בחיבור מחשב לטלוויזייה לא רואים את כל התצוגה
היי!
קניתי PANASONIC THP50X30M וכאשר אני מחבר את מחשב הנייד שלי עם יציאת HDMI התמונה המוצגת על הטלווייזיה היא תמונת חתוכה מעט במסגרת, יש לציין שזה גם קורה בטלוויזיית BRAVIA SONY שברשותי.
ניסיתי לשחק עם הרזולוצייה וכלום.
אשמח לעזרה
קניתי PANASONIC THP50X30M וכאשר אני מחבר את מחשב הנייד שלי עם יציאת HDMI התמונה המוצגת על הטלווייזיה היא תמונת חתוכה מעט במסגרת, יש לציין שזה גם קורה בטלוויזיית BRAVIA SONY שברשותי.
ניסיתי לשחק עם הרזולוצייה וכלום.
אשמח לעזרה
יש לי ASUS 1201PN, החיבור שאני משתמש הוא HDMI הטלוויזייה היא PANASONIC TH-P50X30M וגם אותו דבר קרה לי בטלוויזיית סוני בראוויה שאת הדגם המדוייק אני לא זוכר.
בכל מקרה, אני ממש בור בעניין ולא יודע כיצד לגשת להגדרות כרטיס המסך במחשב שלי
בכל מקרה, אני ממש בור בעניין ולא יודע כיצד לגשת להגדרות כרטיס המסך במחשב שלי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
קודם כל האסוס שלך בא עם רזולוציה של HDR ולא FHD ולכן אם אתה עובד במצב של CLONING תעבור למצב של SINGLE DISPLAY (כלומר שהטלוויזיה שלך היא הצג היחידי) ותשנה את הרזולוציה ל FHD.
עקרונית, לגשת להגדרות כרטיס המסך בחלונות 7, אתה צריך להכנס להגדרות הרזולוציה (עכבר ימני על הדסקטופ, אופציה שלישית מלמטה בתפריט שנפתח), ואז תראה "הגדרות מתקדמות, שם כנס להגדרות של ה NVIDIA). עוד אופציה זה מאותו התפריט הראשוני שנפתח על הדסקטופ להיכנס ישר ל NVIDIA CONTROL PANEL (תלוי בקינפוג של המערכת). אין לי פה מחשב עם NVIDIA כך שמעבר לכך תצטרך לחפש את הגדרות ה SCALING או ה SCANNING בהגדרות של NVIDIA.
עקרונית, לגשת להגדרות כרטיס המסך בחלונות 7, אתה צריך להכנס להגדרות הרזולוציה (עכבר ימני על הדסקטופ, אופציה שלישית מלמטה בתפריט שנפתח), ואז תראה "הגדרות מתקדמות, שם כנס להגדרות של ה NVIDIA). עוד אופציה זה מאותו התפריט הראשוני שנפתח על הדסקטופ להיכנס ישר ל NVIDIA CONTROL PANEL (תלוי בקינפוג של המערכת). אין לי פה מחשב עם NVIDIA כך שמעבר לכך תצטרך לחפש את הגדרות ה SCALING או ה SCANNING בהגדרות של NVIDIA.
אצלי מדובר ב50V20
מחובר דרך יציאת HDMI של כרטיס המסך (ONBOARD של אינטל)
אני מצליח לראות על כל המסך כשאני משנה בהגדרות הגרפיות את ה-SCALE בעצמי...
אבל אני רוצה להשתמש ברזולוציית NATIVE כמו שהיא, פשוט לא מצליח למצוא לזה פיתרון
אשמח מאוד לשמוע אם יש לך איזשהוא רעיון
צודה
צודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אין טעם ״ לריב״ עם המחשב , הסקלינג נועד לזה.CCHAOSS כתב:אצלי מדובר ב50V20
צודה...
אבל ה-SCALING לא ממלא את המסך בדיוק לדעתי.
הבעיה היא לדעתי שמשום מה בגלל שהחביור לטלוויזיה מתבצע דרך רסיבר בHDMI, לא מזוהה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה ומתבצע איזשהוא SCALE לרזולוציה לא נכונה
יש איזושהיא דרך לפתור את זה?
הבעיה היא לדעתי שמשום מה בגלל שהחביור לטלוויזיה מתבצע דרך רסיבר בHDMI, לא מזוהה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה ומתבצע איזשהוא SCALE לרזולוציה לא נכונה
יש איזושהיא דרך לפתור את זה?