לא מצליח להתחבר לאינטרנט (הוט) - שרשור עזרה לפני בזבוז 100ש"ח על טכנאי
חבל דווקא רק התחלתי להתחמם 
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למען צופים עתידיים בשרשור הזה -
1. הראוטר לא אמור לעבוד כראוטר, אלא רק כ Access Point. כשהחיבור הוא ללא חייגן על גבי תשתית הוט, אין צורך בהגדרת חייגן, L2TP או אחר.
2. שרת ה DHCP בראוטר צריך להיות מכובה. למעשה, הראוטר מתפקד כסוויץ' אלחוטי, הקצאת כתובות ה-IP נעשית ע"י השרתים של הוט כאשר התיווך הוא דרך המודם (שיודע לחבר בהרבה מאוד לקוחות, דרך AP או דרך סוויץ' חוטי).
ניתן לדעת האם החיבור מוגדר נכון אצל הספק עפ"י ה IP שמקבלים המחשבים שמחוברים לראוטר - אם זה מתחיל ב 82 (או 84 אם אני זוכר נכון), מדובר על חיבור ללא חייגן. אם זה 86 (שוב, אם אני זוכר נכון ואשמח לתיקון) - החיבור הוא עם חייגן ויש צורך להגדירו בנתב.
1. הראוטר לא אמור לעבוד כראוטר, אלא רק כ Access Point. כשהחיבור הוא ללא חייגן על גבי תשתית הוט, אין צורך בהגדרת חייגן, L2TP או אחר.
2. שרת ה DHCP בראוטר צריך להיות מכובה. למעשה, הראוטר מתפקד כסוויץ' אלחוטי, הקצאת כתובות ה-IP נעשית ע"י השרתים של הוט כאשר התיווך הוא דרך המודם (שיודע לחבר בהרבה מאוד לקוחות, דרך AP או דרך סוויץ' חוטי).
ניתן לדעת האם החיבור מוגדר נכון אצל הספק עפ"י ה IP שמקבלים המחשבים שמחוברים לראוטר - אם זה מתחיל ב 82 (או 84 אם אני זוכר נכון), מדובר על חיבור ללא חייגן. אם זה 86 (שוב, אם אני זוכר נכון ואשמח לתיקון) - החיבור הוא עם חייגן ויש צורך להגדירו בנתב.
-
l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
shayze כתב:חבל דווקא רק התחלתי להתחמם...
אורי טמטמו אותי 4נציגים בהוט,כל היום אף אחד לא סגור אם אני מחובר עם חייגן או בלי.
כשכבר הרמתי ידיים,גם התמיכה ב012 התייאשה,והוט אחריה כמו דומינו.
מסתבר בסוף שכל נציג ממציא הגדרות,זה לעולם לא עובד כמו שצריך (הודיתי בעבר שאני יותר חזק בקטע של תוכנה מאשר חומרה) והעיקר להאשים את המחשב של הלקוח שכל הצרות שם.
נו שוין,כל החיים זה ביצפר אחד ארוך