שלט לממיר DDT דגם NC8336 של חברת NOWCOM

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
amirchen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

השלט של הממיר (שמשרת אותי כבר זמן לא קטן) החליט להחזיר את נשמתו לאלוהי הטרנזיסטורים.
הוא הפסיק לעבוד כליל (החלפת סוללות לא עזרו).

מישהו יודע אם ניתן לרכוש שלט אחר/חלופי?
האם השלט האדום של הכבלים יכול לשמש כשלט לממיר הנ"ל?

תודה מראש,
אמיר

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

amirchen כתב:השלט של הממיר (שמשרת אותי כבר זמן לא קטן) החליט להחזיר את נשמתו לאלוהי הטרנזיסטורים.
הוא הפסיק לעבוד כליל (החלפת סוללות לא עזרו).

מישהו יודע אם ניתן לרכוש שלט אחר/חלופי?
האם השלט האדום של הכבלים יכול לשמש כשלט לממיר הנ"ל?

תודה מראש,
אמיר
...
השלט מוכר על ידי השלטים של לוג'יטק כך שבמקרה הכי גרוע תוכל לעבוד עם שלטים מסוג harmony.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

עוד דבר: בדרך כלל שלטים לא מחזירים את נשמתם לבוראם סתם כך. ב-99% מהמקרים זה איזשהו סיפור טפשי של מגעים.
אם אף אחד מהכפתורים לא פועל תנסה לבדוק מה שלום המגעים של הסוללות. אם לפני הפסקת העבודה נזלו לך שם סוללות ישנות תנסה לנקות את המגעים עם אחד ממקלוני האוזניים של אחרי המקלחת (אפשר גם טבול בקצת אלכוהול).

עם קצת תושיה תוכל לפתוח את השלט ולבדוק בפנים אם לא התנתק איזה חוט. אם כבר פתחת וגם ניחנת בכישורי אלקטרוניקה בסיסיים אז סביר שגם תוכל להלחים, אם לא אז אתה יכול לבקש מכל מעבדת אלקטרוניקה לעשות את זה בשבילך תמורת גרושים.

amirchen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
בדקתי את השלט והוא באמת מת . עד לפני זה כל לחיצה עליו הייתה מדליקה גם את הנורית של החיישן של המזגן ועכשיו לא.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי :o ).

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

הדבר הראשון שאני בודק לאחר החלפת סוללות זה את המנורה של השלט. מכוונים אותה למצלמה דיגיטלית (או מצלמה בטלפון הסלולרי) ולוחצים על כפתור בשלט. במידה והשלט תקין, המנורה (זו שמשדרת את האות ליעד ונמצאת בקצה השלט אותו מכוונים לממיר) אמורה להראות מהבהבת.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

amirchen כתב:לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
בדקתי את השלט והוא באמת מת . עד לפני זה כל לחיצה עליו הייתה מדליקה גם את הנורית של החיישן של המזגן ועכשיו לא.
כנראה זה מה שקורה כשיש ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים לשחק עם שלטים (זו הסיבה שאני מחביא כל הזמן את השלט של הבוקסי :o ).
...
מסקרן לשמוע, איך בדקת?
נדרשת התעללות רצינית באמת כדי ממש להוציא שלט כזה מכלל פעולה, להטביע באסלה למשל..

אתה תמיד יכול לנסות את דרכי ההתקשרות כאן, האתר לפחות עדיין חי - ספר לנו על התוצאות
http://www.nowcomholdings.com/?id=45

amirchen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

gimm כתב:
amirchen כתב:לא נראה לי משתלם כלכלית לרכוש שלט מסדרת harmony בשביל להחליף שלט של ממיר שעולה 300 ש"ח.
...
מסקרן לשמוע, איך בדקת?
נדרשת התעללות רצינית באמת כדי ממש להוציא שלט כזה מכלל פעולה, להטביע באסלה למשל..

אתה תמיד יכול לנסות את דרכי ההתקשרות כאן, האתר לפחות עדיין חי - ספר לנו על התוצאות
http://www.nowcomholdings.com/?id=45
...
הבדיקה שלי מאוד פשוטה: יש לי עינית של המזגן שהלד שם תמיד הבהב כאשר הייתי לוחץ על לחצן בשלט, כל לחצן.
עכשיו הלד לא מהבהב כלל לא משנה על איזה לחצן אני לוחץ.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אוקיי.. עדיין לא שולל אפשרות של נתק פשוט/מגעים. הייתי בודק יותר לעומק.
פנית ל-Nowcom?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”