האם LG 47SL80YR עם 3 שנות אחריות שווה מחיר של 3900 ש"ח ?
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
אולי אתם יכולים להמליץ לי על טלוויזיה בעיקר לסרטי HD 90% בגדלים של 47~ 50 אינטש ?
תקציב בסביבות 5K רצוי פחות...
משום מה העדיפות שלי היא LCD LED.
תקציב בסביבות 5K רצוי פחות...
משום מה העדיפות שלי היא LCD LED.
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

למה? האם המחיר טוב ?
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

אני יודע שזה מתצוגה, לפחות שנה.
היא מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות..
למה קשה לקבל פה חוות דעת על LG ?
היא מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות..
למה קשה לקבל פה חוות דעת על LG ?
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
מצטרף לשאלה.
נראה שהפורום מתכנס לכיוון של פלאזמות של פנסוניק או LCD של סמסונג. כל השאר מורגשים הרבה פחות. וזה חבל, כי נראה שהטלויזיות של LG, יצרנית הטלויזיות הזולה ביותר אחרי מותגי המדבקה, קורצות לרבים מאיתנו בגלל מחירן היחסית נמוך.
לפני שבועיים שאלתי כאן שאלה שעליה ענו בדיוק אפס אנשים:
נראה שהפורום מתכנס לכיוון של פלאזמות של פנסוניק או LCD של סמסונג. כל השאר מורגשים הרבה פחות. וזה חבל, כי נראה שהטלויזיות של LG, יצרנית הטלויזיות הזולה ביותר אחרי מותגי המדבקה, קורצות לרבים מאיתנו בגלל מחירן היחסית נמוך.
לפני שבועיים שאלתי כאן שאלה שעליה ענו בדיוק אפס אנשים:
vgfreak כתב:אהלן חברה,
אני עוקב אחר הפורום והאתר מזה זמן. אתם באמת אחלה ועושה רושם שיש פה חברה מקצועיים ואובייקטיביים. יישר כח!
בכל אופן, בדירה החדשה שלי הטלויזיה תהיה בסלון מרחק 4.5 מטר מקיר אל קיר. הסלון די מואר (כל צד ימין הוא ויטרינה) ולכן פלזמה די ירד מהפרק. עם הזמן אני אעביר את הטלויזיה מהסלון לחדר השינה (3 מטר קיר אל קיר) וארכוש לפחות 65 אינץ' (הייתי עושה את זה היום, אלא ששמתי לב שהמחיר מאבד פרופורציה בטלויזיות מעל גודל 55 אינץ').
עד כאן הרקע, ולשאלותיי:
1. התפיסה שלי היא שאין דבר כזה מסך גדול מדי. עם זאת, יכול להיות ש 55 אינץ' ל 3 מטר ועוד לחדר שינה זה גובל בפסיכיות?
2. אני מאד מבולבל בקשר למחירי המסכים. לדוגמה, מחירי מסכי ה LED בגודל 55 של LG נעים בין 8K ל 14K בלי הבדלים משמעותיים לעין הבלתי מקצועית שלי. לראיה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
אצל סמסונג העניין הופך לאף יותר מסובך והמחירים נעים בין 10K ל 19K (!!). לראיה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
ואני לא מדבר בכלל על 3D שכרגע לא מעניין אותי כל כך.
השאלה היא כזאת: אם אני ארכוש את ה LG 55LE5300 (שהיא הזולה ביותר בהשוואות המחיר הנל) האם אני אראה הבדל משמעותי אל מול טלויזיות לד 55 אינץ' אחרות מבית LG או סמסונג?
תודה!...
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כן, הרוב פה חסידי סמסונג ופנסוניק. חבל לדעתי בהתחשב בכך של-LG יש כמה אוצרות לא רעים בכלל שאנשים נוטים לזלזל בהם בגלל
הדגמים המוקדמים והפחות מוצלחים של LG.
רק לידע כללי - היום LG היא יצרנית הפאנלים הכי גדולה בעולם, ואני בספק שאיכות זה משהו שהם מקלים בו ראש...
הדגמים המוקדמים והפחות מוצלחים של LG.
רק לידע כללי - היום LG היא יצרנית הפאנלים הכי גדולה בעולם, ואני בספק שאיכות זה משהו שהם מקלים בו ראש...
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

ל LG יש טלוויזיות מעולות וחלקם ברמה יותר גבוה מהסמסונג..
אני מאוד אוהב את LG..
אני מאוד אוהב את LG..
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

