נסיונות מחטף וגזל - יס
אני רוצה לשתף בהזדמנות זאת את חברי הפורום בניסיונות החיוב העודף של חברת יס.
בחודש מארס עקב מעבר דירה הקפאתי את המנוי, הנציגה שטיפלה בהקפאה לא טרחה להסביר כי אחוייב עבור הממיר הרגיל שברשותי, אלא אמרה שלא אחוייב כי מכשיר היס מקס נרכש על ידי במלואו.
בחודש יוני הוארכה ההקפאה עד ה-20/7.
בחודש יולי (11/7) ביקשתי לבטל את המנוי לחלוטין
היום גיליתי להפתעתי כי חוייבתי עבור חודש יולי במלואו כאילו.
בשיחה עם נציגה בשם ילנה מקשרי לקוחות מסרה לי כי הנציגה שהאריכה לי את ההקפאה דרשה שאפקסס את טופס ההקפאה בשנית. דבר שלא היה ונברא ובנוסף גם אני אחוייב על קנס יציאה ממבצע שהוכנסתי אליו באופן אוטומטי ב-29/6.
מאחר וכל השיחות שלי עם יס מתועדות אני מתכוון פשוט להגיש תביעה נגדם.
פשוט חוצפה איך הם מרשים לעצמם לגבות כספים באופן שרירותי וללא כל סמכות או רשות מכרטיס האשראי שלי.
בחודש מארס עקב מעבר דירה הקפאתי את המנוי, הנציגה שטיפלה בהקפאה לא טרחה להסביר כי אחוייב עבור הממיר הרגיל שברשותי, אלא אמרה שלא אחוייב כי מכשיר היס מקס נרכש על ידי במלואו.
בחודש יוני הוארכה ההקפאה עד ה-20/7.
בחודש יולי (11/7) ביקשתי לבטל את המנוי לחלוטין
היום גיליתי להפתעתי כי חוייבתי עבור חודש יולי במלואו כאילו.
בשיחה עם נציגה בשם ילנה מקשרי לקוחות מסרה לי כי הנציגה שהאריכה לי את ההקפאה דרשה שאפקסס את טופס ההקפאה בשנית. דבר שלא היה ונברא ובנוסף גם אני אחוייב על קנס יציאה ממבצע שהוכנסתי אליו באופן אוטומטי ב-29/6.
מאחר וכל השיחות שלי עם יס מתועדות אני מתכוון פשוט להגיש תביעה נגדם.
פשוט חוצפה איך הם מרשים לעצמם לגבות כספים באופן שרירותי וללא כל סמכות או רשות מכרטיס האשראי שלי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בגלל שכרטיס האשראי מגוהץ בחברה עושים בצד השני ככל העולה על רוחם עם כספנו.ונותנים לנו לרוץ אחריי הזנב שלהם
בגלל משגים ,ונכנסים אלינו לחשבון הבנק ומחייבים כרצונם.
רק שיטה בה נהיה לפני החיוב מיודעים ונאשר אותה בצורה כלשהיא תיתן לגיטמציה לבצע חיוב.
BIKER אתה שפוט כמוני ועוד טמבלים נוספים בשיטה הזאת,ורק תקווה שמישהו יצליח לעשות משהו בנידון.
בגלל משגים ,ונכנסים אלינו לחשבון הבנק ומחייבים כרצונם.
רק שיטה בה נהיה לפני החיוב מיודעים ונאשר אותה בצורה כלשהיא תיתן לגיטמציה לבצע חיוב.
BIKER אתה שפוט כמוני ועוד טמבלים נוספים בשיטה הזאת,ורק תקווה שמישהו יצליח לעשות משהו בנידון.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
זורו44
ראשית אתה צודק אבל לדעתי אין סיכוי שנוכל למנוע מהגופים הגדולים "לערבב" את כרטיסי האשראי וחשבונות הבנק שלנו
כי הם יתבכיינו לרגולטור ש"זה מטיל עליהם עומס בלתי נסבל..." לכן אני משתמש בהקלטה ותאמין לי זה לא פעם גרם למוקדן זה או אחר להשתתק. לכן, להקליט להקליט להקליט ואתה אפילו לא צריך לומר את זה למוקדן כי הרבה פעמים התקליט שמנסר לנו את המוח עד שמגיעים למוקדן אומר בהרבה מקומות ש"הם מקליטים חלק מהשיחות לצורך בקרת איכות השרות" עאלק
ראשית אתה צודק אבל לדעתי אין סיכוי שנוכל למנוע מהגופים הגדולים "לערבב" את כרטיסי האשראי וחשבונות הבנק שלנו
כי הם יתבכיינו לרגולטור ש"זה מטיל עליהם עומס בלתי נסבל..." לכן אני משתמש בהקלטה ותאמין לי זה לא פעם גרם למוקדן זה או אחר להשתתק. לכן, להקליט להקליט להקליט ואתה אפילו לא צריך לומר את זה למוקדן כי הרבה פעמים התקליט שמנסר לנו את המוח עד שמגיעים למוקדן אומר בהרבה מקומות ש"הם מקליטים חלק מהשיחות לצורך בקרת איכות השרות" עאלק
לאחר שיחה ארוכה מאוד והצגת פרטי התיעוד שבידי, נאותו לוותר על גביית התשלום וביטול הקנס.
חברים גם אם מדובר בעשרות או במאות שקלים אל תוותרו להם, זה פשוט דרך התנהלות שאנחנו צריכים לשנות.
וברוח ימים אלה [url=]שיר מתאים
חברים גם אם מדובר בעשרות או במאות שקלים אל תוותרו להם, זה פשוט דרך התנהלות שאנחנו צריכים לשנות.
וברוח ימים אלה [url=]שיר מתאים
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני עוד לא מצאתי אפליקציית הקלטות טובה...vic1234 כתב:בטח שיש
לפחות באנדרואיד יש עשרות אפליקציות שמקליטות שיחות
אצלי התוכנה מקליטה את כל השיחות אוטומטית...
או שמקליט את כל השיחות (מיותר)
או שמאוד מסובך.
אני עדיין מחפש אפליקציה להקלטה בעז' כפתור על המסך.
How to record calls on iPhone:
1. Be in call with person
2. Hit the button to add a call (the +)
3. Type in your phone number
4. It will go strait to voicemail
5. Once you here the beep, it will start recording
6. When you hang up the call, you will get a voicemail of your recording
1. Be in call with person
2. Hit the button to add a call (the +)
3. Type in your phone number
4. It will go strait to voicemail
5. Once you here the beep, it will start recording
6. When you hang up the call, you will get a voicemail of your recording
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בבקשה כמה:tom_tom כתב:אתה יכול לתת לינק למוצר בבקשה?yanivol כתב:קניתי ב EBAY גדג'ט קטן שמצד אחד מתחבר לקו הטלפון ומהצד השני מתחבר למכשיר הקלטה/PC עלה מספר דולרים בודדים......
http://cgi.ebay.com/landline-phone-voic ... 4ceff64122
http://cgi.ebay.com/Telephone-Phone-Rec ... 4aad1537cd
http://cgi.ebay.com/Phone-Telephone-Lin ... 3cba2f708e
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא