שלט לממיר DDT דגם NC8336 של חברת NOWCOM
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
השלט של הממיר (שמשרת אותי כבר זמן לא קטן) החליט להחזיר את נשמתו לאלוהי הטרנזיסטורים.
הוא הפסיק לעבוד כליל (החלפת סוללות לא עזרו).
מישהו יודע אם ניתן לרכוש שלט אחר/חלופי?
האם השלט האדום של הכבלים יכול לשמש כשלט לממיר הנ"ל?
תודה מראש,
אמיר
תודה מראש,
אמיר
השלט מוכר על ידי השלטים של לוג'יטק כך שבמקרה הכי גרוע תוכל לעבוד עם שלטים מסוג harmony.amirchen כתב:השלט של הממיר (שמשרת אותי כבר זמן לא קטן) החליט להחזיר את נשמתו לאלוהי הטרנזיסטורים.
תודה מראש,
אמיר...
עוד דבר: בדרך כלל שלטים לא מחזירים את נשמתם לבוראם סתם כך. ב-99% מהמקרים זה איזשהו סיפור טפשי של מגעים.
אם אף אחד מהכפתורים לא פועל תנסה לבדוק מה שלום המגעים של הסוללות. אם לפני הפסקת העבודה נזלו לך שם סוללות ישנות תנסה לנקות את המגעים עם אחד ממקלוני האוזניים של אחרי המקלחת (אפשר גם טבול בקצת אלכוהול).
עם קצת תושיה תוכל לפתוח את השלט ולבדוק בפנים אם לא התנתק איזה חוט. אם כבר פתחת וגם ניחנת בכישורי אלקטרוניקה בסיסיים אז סביר שגם תוכל להלחים, אם לא אז אתה יכול לבקש מכל מעבדת אלקטרוניקה לעשות את זה בשבילך תמורת גרושים.
אם אף אחד מהכפתורים לא פועל תנסה לבדוק מה שלום המגעים של הסוללות. אם לפני הפסקת העבודה נזלו לך שם סוללות ישנות תנסה לנקות את המגעים עם אחד ממקלוני האוזניים של אחרי המקלחת (אפשר גם טבול בקצת אלכוהול).
עם קצת תושיה תוכל לפתוח את השלט ולבדוק בפנים אם לא התנתק איזה חוט. אם כבר פתחת וגם ניחנת בכישורי אלקטרוניקה בסיסיים אז סביר שגם תוכל להלחים, אם לא אז אתה יכול לבקש מכל מעבדת אלקטרוניקה לעשות את זה בשבילך תמורת גרושים.
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
בדקתי את השלט והוא באמת מת . עד לפני זה כל לחיצה עליו הייתה מדליקה גם את הנורית של החיישן של המזגן ועכשיו לא.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי
).
בדקתי את השלט והוא באמת מת . עד לפני זה כל לחיצה עליו הייתה מדליקה גם את הנורית של החיישן של המזגן ועכשיו לא.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי
הדבר הראשון שאני בודק לאחר החלפת סוללות זה את המנורה של השלט. מכוונים אותה למצלמה דיגיטלית (או מצלמה בטלפון הסלולרי) ולוחצים על כפתור בשלט. במידה והשלט תקין, המנורה (זו שמשדרת את האות ליעד ונמצאת בקצה השלט אותו מכוונים לממיר) אמורה להראות מהבהבת.
מסקרן לשמוע, איך בדקת?amirchen כתב:לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי).
...
נדרשת התעללות רצינית באמת כדי ממש להוציא שלט כזה מכלל פעולה, להטביע באסלה למשל..
אתה תמיד יכול לנסות את דרכי ההתקשרות כאן, האתר לפחות עדיין חי - ספר לנו על התוצאות
http://www.nowcomholdings.com/?id=45
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

הבדיקה שלי מאוד פשוטה: יש לי עינית של המזגן שהלד שם תמיד הבהב כאשר הייתי לוחץ על לחצן בשלט, כל לחצן.gimm כתב:מסקרן לשמוע, איך בדקת?amirchen כתב:לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי).
...
נדרשת התעללות רצינית באמת כדי ממש להוציא שלט כזה מכלל פעולה, להטביע באסלה למשל..
אתה תמיד יכול לנסות את דרכי ההתקשרות כאן, האתר לפחות עדיין חי - ספר לנו על התוצאות
http://www.nowcomholdings.com/?id=45...
עכשיו הלד לא מהבהב כלל לא משנה על איזה לחצן אני לוחץ.