Bose Lifestyle V35
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לטעמי אין התלבטות: אונקיו + מורל (בטח יש אופציות גם לרמקולים אחרים...) >>> כל מערכת של בוז.
אתה תגיע לרמת ביצועים טובה יותר עם סט רמקולים ורסיבר מאשר מערכת של בוס (פירמה טובה למי שמחפש אסטטיקה ומוכן להתפשר על איכות במקרה של מערכות LIFESTYLE, חבל על ההשקעה). למה דווקא אונקיו 609 עם סט של מורל? אין לך אפשרות לקבל אותו עם סט של קליפש או פולק אודיו?
בהחלט יש לי אפשרות לבחור מה שאני רוצה.zeev78 כתב:אתה תגיע לרמת ביצועים טובה יותר עם סט רמקולים ורסיבר מאשר מערכת של בוס (פירמה טובה למי שמחפש אסטטיקה ומוכן להתפשר על איכות במקרה של מערכות LIFESTYLE, חבל על ההשקעה). למה דווקא אונקיו 609 עם סט של מורל? אין לך אפשרות לקבל אותו עם סט של קליפש או פולק אודיו?...
על מגבר של אונקיו קראתי המון תגובות טובות והמלצות חמות. ואת הרמקולים האלה שמעתי באחת מחנויות האודיו והתרשמתי. את הרמקולים שהצעת לא שמעתי ואני אשמח לשמוע גם אותם ולהתרשם.
תוכל בבקשה לפרט עליהם מעט.
האם המגבר אכן מומלץ? (המערכת תהיה 5.1.)
שוב, תודה.
כדי לענות על השאלה בצורה הטובה ביותר (מבחינתי) צריך לדעת כמה נתונים בסיסיים:
1. מה השימוש במערכת? (80/20 לדוגמא כשה 80% הוא קולנוע ביתי והשאר מוזיקה?)
2. ב% המוזיקה - מה הסגנונות שאתה שומע?
3. מה המקור שמתחבר למגבר? (CD? MP3? FLAC?)
4. הכרחי נושא הסאטים?
5. מה גודל החדר?
תנסה להגדיר לך (כמה שיותר מדוייק) מה יהיו השימושים של המגבר, ואז נוכל להתקדם להמלצה על מה ללכת לשמוע...(אני חושב שחייבים לשמוע כדי לקבל החלטה, האוזן שלי והאוזן שלך שומעות את אותו הדבר בצורה שונה לחלוטין...)
4. הכרחי נושא הסאטים?
5. מה גודל החדר?
תנסה להגדיר לך (כמה שיותר מדוייק) מה יהיו השימושים של המגבר, ואז נוכל להתקדם להמלצה על מה ללכת לשמוע...(אני חושב שחייבים לשמוע כדי לקבל החלטה, האוזן שלי והאוזן שלך שומעות את אותו הדבר בצורה שונה לחלוטין...)
גיא, אני ואתה ודי!
אני אפרוס את התשובה לפי הסעיפים ששאלת.guy_k כתב:כדי לענות על השאלה בצורה הטובה ביותר (מבחינתי) צריך לדעת כמה נתונים בסיסיים:
4. הכרחי נושא הסאטים?
5. מה גודל החדר?
תנסה להגדיר לך (כמה שיותר מדוייק) מה יהיו השימושים של המגבר, ואז נוכל להתקדם להמלצה על מה ללכת לשמוע...(אני חושב שחייבים לשמוע כדי לקבל החלטה, האוזן שלי והאוזן שלך שומעות את אותו הדבר בצורה שונה לחלוטין...)...
1. השימוש העיקרי במערכת יהיה קולנוע ביתי (70%-80%). השאר מוזיקה.
2. המוזיקה תהיה בעיקר מוזיקה שקטה, בסגנון New Age.
3. למגבר יחובר מחשב HTPC.
4. מצטער, אני לא יודע מה זה...
5. הגודל של החדר הוא כ-30 מטר, אבל זה חלל פתוח של סלון יחד עם פינת אוכל. המערכת תהיה רק בסלון, שזה בערך חצי.
סאטים = סאטליטים (הרמקולים הקטנים...)
האם המערכת אמורה להישמע גם כשיושבים בחדר אוכל? (המוזיקה לפחות...?)
אני הייתי הולך על האונקיו + סט של פולק אודיו או אם יש לך תקציב, תסתכל על הסט של B&W....(דיברנו עליו בעבר וגם על סט אפ של רמקולים ל609 או 608 אם אני לא טועה...)
אני הייתי הולך על האונקיו + סט של פולק אודיו או אם יש לך תקציב, תסתכל על הסט של B&W....(דיברנו עליו בעבר וגם על סט אפ של רמקולים ל609 או 608 אם אני לא טועה...)
גיא, אני ואתה ודי!