זה לא רק העניין של הרמה, זה העניין של מה שאתה מקבל תמורת המחיר.keystone כתב:כמו?quiksilver כתב:ל LG יש טלוויזיות מעולות וחלקם ברמה יותר גבוה מהסמסונג..
אני מאוד אוהב את LG.....
ואני ממש לא חובב סמסונג....
קח לדוגמא את סדרת ה-LX9500, טלוויזיה עם מפרט דומה של סמסונג עולה עשרות אחוזים יותר
שלא לדבר על הסדרות החדשות עם התלת מימד הפסיבי שמנצח כל תלת מימד בדגם הכי יקר של סמסונג
מה שמדהים זה שבמסכי מחשב למשל LG השאירה מאחור את סמסונג מזמן עם המסכי IPS שלה שהיום משלבים גם LED.
את הפאנלים האלה היא מייצרת גם ל-DELL שנחשבים המסכים הכי טובים שיש היום למשתמש הביתי.
ומעבר לזה, החדשנות של LG והפריצות דרך, ראה דוגמת התלת מימד הפסיבי, ה-OLED, האבטיפוס של הננולד ועוד.
רק גורם לי להעריך אותם יותר, יש סיבה שאפל בחרו לייצר את המסכים הבאים שלהם עם LG ולא עם סמסונג...
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

וזה כי לרוב האנשים כאן יש בחדר שינה טלוויזיות של LG מלפני כמה שנים כשהאיכות שלהן עוד הייתה מוטלת בספקuris כתב:לרוב האנשים כאן אין LG בסלון ....אולי בחדר שינה![]()
*** אין באמור לעיל כוונה של LG אין כמה דגמים ראויים ולא רעים כלל......
ויצא להם שם לא משהו... מעבר לזאת, הטלוויזיות שלהן פשוט זולות יותר ואנשים לא רוצים להשקיע את המחירים של סמסונג וכו' בשביל חדר שינה...
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

מה זה אומר תלת מימד פסיבי ??Israsvensk כתב:זה לא רק העניין של הרמה, זה העניין של מה שאתה מקבל תמורת המחיר.keystone כתב:כמו?quiksilver כתב:ל LG יש טלוויזיות מעולות וחלקם ברמה יותר גבוה מהסמסונג..
אני מאוד אוהב את LG.....
קח לדוגמא את סדרת ה-LX9500, טלוויזיה עם מפרט דומה של סמסונג עולה עשרות אחוזים יותר
שלא לדבר על הסדרות החדשות עם התלת מימד הפסיבי שמנצח כל תלת מימד בדגם הכי יקר של סמסונג
מה שמדהים זה שבמסכי מחשב למשל LG השאירה מאחור את סמסונג מזמן עם המסכי IPS שלה שהיום משלבים גם LED.
את הפאנלים האלה היא מייצרת גם ל-DELL שנחשבים המסכים הכי טובים שיש היום למשתמש הביתי.
ומעבר לזה, החדשנות של LG והפריצות דרך, ראה דוגמת התלת מימד הפסיבי, ה-OLED, האבטיפוס של הננולד ועוד.
רק גורם לי להעריך אותם יותר, יש סיבה שאפל בחרו לייצר את המסכים הבאים שלהם עם LG ולא עם סמסונג......
Israsvensk כתב:זה לא רק העניין של הרמה, זה העניין של מה שאתה מקבל תמורת המחיר.keystone כתב:כמו?quiksilver כתב:ל LG יש טלוויזיות מעולות וחלקם ברמה יותר גבוה מהסמסונג..
אני מאוד אוהב את LG.....
רק גורם לי להעריך אותם יותר, יש סיבה שאפל בחרו לייצר את המסכים הבאים שלהם עם LG ולא עם סמסונג......
ממתי משווים מפרטים?
הקורו מבחינת מפרט שונה מכל פלזמה אחרת שנמכרת היום, אז? היא עדיין טובה מהן.
ראית את ה 9500 בעין?
ראית אותה אחת מול השניה? מול איזה דגם השווית?
מסכי מחשב? גם כאן לא מסכים איתך.
תלת מימד פסיבי - גם כאן יש חסרונות, בוודאי מבחינת איכות.
ודבר אחרון, זה שאפל בחרה ב lg לא מעיד על הטיב, ממש לא. זה קריאה של מפת השוק.
סמסונג הלכה הכי רחוק שאפשר עם המתחרה הכי גדולה של אפל, אז מה ציפית שיקרה?
מה שמצחיק בכל הסיפור הזה, שאני בכלל לא אוהב את סמסונג.......