avizov2 כתב:הכנתי מפרט עפ"י המלצות של אנשים מכאן ומHWZONE:
1. קודם כל המארז בא כבר עם ספק כוח.. הספק בסדר גמור ולא רועש יותר מדיי?
2. איך המאווררים של המארז של SilverStone מספיק טובים או שיהיה צורך להחליף אותם..?
3. האם יש צורך בקירור יקר יחסית למעבד.. ב250 שקל? או שאפשר להסתפק במשהו של 100 שקל?
4. גובה המארז 9 ס"מ .. אז אני לא יודע עם הBigTaphoon יהיה צמוד מדיי לתקרה של המארז ואז זה לא יהיה טוב.. לכן אני חושב שעדיף את הזלמן לא?
5. בסופו של דבר עם כל פתרונות הקירור הנוכחיים אני אשמע רעש?
6. עכשיו נעבור לנושא השני - רשום באתר של SilverStone על המארז בצבע אדום:
The included soft-closing 5.25” drive bays are not compatible with optical drive doors that are the same width as the drive.
מה זה אומר לגביי הצורב שבחרתי.. הוא מתאים או לא? לא הבנתי בכלל את הערה שלהם.
ולנושא האחרון-
7. מקלדת ועכבר מיקרוסופט אלחוטיים-אופטים פשוטים יתאימו למרחק של 3 וחצי מטר...? יש לי עכשיו בבית כזה סט.. ונראה לי שהוא עובד בסדר גם ממרחק..
8. יצא יחסית יקר.. יש הצעות להוזלת המחיר? (ועוד אין בזה אפילו כרטיס PVR!)
9. איך המפרט סך הכל..?
תודה על כל כל העזרה!
...
1. לפי מה שהבנתי, הספק בהחלט מספיק בשביל להחזיק מערכת כמו שלך (וכנראה גם כמו שלי בקרוב

), ולפי ביקורות שקראתי הוא אינו רועש במיוחד.
2. באופן עקרוני, אם גוף הקירור של המעבד שלך מספיק טוב, הם בסדר גמור.
3. עדיף לך להשקיע בקירור טוב...
4. גובה המארז 9 ס"מ, אך כתוב בהוראות שלו שגוף הקירור של המעבד לא יכול לעבור בגובהו 75 מ"מ (7.5 ס"מ). הביג טייפון עובר אותו בהרבה (12.5 ס"מ), והזלמן מאוד קרוב. אני הייתי ממליץ על לקחת או את הזלמן CNPS8000 החדש, או את הזלמן CNPS7000B-Cu.
5. הגיוני שתשמע, אבל בסופו של דבר, אם אתה בוחר פתרונות שקטים, עדיין הדיסק הקשיח יעשה רעש בלתי-נמנע.
6. כן, הצורב שלך הוא בסדר, הכוונה היא לכוננים כמו הכוננים של סוני (זה לדוגמא:
http://www.sonystyle.com/intershoproot/ ... RU820A.jpg
), שרוחב המדף הנפתח הוא כרוחב הכונן עצמו.
7. מבחינת מרחק? אני מניח שכן, לפני שאתה קונה תנסה את הסט שאמרת שיש לך בבית במרחק שכזה. מבחינת נוחות אני לא יודע אם זה יהיה כ"כ נחמד...
8. קודם כל, לדעתי 512MB זכרון יספיקו בתור התחלה למחשב HTPC כמו שלך, אתה יכול בינתיים לוותר על סטיק אחד, ואם תרגיש שאתה צריך עוד אחד תקנה בעתיד. שנית, במקום הלוח של MSI, אתה יכול לקנות את הלוח של ASUS מדגם A8N-VM CSM, שיש לו את אותן פונקציות, אך הוא זול בכ-100 ש"ח (תלוי באיזה חנות). שלישית, אתה יכול לוותר בינתיים על הדיסק הקשיח השני של SAMSUNG, פשוט תפרמט את הדיסק של ה-250 כמחיצה אחת גדולה לאכסון (עם AU של 64K), ומחיצה קטנה למערכת ההפעלה.
רואה? כבר חסכת 650 ש"ח.. =]
9. המפרט מצויין לדעתי, מספיק לכל צרכי הקולנוע הביתי שאי-פעם תצטרך - אני בעצמי בקרוב קונה מפרט מאוד דומה...
עריכה: בעצם, אתה לא יכול לקחת את הלוח של MSI ביחד עם המארז הנ"ל; אם תסתכל באתר של SilverStone, תראה שבגלל שהמארז מאוד דק, באים איתו מעין Riserים, שמטרתם היא להזיז את מיקומם של כרטיסי ה-PCI והAGP/PCI-E בזווית של 90 מעלות, בכדי שהכל ייכנס במארז. באתר שלהם כתוב, שהמארז לא תומך בלוחות אם שמיקומה של יציאת ה-PCI-E היא במיקום השני - היא חייבת להיות הכי קרובה למעבד. הלוח המומלץ שכן תומך במארז, הוא האסוס שהמלצתי עליו.