הרסיבר בהחלט מומלץ, לגבי הרמקולים לסט של הקליפש QUINTET יש נוכחות ועוצמה שאין למתחרים בקטגוריית מחיר שלו, הסט של הפולק אודיו RM6750 נותן סאונד יותר מפורט בסטריאו. כל סט והצד החזק שלו, בסופו של דבר כל מי שבחר באחד מהסטים האלה לא התאכזב אז שווה לך לבדוק אותם.
- epony
- חבר במועדון 10K

בתקציב של הקליפש קווינטט שווה לתת צ'אנס גם למוניטור אודיו וקטור... 
בכלל, בתקציב שהקצבת למערכת נראה לי שאתה יכול ללכת אפילו על סטים יותר יקרים, כגון ה-Cabasse Eole 2 והמוניטור אודיו APEX...
בכלל, בתקציב שהקצבת למערכת נראה לי שאתה יכול ללכת אפילו על סטים יותר יקרים, כגון ה-Cabasse Eole 2 והמוניטור אודיו APEX...
הרמקולים אכן צריכים להיות לא גדולים, הם יהיו תלויים על קיר (גם קדמיים וגם אחוריים). בפינת אוכל רצוי לשמוע מוזיקה בלבד - לא סרטים.guy_k כתב:סאטים = סאטליטים (הרמקולים הקטנים...)
אני הייתי הולך על האונקיו + סט של פולק אודיו או אם יש לך תקציב, תסתכל על הסט של B&W....(דיברנו עליו בעבר וגם על סט אפ של רמקולים ל609 או 608 אם אני לא טועה...)...
בהמלצתכם אני בהחלט אלך לשמוע את הרמקולים QUINTET Klipsch ו-RM6750 Polkaudio.epony כתב:בתקציב של הקליפש קווינטט שווה לתת צ'אנס גם למוניטור אודיו וקטור...
בכלל, בתקציב שהקצבת למערכת נראה לי שאתה יכול ללכת אפילו על סטים יותר יקרים, כגון ה-Cabasse Eole 2 והמוניטור אודיו APEX......
עכשיו לגבי B&W, תוכל לתת לי בבקשה דגם ספציפי, אני בשמחה אשמע גם אותם.
לצערי הסטים האלה יהיו יקרים מדי בשבילי. את ה-BOSE הייתי מביא מחו"ל בכ-10000 ש"ח.epony כתב:בתקציב של הקליפש קווינטט שווה לתת צ'אנס גם למוניטור אודיו וקטור...
בכלל, בתקציב שהקצבת למערכת נראה לי שאתה יכול ללכת אפילו על סטים יותר יקרים, כגון ה-Cabasse Eole 2 והמוניטור אודיו APEX......
- epony
- חבר במועדון 10K

אל תשכח לבדוק את המוניטור אודיו וקטור 
ל-B&W יש שני סטים של סאטליטים: ה-MT25 הוותיק, וה-MT30 החדש יותר...
ל-B&W יש שני סטים של סאטליטים: ה-MT25 הוותיק, וה-MT30 החדש יותר...
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הייתי לפני כמה ימים בפיוצ'ר והאזנתי לסטים MT-30 וה-CABASSE ELOE2 והתרשמתי מאוד לחיוב מהצליל שהסטים הללו מסוגלים להפיק יחסית לגודלם.
הרשים אותי יותר הסט של ה-CABASSE בכל מה שקשור לתחום האודיו.
שווה בחינה לדעתי.
הרשים אותי יותר הסט של ה-CABASSE בכל מה שקשור לתחום האודיו.
שווה בחינה לדעתי.
חברים, ה-Cabasse Eole 2 מאוד יקר....
את ה-Cabasse Alcyone בהחלט אני אקח בחשבון.
צריך למצוא מקום, בו אפשר לשמוע את כל הרמקולים האלה מחוברים לאונקיו.
מה זה מחיר משתלם עבור הרמקולים האלה?guy_k כתב:אם תצליח להשיג את ה MT25 במחיר משתלם, לדעתי תעשה עסקה מעולה (אני לא הבחנתי בכאלו שינויים בין ה25 ל30 אבל שוב - זו האוזן שלי…)
...
אני שמעתי אותם בפיוצ׳ר ונדהמתי ביחד עם צוות החנות מאיכותם... עד כמה שזכור לי, גם את ה- MT יש להם אבל כדאי לברר...frank053 כתב:חברים, ה-Cabasse Eole 2 מאוד יקר....
מה זה מחיר משתלם עבור הרמקולים האלה?guy_k כתב:אם תצליח להשיג את ה MT25 במחיר משתלם, לדעתי תעשה עסקה מעולה (אני לא הבחנתי בכאלו שינויים בין ה25 ל30 אבל שוב - זו האוזן שלי…)
......