רכשתי לפני חודשיים בדיוק מוטורולה DEFY שעשה רושם סבבה עד שהחלו ניתוקים חוזרים ונשנים בשיחות יוצאות ונכנסות והשארתי את המכשיר בנקודת שירות וכעבור יומיים קיבלתי אותו עם בורד חדש ו IMEI שונה משקיבלתי ברכישה...אני מבואס שאני צריך כעבור חודשיים לתקן מכשיר חדש ונכנסתי היום שוב לנקודת שירות בטענה שמגיע לי מכשיר חדש ושמוטורולה יכולה לספוג מכשיר תקול ולהרוויח לקוח מרוצה אך נתקלתי בקירות אטומים...מה דעתכם האם אני צריך להתעקש או להעביר אותה...? הובהר לי שבכל מקרה מוטורולה יחליפו לי שוב בורד ולא מכשיר מתוך קופסא אם יתגלה שהוא שוב תקול...למה הם מתנהגים כך..?
אגב המגן מסך שלי הגיע שרוט מהתיקון...וגם המחיר שלו ירד ב 20 ש"ח פחות ממה ששילמתי (58 במקום 78 ) לחודש...האם אפשר לבקש החזר רטרו..?
תודה חברים
איך להתנהג עם אורנג' לדעתכם?
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
vanhelsing
תשובתי לך היא להתעקש להתעקש להתעקש על מה שמגיע לך וזה לפחות ע"פ דעתי מכשיר חדש.
אני לא חושב שאתה צריך להיות שפן הנסיונות של המעבדה של אורנג'/מוטורולה,קבלת מכשיר תקול דרוש חדש אבל תתכונן למלחמת התשה
ולשאלתך למה הם מתנהגים ככה ?תשובתי היא שהם התרגלו לראות בנו מחלבת כספים ולא שום דבר אחר.בהצלחה
תשובתי לך היא להתעקש להתעקש להתעקש על מה שמגיע לך וזה לפחות ע"פ דעתי מכשיר חדש.
אני לא חושב שאתה צריך להיות שפן הנסיונות של המעבדה של אורנג'/מוטורולה,קבלת מכשיר תקול דרוש חדש אבל תתכונן למלחמת התשה
ולשאלתך למה הם מתנהגים ככה ?תשובתי היא שהם התרגלו לראות בנו מחלבת כספים ולא שום דבר אחר.בהצלחה