Yes max total – מדריך לזיהוי בין הממירים השונים
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
קיימים כיום 2 ממירים של יס מקס טוטאל בשוק
1. דור ראשון : ממיר שיוצר החל מ2008 הממיר מכיל כונן של 320GB. איטי יותר מדור שני (ותמונה אמורה להיות גם פחות איכותית כי יש לו מעבדי תמונה נחותים מהדור החדש.
2. דור שני : ממיר שיוצר החל משנת 2010. הכונן הוגדל במעט ל500GB. מהיר יותר מדור ראשון וגם איכותי יותר.
אז איך מבדילים ביניהם?
פשוט מאוד...
בממיר דור שני חיבורי קומפוננט קומפוזיט ו s.video נמצאים בצד ( תחתון בתמונה) בעוד ממיר מדור ראשון זה נמצא במרכז (עליון בתמונה)
1. דור ראשון : ממיר שיוצר החל מ2008 הממיר מכיל כונן של 320GB. איטי יותר מדור שני (ותמונה אמורה להיות גם פחות איכותית כי יש לו מעבדי תמונה נחותים מהדור החדש.
2. דור שני : ממיר שיוצר החל משנת 2010. הכונן הוגדל במעט ל500GB. מהיר יותר מדור ראשון וגם איכותי יותר.
אז איך מבדילים ביניהם?
פשוט מאוד...
בממיר דור שני חיבורי קומפוננט קומפוזיט ו s.video נמצאים בצד ( תחתון בתמונה) בעוד ממיר מדור ראשון זה נמצא במרכז (עליון בתמונה)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
וכמה קשה לקבל ממיר 1 טרה?
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היום הותקן אצלי ממיר MAX TOTAL חדש מהניילון.
למרות שמשבוע שעבר עשיתי שמיניות באוויר מול השירות (ההתקנה הזו היא לאחר איום בניתוק),
ותזכורות והיה טכנאי ממש נחמד שמצאתי איתו שפה משותפת, הוא הסביר לי שלא מתקינים עדיין את ה 1TB ללקוחות.
אני אוסיף למדריך הזה את המידע שלמדתי מחברי הפורום היקרים:
דגם ממיר דור 1 : 7820SX
דגם ממיר דור 2 : 7720SX (מדבקה צהובה)
אם יש עדכונים על ה 1TB והוכחה שזה הותקן בשוטף אצל לקוחות, אשמח לשמוע.
למרות שמשבוע שעבר עשיתי שמיניות באוויר מול השירות (ההתקנה הזו היא לאחר איום בניתוק),
ותזכורות והיה טכנאי ממש נחמד שמצאתי איתו שפה משותפת, הוא הסביר לי שלא מתקינים עדיין את ה 1TB ללקוחות.
אם יש עדכונים על ה 1TB והוכחה שזה הותקן בשוטף אצל לקוחות, אשמח לשמוע.
הממיר שלי מאוד [מאוד] איטי , הוא מהדור הראשון.
יש איזשהו סיכוי לכך שיחליפו לי אותו לדור החדש יותר , או אפילו לאחד עם כונן טרה ?
השוויתי את הממיר שלי לממיר של חבר , והוא פועל הרבה יותר מהר (יש לו דור שני לפי התמונה למעלה).
זה משמעותי..
יש איזשהו סיכוי לכך שיחליפו לי אותו לדור החדש יותר , או אפילו לאחד עם כונן טרה ?
השוויתי את הממיר שלי לממיר של חבר , והוא פועל הרבה יותר מהר (יש לו דור שני לפי התמונה למעלה).
זה משמעותי..
כתבתי מעליך שכן מתקינים! למה לא לקרוא ולהאמין? וחוץ מזה, למה שטכנאי יגיד לך שיש דבר כזה? בשביל שתשגע אותו?eyalsha כתב:היום הותקן אצלי ממיר MAX TOTAL חדש מהניילון.
אם יש עדכונים על ה 1TB והוכחה שזה הותקן בשוטף אצל לקוחות, אשמח לשמוע....
תחשוב על זה...
מתקינים ועוד איך מתקינים, שוב, גם להחלפה בתקול וגם בשדרוג.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כתבתי מה שאמר לי הטכנאי, לא אמרתי אם זה נכון או לא נכון.
כנראה שהוא טועה כי מדווחים כאן לא מעט על התקנות כאלה.
מה לעשות, אכלתי אותה.
מצד שני לא קיבלתי את הדור הראשון שזה לא פחות חשוב.
כנראה שהוא טועה כי מדווחים כאן לא מעט על התקנות כאלה.
מה לעשות, אכלתי אותה.
מצד שני לא קיבלתי את הדור הראשון שזה לא פחות חשוב.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
נציג יס אינו מכיר את הדגמים האלו!
תיאמתי התקנה לממיר Total. בעקבות המידע כאן פניתי ליס ובקשתי לוודא שאקבל את הממיר החדש (7720SX) עם 500GB - או 1TB.
הנציג לא מכיר כלל מספרים אלו, טוען שיש רק דגם אחד ל total - עם 320GB בלבד - ומספרו 6000.
הבטיח לחזור לאחר שיוודא.
האם ה "6000" הוא קטלוג פנימי שלהם?
הנציג לא מכיר כלל מספרים אלו, טוען שיש רק דגם אחד ל total - עם 320GB בלבד - ומספרו 6000.
הבטיח לחזור לאחר שיוודא.
האם ה "6000" הוא קטלוג פנימי שלהם?
הנציג חזר - המודל הוא 6000 והדיסק 320GB
לפי הנציג "אביעד" המחסן אמר שיש רק מודל Total אחד, שמספרו 6000 ויש בו דיסק של 320GB. בעבר, כך אמרו לו, היו חסרים דיסקים ולכן הותקנו דיסקים אחרים, גדולים יותר.
מכיוון שנראה לי שהולכים לדחוף לי משהו ישן/ משופץ /ממוחזר ביטלתי את השדרוג. אסתפק ב yes Max רגיל.
כך מתנהלים עם לקוח של 10 שנים.
מכיוון שנראה לי שהולכים לדחוף לי משהו ישן/ משופץ /ממוחזר ביטלתי את השדרוג. אסתפק ב yes Max רגיל.
כך מתנהלים עם לקוח של 10 שנים.