית ואת זה אני בטוח שהם מוכנים למנוע בכל מחיר. למען האמת גם אני בתור לקוח "רישמי" הייתי כועס מאוד אם הקונסולה שלי לא הייתה יכולה להשתמש באופציות שלקוחות אחרים מקבלים. בקונסולות חייבת להישמר אחידות ולא יכולה להיות פרגמנטציה בין קהל הרוכשים. בנוסף, אני די בטוח שבזמן שסוני השקיעו משאבי R&D בפיתוח ה 3D ל PS3, מיקרוסופט היו עסוקים בפיתוח הנאטאל. אח"כ אני מניח שהם כבר החליטו להתרכז בהתחלת הפיתוח של הדור הבא. בין זה לבין מה שציינתי מקודם, אלו לדעתי הסיבות שמיקרוסופט משכנעים את עצמם ואת קהל הלקוחות שלהם ש 3D זה "ביזבוז של זמן".
...
למנוע תביעה בכל מחיר ? באמת נראה לך שזה מעניין מישהו ? נעזוב רגע שאנחנו כבר לקראת סוף בדור הזה, כל הזמן יוצאים דגמים חדשים יותר, אפשר גם להגיש תביעה יצוגית על זה שהסיכויים של הסלים והגאספר לחטוף טבעת הם אפסיים לעומת דגמים ישנים יותר, מה גם שתביעה כזאת בחיים לא תזכה אף אחד, 99.9% מהפעמים התביעות האלה נדחות, ובטח במקרה כזה, אפילו בתביעה היצוגית נגד מיקרוסופט על טבעת המוות לא יצא כלום, אז על שטות כזאת ? אני ממש לא חושב שזה שיכול של מישהו אם לאפשר תמיכה בגלל שדגמים מלפני כמה שנים לא תומכים בזה ( אם תיקח את הבודדים שעוד נשאר להם קונסולה מתפקדת מהדור הראשון ותוריד את אלה שאין להם טלוויזיות שתומכות 3D תגיע אולי בלחץ ל2 וחצי אנשים מול עשרות מיליונים שהקונסולה שלהם כן תומכת ויקבלו "שדרוג" )

בנוסף רוב הגיימרים ממש לא מתלהבים מה-3D, וחברות גדולות ממש לא רצות לאמץ את הטכנולוגיה ( כמו EA שאמרה שזה סתם עוד גימיק חולף ולא שווה את ההשקעה ) יחידה שמנסה בכח לדחוף אותה זאת סוני, רוב המשחקים שתומכים בזה הם שלה, וזה בגלל שיש לה אינטרס כמובן למכור טלוויזיות שתומכות בזה, אגב פיצר הרבה יותר טוב זה האפשרות ששני אנשים רואים תמונה אחרת על אותו מסך במקום לפצל את התמונה, אני ממש שונא לשחק עם מישהו על חצי מסך, ככה שזה יכול להיות מעולה אם אכן כל המשחקים יאפשרו דבר כזה ( למרות שאני מניח שהרזולוציה תצטרך לרדת, במיוחד בדור הנוכחי )

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

ntk - כל עוד אין לך נתון מספרי של כמה קונסולות ללא HDMI עדיין פעילות, אין לך דרך להגיע לשום מסקנה מבוססת.

להזכירך, נגד סוני עדיין תלויה תביעה יצוגית על הסרת התמיכה ב OtherOS כך שיש למה שאני מתאר תקדימים בפועל בדיוק אצל החברה המתחרה.

