מחפש המלצה ל42" אבל יש כמה אילוצים - אשמח לעזרה
כמעט וקניתי את הLE5500 של LG ואז ראיתי שהיא נקטלה לחלוטין בביקורות בחו"ל על Blooming ו Clouding ובכלל איכות התמונה.
אין לי רסיבר וכרגע לא מתכנן לקנות - ויש המון טלוויזיות שנקטלות על סאונד גרוע ללא רסיבר (פנסוניק, הסקרלט של LG).
האם יש טלוויזיה עם תמונה טובה מאוד וסאונד טוב ללא צורך ברסיבר, בסכום של עד 4500?
LED טובים ראיתי מתחילים ב7500 - יקר לי מדי - אני מוכן להתפשר על LCD אם הוא טוב.
אין לי רסיבר וכרגע לא מתכנן לקנות - ויש המון טלוויזיות שנקטלות על סאונד גרוע ללא רסיבר (פנסוניק, הסקרלט של LG).
האם יש טלוויזיה עם תמונה טובה מאוד וסאונד טוב ללא צורך ברסיבר, בסכום של עד 4500?
LED טובים ראיתי מתחילים ב7500 - יקר לי מדי - אני מוכן להתפשר על LCD אם הוא טוב.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
למה שלא תוסיף עוד כמה שקלים ותקנה את הסמסונג C550 ? וגם תרוויח 50 אינצ'
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מסכים לחלוטין עם המלצה של adirbooking.
ללא קשר, לדעתי, אין דבר כזה "גדול מדי" במסכים.
אני יושב 2 מטר ממסך 50 אינץ' אצלי בסלון, ומתבאס שלא קניתי 60
ככל שהמסך יותר גדול, יש יותר תחושה של "חוויה קולנועית".
ללא קשר, לדעתי, אין דבר כזה "גדול מדי" במסכים.
אני יושב 2 מטר ממסך 50 אינץ' אצלי בסלון, ומתבאס שלא קניתי 60
ככל שהמסך יותר גדול, יש יותר תחושה של "חוויה קולנועית".
- adirbooking
- חבר ותיק

כרגע אצלי בבית יש 42' שהוריי קנו כשגרתי בחו"ל, אם זה היה תלוי בי זה היה משהו אחר 
ועכשיו - זה תלוי בי! החלטתי שאני קונה להם מתנה חדשה, 51' D550 [מקווה לעשות את הרכישה השבוע או שבוע הבא..]
מרחק הצפייה הוא 3.20 מטר +/-
42' נראה נחמד, 51' יהיה נחמד מאד
לפי התקציב שכתבת ואי הצורך בתלת המימד, האחות הקטנה של סדרה ה-D הידועה בשם C היא הבחירה הטובה בשבילך.
[לפי דעתי.. לא אהבתי את הפנסוניק X/U 20/30]
ממליץ בחום.

ועכשיו - זה תלוי בי! החלטתי שאני קונה להם מתנה חדשה, 51' D550 [מקווה לעשות את הרכישה השבוע או שבוע הבא..]
מרחק הצפייה הוא 3.20 מטר +/-
42' נראה נחמד, 51' יהיה נחמד מאד
לפי התקציב שכתבת ואי הצורך בתלת המימד, האחות הקטנה של סדרה ה-D הידועה בשם C היא הבחירה הטובה בשבילך.
[לפי דעתי.. לא אהבתי את הפנסוניק X/U 20/30]
ממליץ בחום.
שים לב שמה שהציעו לך למעלה הוא ללכת על ה-PS50C550, פלסמה של סמסונג. שני הדגמים שהזכרת הם מסכי לד, אין קשר בינם לבין הנ"ל מלבד העובדה שגם הם דגמים משנת 2010.kintaro כתב:זה רק אני או שהC550 של 50" זה רק פלסמה? (מה שלא ממש מעניין אותי)
ראיתי שיש 2 דגמים של 40" של C550 - אחד בשם LA40C550 ואחד LN40C550 (זול משמעותית) - מה ההבדל?...
אני מצטרף להמלצה בנושא הגודל בכלל ועל הדגם הזה בפרט, רק שים לב ש:
1) את המסך הזה תוכל להשיג רק אם תוסיף בין 500 ל-1000 שקל לתקציב
2) תצטרך לכתת רגליים (או טלפונים) כדי למצוא את הדגם הזה בחנויות.
ורק לידיעתך, לפלסמה אין יותר מריחות מאשר LCD (כנראה פחות) וודאי לא צבעים פחות חדים. מה שיש זה רמת בהירות יותר נמוכה מה-LCD באופן אופייני, מה שלא צריך להוות בעיה בשבילך בפרט אם רוב הצפייה בלילה/חושך.
- adirbooking
- חבר ותיק

מבחינתי ? LG בלי לחשוב פעמיים... [זאת דעתי וזה מה שהעין שלי ראתה בהשוואה של ה-LG לפנסוניק, את הטושיבה לא ראיתי אבל מאמין שה-LG תיתן לך תמורה מספקת מעל ומעבר]