גם תורי להוריד תסכול על בזק (בהשראת השרשור של אורי)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
l33cher פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

אז כאמור חזרתי היום (כמעט) ל8מגה ADSL,דברתי עם השירות לקוחות בסביבות אחת בצהריים,משם נאמר לי שתוך כמה דקות הם מגדירים אצלם וכשאגיע הביתה יש רק לחבר את המודם לקו ולמחשב ויש DSL והכל.

במקביל דברתי עם נזק בינלאומי ועדכנתי את היוזר שם גם כן.

הגעתי הביתה - יש ADSL? קדחת בקרחת.

טלפון ל166,מה קורה? "הטכנאים עובדים על המרכזיה,זה ייפתר לך בשעות הקרובות ממש,אבל בטוח היום"

אז למה אמרו לי דקות בודדות? למה לא מעדכנים לקוח? למה הזריקת *ין הזאת על לקוח שסה"כ רוצה אינטרנט?

כמובן המון משיכות כתפיים והתנצלויות מצידם,סימנים ברורים שנפלתי על קיר אטום.

אז מה סחבק עושה? מחכה! בטח מחכה,כאילו שיש ברירה אחרת.

מהון להון ראיתי שאין לי בכלל קו בחדר,הנקודה לא פעילה - עוד שיחונת לבזק,שמצהירים על תעריף זול במיוחד של 170(!) ש"ח להפעלת הנקודה "מה לעשות אדוני,אלו המחירים" (וואלה יופי,נשלם 3/4 יומית שלי בשביל איזה "טכנאי" שיבוא לסדר 2חוטים ולברוח כל עוד נפשו בו).

אז מה עושים? מזיזים את המודם לחדר אחר,שמים על הממיר YES,משדרים WIFI וגולשים דרכו :D חסכנו כמה גרושים..

ועכשיו,עוד שיחה (זוכרים מקודם בצהריים? אמרו בשעות הקרובות,ו"בטוח היום!!!!!@$%@%!%!" ייפתר העניין) ל166,ואותן תשובות שגובלות בפיגור שכלי.

פה כבר עלו הטורים הרבה מעל התחום האדום (כמו RPM באוטו,רק שאין לי מנתק הצתה :P) והנציגה המסכנה העונה לשם קרין,חטפה שטיפה שלדעתי לא חטפה בזמן האחרון.

נראה לי כבר שמרוב התנצלויות היא הייתה על סף בכי,וגם היה המון שקט מהצד שלה ככה שכנראה נפלתי על מישהי איכפתית (יחסית).

ואני שואל,מאיפה באה לנו המנטליות המחורבנת של אם אתה חברה גדולה עם מיליון-תלפים לקוחות,יש לך את הזכות להשתין בקשת על כל בודד שמצטרף?

בנאדם התקשר והצטרף,מה הבעיה להתקשר ולעדכן פעם ביום על סטטוס?

יודעים מה,שיחה עולה יותר מדי כסף משאבים להקצות כ"א וכו'.

מה דעתכם על סמס? אימייל? משהו?

למה להשאיר בנאדם באוויר שאין לו מושג מה קורה בכלל?

אני בכלל בספק אם עשו משהו במרכזיה שקרובה אלי,כי בחייתאק,כמה זמן כבר יכול לקחת לעדכן למנוי יוזר ל8מגה?

מישהו מחו"ל שעלול לקרוא אותי עוד יחשוב שצריכים לבוא טכנאים,לחפור תעלות,להעביר כבלים,להתקין תחנות,להקים שרתים,לעדכן תוכנות,לקנפג ראוטרים\סוויצ'ים\פיירוולים ועוד מאמצים.

נו שוין,מחר ב"ה יום חדש,נקווה לטוב ושייפתר העניין הזה כבר,מתחיל להמאס ובא לי להתנזר מאינטרנט בכלל.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #2 

תכלס, הסתדר כבר?
And the meek shall inherit the earth
...

l33cher פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

מה הסתדר? מאז שחזרתי לבזק הכל על מי מנוחות :)

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

ואני שואל,מאיפה באה לנו המנטליות המחורבנת של אם אתה חברה גדולה עם מיליון-תלפים לקוחות,יש לך את הזכות להשתין בקשת על כל בודד שמצטרף?
...
מהרגע שהבינו ששום דבר רע לא קורה.
התחרות מוגבלת, וברגע שכולם נותנים ח*א של שירות, אין סיבה לאף אחד להתנדב לתת שירות (שעולה להם כסף).

התחילו עם זה בהוט, אורנג' למדו מהם, ואחריהם נפרץ הזרם.
כל מנכ"ל מניח שעד שזה יתנקם בחברה הוא כבר לא יהיה שם, ובינתיים בעלי המניות רואים רווח יפה, ומריעים לו.

כשזה לא קורה לבד, הפתרון הוא רגולציה, שתאפשר תחרות אמיתית על כספו של הלקוח.
ערן

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”