[left]On April 27, 2010 a class action lawsuit was filed in California. The lawsuit claimed that the removal of the OtherOS feature was "unfair and deceptive" and a "breach of good faith".[13] Most of the filing relates to violation of various consumer protection laws relating to the removal. Several other lawsuits were also filed and are somewhat similar in nature but are filed by other individuals.[14][/left]

שוב, חברה לא יכולה לתת פיטצ'ר רק לחלק מלקוחותיה ולמנוע אותם לאחרים. תאר לך שאפל תאפשר שיחות ווידאו חינם רק לבעלי האייפון 4 הלבן או משהו דומה.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Huber כתב:ntk - כל עוד אין לך נתון מספרי של כמה קונסולות ללא HDMI עדיין פעילות, אין לך דרך להגיע לשום מסקנה מבוססת.

להזכירך, נגד סוני עדיין תלויה תביעה יצוגית על הסרת התמיכה ב OtherOS כך שיש למה שאני מתאר תקדימים בפועל בדיוק אצל החברה המתחרה.

[left]On April 27, 2010 a class action lawsuit was filed in California. The lawsuit claimed that the removal of the OtherOS feature was "unfair and deceptive" and a "breach of good faith".[13] Most of the filing relates to violation of various consumer protection laws relating to the removal. Several other lawsuits were also filed and are somewhat similar in nature but are filed by other individuals.[14][/left]

שוב, חברה לא יכולה לתת פיטצ'ר רק לחלק מלקוחותיה ולמנוע אותם לאחרים. תאר לך שאפל תאפשר שיחות ווידאו חינם רק לבעלי האייפון 4 הלבן או משהו דומה.
...
התביעה נגד סוני זה בגלל שהיא הסירה פיצר לא הוסיפה, כדי שתעשה הפרדה, זה ממש לא תקדים לכלום ( טנעזוב את זה שהסיכוי שמישהו יזכה בתביעה הוא אפסי )

שאתה קונה מוצר עם X אפשרויות, ואז באים ואומרים לך אנחנו מבטלים לך חלק מהאפשרויות שבגללם קנית את המכשיר אתה יכול לתבוע

מצד שני שאתה מוסיף פיצר, אין לך על מה לתובוע, כי אף אחד לא הבטיח לך שתקבל את התוספת הזאת למכשיר, קנית מכשיר שלא תומך ונשארת עם מכשיר שלא תומך, להבדיל מהתביע של סוני שזה בדיוק הפוך, קנית מכשיר שתומך במשהו ואז אמרו לך אנחנו מבטלים אותו, ולכן אתה יכול לבוא בטענה שאם לא היה את זה מהתחלה לא היית קונה את המכשיר, מה גם שהדגמים החדשים עולים יותר, ככה שבכלל אין לך מה לבוא בטענות, איו לי מושג איך הצלחת לקשר בין שני המקרים ועוד להגיד שזה תקדים

ואין לזה שום קשר לכמה קונסולות יש או איןף העלתי את זה רק בשביל שתבין שהסיכוי שזה מעניין בכלל מישהו מבין הבודדים שעוד יש להם את הדגם הזה הוא ממש אבל ממש ממש קטן
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 04/08/2011 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #14 

אווטאר באקסבוקס תומך בתלת מימד, ויש גם כמה משחקים תומכים להורדה, אבל עדיין, מי שרוצה מגוון גדול של משחקים להורדה צריך PC עם כרטיס תומך, ומי שרוצה מגוון סביר מינוס צריך PS3.
בקשר לדגמים הישנים שלא תומכים, אני לא יודע אם עוד יש כאלה, עם כל הסיפור על איזה עדכון בעבר שחלק מהקונסולות לא תמכו בו, ולכן מיקרוסופט החליפו לבעלי אותן קונסולות את הקונסולה לאחת חדשה.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

Malcontent כתב:אווטאר באקסבוקס תומך בתלת מימד, ויש גם כמה משחקים תומכים להורדה, אבל עדיין, מי שרוצה מגוון גדול של משחקים להורדה צריך PC עם כרטיס תומך, ומי שרוצה מגוון סביר מינוס צריך PS3.
בקשר לדגמים הישנים שלא תומכים, אני לא יודע אם עוד יש כאלה, עם כל הסיפור על איזה עדכון בעבר שחלק מהקונסולות לא תמכו בו, ולכן מיקרוסופט החליפו לבעלי אותן קונסולות את הקונסולה לאחת חדשה.
...
זה לא באמת 3D גם בקרייסיס ( בגירסת הבוקס ו-COD ) יש את זה

A handful of Xbox 360 games have launched under the "stereoscopic 3D" banner, including Crytek's Crysis 2 and Treyarch's Call of Duty: Black Ops.

But they all render using 3D techniques based on the principle of two distinct images crammed into one 720p framebuffer.

וזה נראה זוועה
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 06/08/2011 9:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #16 

שמעתי שגם ב PS3 כל משחק שהוא לא בלעדי של סוני נראה זוועה בתלת מימד. עוד לא בדקתי בעצמי.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

סוני בהחלט מנסה לדחוף את הנושא בכל הכח ( לצערי עוד לא יצא לי לראות את אותו משחק ב-3D גם על הסוני, כי מה שיש לי בבוקס אין לי בסוני, ככה שאני לא יכול להשוואת, אבל קרייסיס היה נראה פשוט גרוע! וכמעט לא הרגשתי אפקט של 3D, אפילו ההמרה של הטלוויזיה מ2D ל-3D יותר טובה, למרות שגם זה לא אטרקציה ) האם זה באמת גימיק כמו ש-EA חושבים... יכול להיות, בדרך כלל תמיד חוזרים לצורץ משחק הרגילה, אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה מחכה לנו בעתיד

דורדור27
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #18 

שיחקתי בKillzone 3 ובקרייסיס במקביל.
בקילזון ה3D מדהים לדעתי. שיחקתי את כל הסינגל עם המשקפיים.
בקרייסיס התלת מימד מאכזב ולא טרחתי להוציא את המשקפיים מהמגירה אחרי הסשן הראשון

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #19 

לא חושב ש 3D זה גימיק.
התעשייה פשוט עדיין לא שם. כל מה שקשור ל 3D עדיין לא הגיע לעמך ולהמונים..
זה יקר מידי מבחינת מסכים וצולע מידי מבחינת משחקים בגלל חומרה חלשה מידי.
כאשר יהיה מכשיר (כנראה הדור הבא) שיצליח להריץ משחקים ב 3D ב 1080p מלאים ובפריים-רייט טוב (נניח 60 FPS)
אז זה יצליח לתפוס ולהרגיש טוב. כרגע, המכשירים הנוכחיים רחוקים מאד מלהציג יכולות כאלה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

jacko-il כתב:לא חושב ש 3D זה גימיק.
התעשייה פשוט עדיין לא שם. כל מה שקשור ל 3D עדיין לא הגיע לעמך ולהמונים..
זה יקר מידי מבחינת מסכים וצולע מידי מבחינת משחקים בגלל חומרה חלשה מידי.
כאשר יהיה מכשיר (כנראה הדור הבא) שיצליח להריץ משחקים ב 3D ב 1080p מלאים ובפריים-רייט טוב (נניח 60 FPS)
אז זה יצליח לתפוס ולהרגיש טוב. כרגע, המכשירים הנוכחיים רחוקים מאד מלהציג יכולות כאלה..
...
אני לא חושב שזאת הסיבה, וכרגע זה בהחלט נראה גימיק ולא יותר, זה יכול להיות נחמד לשעה שעתיים, בסופו של דבר חוזרים לשחק רגיל, הדבר היחידי שיכול לגרום לזה להפוך להיות משהו יותר מסתם גימיק זה מסכים איכותיים ללא שום משקפיים ( לא אקטיביות ולא פסיביות ) רק כאשר יהיו מסכים כאלה( וגם אז יקח זמן כמובן עד שאנשים יתחילו לשדרג, ככה שזה יקח לא מעט שנים ) 3D בגיימינג יוכל להיות משהו מוצלח

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”